Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle je jen střípek z rozsáhlé mozaiky prosazovaných nesmyslů. Pokládám to za spiknutí. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč tolik médií a rozumných lidí prosazují věci, zcela se příčících zdravému rozumu.:-/

11 0
možnosti
JP

Fakt jsou to ti rozumní lidé? Nejsou, to by nemohli prosazovat věci příčící se zdravému rozumu.

2 0
možnosti
Foto

Karma.R^ A jste baba, krásná a šmrncovní. ;-)

19 0
možnosti
Foto

Jenže co je to platné, když se lidi stejně nechají snadno zotročit. Dneska se to zdá ještě nemožné a málokdo by řekl, že za pár let se ten jazyk omezí, ale všimněme si jak mnozí zcela přirozeně ten svůj jazyk mění aniž by je někdo k tomu nutil. Za mého dětství jsem nikdy neslyšel slovo Rom. A dneska už je vzácnost slyšet slovo cigán. Paraziti jsou běžně nazýváni potřebnými a velmi ziskové živnosti za státní peníze jsou neziskovou činností. A nikdo nám to nenařizuje. Děláme si to všechno sami.

22 1
možnosti
VO

V56i31t 79O34t68a76h94a61l

14. 2. 2017 19:17

Za mých mladých let nejčastěji kradli zkrátka Cikáni, Pak vznikly neziskovky a z našich daní je integrovaly. Už nikde v mediích nepsali že kradou Cikáni. Problém byl vyřešen. Jenže pak kde se vzali tu se vzali - Romové. A krádeže a přepadání začalo nanovo. Naštěstí nás opět zachránily neziskovky a úspěšně ony Romy integrovaly - v mediích se už o přepadeních Romy nic nepíše, tak to evidentně funguje.

Jenže v poslední době se roztrhl pytel s přepadeními od Mladíků. No snad si s tím neziskovky zase nějak poradí....

Jen tedy nechápu, jak se Dežovi z vybydleného činžáku v našem městečku povedlo za posledních 30 let 3x změnit rasu.

7 0
možnosti
JJ

J19a74n 50J50e81n80i39c

12. 2. 2017 18:16

Paní Šichtářová super. Psal jsem minule, že se vrátíte k realitě a to se přesně stalo!

Už mnohokrát jsem si připomenul Pompeje a jiné velmi vyspělé civilizace a jejich neblahý konec. Asi je to lidem dáno, že se pár jedinců, co má moc zcela odtrhne od reality, nazve to co říkají pravdou a vůbec nečekají na nějaké jiné názory. Ty jsou nežádoucí a škodlivé.

Stačilo dnes vidět v debatě Bureše, a je to jak přes kopírák tento případ.

Když se objevila kauza bratrů Michalákových, tak jsem se snažil zjistit něco více o Norsku. Když se objevil případ Erin Krawitz, tak jsem se zajímal o Švédsko. Tam opravdu elity věří tomu o čem v blogu píšete. Tam je schopna premierka úpřímně plakat nad tím, že se nepovedlo sociální inženýrství s muslimy a araby... Tam vážně věří, že stát ví lépe než rodiče, jak se postarat o dětí. A vůbec jim nevadí ta neuvěřitelná nevyváženost zodpovědnosti a pravomocí vůči dětem na straně státu.

Nedávno jsem se vrátil z Německa a čím dál více si uvědomuji, jak nesmyslné je setrvávat v EU. Když bych pominul to, jak hloupě se utrácejí EU fondy, často doslova na škodlivé věci, tak nelze nevidět velmi rozdílné množství uprchlíků a jiných ras mezi námi a Německem. Pro německé děti je zcela normální, že mají kamarády mezi araby. U nás jsou to výjimky. Takže říct v Německu vtip o uprchlících je neslušné, u nás se tomu lidé s chuti zasmějou. Takže u nás máme velmi dobrou šanci se bránit nebezpečí. Němci musí přemýšlet, zda by tím neurazili spoluobčany, co už u nich žijou 20-30 let... Trump nazval věci pravými jmény a jak se mohou všichni aktivisté zbláznit. Je to smutné, ale to vymývání mozků většině, že by se měla podřídit menšině, je v mnoha zemích úspěšné a podporuji to i mnohé celebrity. Proto se tomu tak daří.

Tož tak...

20 0
možnosti
KL

jasnej Ingsoc a Newspeak, a mozna se nyní Orwelovu 1984 se současnou technikou přiblížíme vic nez drive.

3 0
možnosti
PZ

Lide uz neveri Socialnim Inzenyrum v Brusellu a levicovym zivlum v Americe.

Viz zvoleni Trumpa a Brexit.Ale co bude dal? Rozpadne se EU nebo se transformuje na neco jineho?

4 0
možnosti
JJ

J44a64n 37J75e87n21i67c

12. 2. 2017 17:54

U nás to tak může vypadat, ale zkuste říct v Německu něco proti Mutti Merkel. Paní Šichtářová má pravdu. Ty snahy jak lidí ovládnout tady jsou.

6 0
možnosti
Foto

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/29/dont-call-pregnant-women-expectant-mothers-might-offend-transgender/ Tak jsem si dohledala kritizovanou aktivitu ... Jedná se o doporučení, jak slušněji a ohleduplněji komunikovat ohledně lidí ve zdravotnictví - nikoliv o závazné nařízení britským lékařům. Opakem slušnosti a respektu je arogance a nadřazenost .. No, nevím, asi je mi příjemnější společnost postavená na hodnotách slušnosti a respektu ...

1 3
možnosti
JK

J55a65k37u75b 38K44o28s

12. 2. 2017 16:38

Z toho vašeho příspevku úplně cáká naivita. Takže termín "těhotná žena" je neslušný, ale "těhotný člověk" slušný? S tímto eufemistickým přístupem vám obhájím jakékoli zvěrstvo.

9 0
možnosti
Foto

No a v posledním letáku se nám genderově vyváženě rozjel i Lidl...zatímco na jednom obrázku jakýsi neduživý model soustředěně vysává prach z podlahy, hned na další straně buší zpocená žena umazaná jak havíř do zdi pětikilovým sekacím kladivem:-).

4 0
možnosti
JS

KarmaR^R^R^

Ovšem genderově velmi nevyvážené a pro zaměstnance (ne)ziskovek úplně nepochopitelně zpátečnické.

5 0
možnosti
PR

Já si myslím, že tohle zobecňování a rovnostářství pomalu ale jistě vede k socializmu. A protože na západ od našich hranic nic takového nezažili, tak nevědí, proti čemu se mají bránit. A stejně jako v socializmu šlo o to, přesměrovat penězovody do vlastní kapsy, jde o to i dnes, když se podíváme na různé "neziskovky", bránící a prosazující tu jednu, tu druhou "novou myšlenku" a "genderovou rovnost". Tak snad do toho Trump, který tvrdí, že věci by se měly nazývat pravými jmény, hodí vidle. Ale jsme v Evropě, tak se nejspíš dozvíme, že Amerika je zpátečnická a jen my v pokrokové Evropě máme patent na rozum. Nedá mi to, ale musím říct : "Lidé, buďte ve střehu." A hlavně přemýšlejte. Selský rozum je nejlepší filtr. Když budete nazývat věci pravými jmény, nikdo nás nemůže donutit k opaku.

7 0
možnosti
Foto

Hmm, děkuji generacím a generacím feministek, které mi genderovou rovnost vymohly. Doufám, že ani patriarcha Trump na tom nic nezmění...

1 7
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,27
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články