Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

B70e38n 27P29a42v43k84a

10. 2. 2017 19:30

Chlapečci mají pindíka a holčičky vagínu. Ách ááááno.8-o Co tam máte dál?:-P

0 5
možnosti
DB

Holčičky nemají vagínu. Mají pipinku.;-D

6 0
možnosti
Foto

M40a37r25t85i30n 39Š92i97k

10. 2. 2017 19:07

Tím, že se to událo v Británii, nás podobný dokument naštěstí vůbec nezajímá, protože Brexit přece.... Mimochodem, Británie a Evropa jsou holka nebo kluk? Copak asi mají pod sukní.... 8-oEU

0 0
možnosti
JK

Nepodezírejte jen V.B., Skandinávie či Kanada je na tom stejně. Nejspíš i Amerika, ale tamní weby s podobnou tématikou neznám.

Je to patologické..

3 1
možnosti
KC

A pak že se dějiny neopakují ! Vrátili jsme so zpět do dob puristů, jejich břinkoklapek, zelenochrupek či čistonosoplen. Jenže tehdy šlo spíš o kabaret, zatímco dnes o cvokárnu.

19 0
možnosti
LO

L90u53b70o81š 70O96t82t

10. 2. 2017 18:17

Jediným výrazným posunem v teto oblasti je,že mohu kat demu bez rozdílu pohlaví říct po ostravsku: ty pi...

2 0
možnosti
Foto

no, ještě aby v té ženské byla taky doopravdická ženskost... tohle vzývání lidu jako na barikádách, patos zataté pěsti ,,o Manipulaci a nucení nás zahodit tradice a přijmout nové ideologie"... mi připomíná vážně , nezlobte se, cosi té hysterie chlapské, revolučně důležité, co právě touží vést lid... tedy nás. Dost fifty fifty....a není to první blog z dílny, který na mne dýchá chlapem v ráži...nikoli ženskostí. A. k věci samé....rozumná většina si věci snadno přebere, senzacechtivá menšina bude mít vykulené oči vždycky.

4 23
možnosti
IB

8-o Co je podle Vás doopravdická ženskost? Umírněnost, jemnost, něha? Skutečně v žádné ženě, která se usmívá na televizní obrazovce, v dokonalém kostýmku, s korektním výrazem, chlubí se stejně dokonalými dětmi nebo dokonale připravenou večeří není ještě jiná, divoká tvář ? 8-o Pokud odsuzujete to, že "žena" může být také přímočará, vůdčí a označujete to za "neženské", pak to přesně vystihuje pohled určité části společnosti na ženství ovlivněný marketingovou masáží reklamních bilboardů, kde žena se zářivým úsměvem nabízí zubní pastu. ;-D ano, projevit se jako p. Šichtářová může někdy i bolet, protože to každý nezkousne. Takže vyvstává otázka - být "hodnou ženou" nebo ženou, která je věrná svým přesvědčením a nebojí se je dát najevo?

;-)

3 0
možnosti
ZB

Vážená autorko, jako obvykle zase jen předvádíte svou polovzdělanost, tentokrát v angličtině. Anglický jazyk funguje zcela jin ak jako jako jazyky slovanské. Má přirozený rod, t.j. většina slov je rodu středního, kromě těch, která čístě popisují rodovou příslušnost. Směrnice je pro rodilé mluvčí angličtiny , ne češtiny . Pro ně říct "pregnant person" nezní stejně jako pro Čecha "těhotná osoba". Také slovo "partner" se užívá v širším významu. Kromě toho není úlohou lékaře propagovat manželské soužití, ale léčit a u toho brát v potaz citlivost svých pacientů, zvláště v emočně vypjatých situacích ( v nemoci).Ale v ČR může být každý expertem na angličtinu, i když mluví jen dva a půl slova - ještě si vzpomínám na aférku ruských punkerek.

8 41
možnosti
MS

Ale Vám nefunguje ani ten slovanský jazyk 8-o - "... funguje zcela JINAK JAKO jazyky ..." je nesmyslná vazba - zřejmě jste mínila "... funguje zcela JINAK NEŽ jazyky ..." :-P.

21 1
možnosti
FL

Souhlasím, že to je šílenost, ale nesouhlasím s konspirační teorií, že: "Skutečným cílem je zmanipulovat většinovou společnost tak, aby zahodila veškeré tradice a přijala novou ideologii, skrze niž ji bude možno ovládat" . Ne, je to jenom o tom, že spousta úředníků (u nás i v Bruselu a v Berlíně, státních i "neziskových") má korýtko jenom za to, že budou vymýšlet jak lépe ochránit slabší. Jak tělesně, tak mentálně, tak v tom že jsou znevýhodněni skrze orientaci. Nemá to žádný předem daný cíl

2 3
možnosti
JK

Osmý smrtelný hřích - Patologický altruismus (morbidní "nesobeckost") - http://www.gluefox.com/komment/cardsin.shtm

1 1
možnosti
PN

Jak krásně s tímto textem rezonuje i nedávný spor ohledně básně Jiřího Žáčka. :) Taky jsem ráda baba a ráda za své tři chlapy doma - gender negender :).

65 1
možnosti
MK

Taky jsem ráda ženská, jsem pyšná, že jsem mohla být matkou a ještě pyšnější, že můžu babičkou;-) Když ten malý prcek řekne: babíí, není na světě nic, co bych pro něj neudělala... A všichni genderoví inženýři se můžou jít bodnout ;-D

27 0
možnosti

Jak píšete, lidé již dlouhou dobu žijí v blahobytu a nevědí roupama co dělat. Hlad, bída, strach o život, to by je zase vrátilo k normálu. Bohužel toho lze dosáhnout pouze světovou válkou a to je také věc, které se lidstvo nevyhne. :-(

18 1
možnosti
KJ

K29a78r52e23l 98J71o69u22r90a

10. 2. 2017 13:54

jako vždy trefné... VV

17 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,18
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články