Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Také jsem se těšil, že nám paní Šichtářová ukáže, v čem jsou oproti jiným ekonomům její hlavní přednosti. A nic.

0 0
možnosti

Vážená paní Šichtářová, vážím si Vás jako ekonomky, ale co se týče Vašich názorů na genderovou a jinou manipulaci musím částečně nesouhlasit. Vaše zamyšlení totiž též zní dosti populisticky. Ano většina populace má nějaký názor a vy abyste se tak té většině zalíbila napíšete článek, který s tou většinou souzní a dává ji naprosto za pravdu. V tomto byste si naprosto rozuměla s panem Václavem Klausem mladším. O čem vlastně je? O tom zviditelnit se? Ono to chce možná všeobecně tolerantnější náhled. Ano taky nejásám nad tím, že by se mělo zrušit označení matka, otec apod. Ale zde šlo pouze o doporučení a nikoliv nařízení. A pokud jde o tradiční hodnoty a tradiční rodinu, tak ta v zásadě byla kdysi před několika tisici lety též nařízena( její podoba). A to nikoliv s možností výběru. A dodnes se ukazuje, že lidská přirozenost je úplně jiná, než co nám předepisují vnucené morální kodexy o manželství trvajícím do smrti apod. Vy se v podstatě tak trošku ukazujete (byť to otevřeně nepřiznáte) jako osoba možná i rasistická. V dalším svém blogu odsoudíte i všechny v Islám věřící, pak židy a koho dalšího. Kdyby v minulosti se utiskované menšiny nějakým způsobem (a to třeba i násilným) proti odepírání práv nepostavili, tak máme dodnes ve většině zemí otrokářství, nebo feudální robotu. Právanikdy nikdo nikomu dobrovolně a zadarmo nepřizná, tak to je a bude a tak to je i v bussinesu, nikdo Vám lepší obchodní podmínky zadarmo nedá, musíte si je nějak vyjednat a to byste měla jako ekonomka vědět. Tudíž by Vás nemělo překvapovat, že si menšiny snaží vyjednat lepší podmínky pro život.

1 5
možnosti

Blog není o právech menšin. Ta jim nikdo neupírá. Jde o to, jak moc zasahují do práv většiny.

8 1
možnosti

J87o60s92e31f 56Š74p71e79r82l

26. 2. 2017 17:09

Jenom nechápu..předělanej chlap na ženskou může mít dítě ? A jestli může mít dítě a je předělanej na ženskou, není to tedy ženská a tudíž maminka ?

Obráceně si to ani nedokážu představit....

A kolik takových jedinců se v populaci vyskytuje, aby se kvůli nim muselo vyrábět takové nařízení ? Tato trapná situace se snad může stát porodníkovi jednou za život :)

Mimochodem ten originál jsem četl a je to vážně počtení. Asi to vzbudilo docela rozruch, protože to přitáhla na angličtinu i naše lektorka z Anglie a dost se tomu smála, co to je za zhovadilost.

2 0
možnosti
Foto

Já taky. I s těmi pěti dětmi.

:-);-):-);-D:-)

0 0
možnosti

Máte jen a pouze pravdu. Ale pokud by se těmto debilitám uzavřely penězovody, tak se jich z velké části zbavíme. Ale drobný dotaz - co to je "Jsem ženská"?;-D

0 0
možnosti

Jaroslava Kanioková: >>Vlastimil Vondruška, spisovatel, historik - Hovořím o nejhroznější zbrani hromadného ničení, která je ve svých důsledcích strašnější než atomová bomba. I když to zní možná paradoxně, tou strašnou zbraní jsou "lidská práva".<<

Váš názor na na pana Vlastimila Vondrušku, paní Kanioková, mě opravdu nezajímá - z jiných diskusí zde na Idnes zhruba tak tuším, co od vás čekat a opravdu to, co byste k tomu asi tak napsala, nepovažuji za rozumné.

Co ale opravdu nevím a co by mě opravdu VELMI zajímalo, je názor paní ŠICHTAŘOVÉ na tohoto pána. Mohla byste se prosím k tomu, paní Šichtařová, nějak trochu podrobněji vyjádřit? Děkuji.

0 0
možnosti

Vlastimil Vondruška, spisovatel, historik - Hovořím o nejhroznější zbrani hromadného ničení, která je ve svých důsledcích strašnější než atomová bomba. I když to zní možná paradoxně, tou strašnou zbraní jsou "lidská práva".

Transgender válka proti lidským právům, vědě - http://thefederalist.com/2016/02/23/the-transgender-war-against-human-rights-science-and-consent/

Výrok na FB - Lin Sok .... ""Všichni prvňáci na základce by měli mít povinné genderové studie! Jinak máme černou budoucnost. V tomhle je Norsko napřed."" .... Autorka výroku : Linda Sokačová, feministka, vedoucí oddělení sociálního bydlení a sociálního začleňování na Ministerstru práce a sociálních věcí. Vystudovala sociologii na Fakultě sociálních věd UK, kde se věnovala genderovým koncepcím, sociálním hnutím, sociologické teorii a výzkumu. Do roku 2003 byla členkou Anarcho-feministické skupiny 8. března. Byla ředitelkou nevládní organizace Gender Studies, teď "pracuje" jako ředitelka Alternariva 50+, o.p.s.

0 0
možnosti

Pana Vlastimila Vondrušku může brát vážně jen člověk stejně postižený jako je on sám.

1 2
možnosti

O66t28o 86B59u22c48h22t58a

23. 2. 2017 10:38

Tak jsem včera přišel domů a zapřisáhl jsem svou ženu a dceru, aby po celý svůj život bojovaly za základní právo žen být ženou. To, co popisujete, je naprosto příšerné a hraničí to s něčím ještě horším. V takovém světě opravdu žít nechci. I po tomto extempore byste, paní Šichtařová, nechali hrdiny své knihy přesídlit do Londýna?

3 0
možnosti

Kde se to ve vás bere, to zveličování naprosto marginálních věcí a následné rozčilování se nad tím, jak v tom vašem "vybájeně příšerném" světě žít nechcete... to opravdu nechápu. Ale obávám se, že tuto mentalitu opravdu asi ani nikdy nepochopím...

0 2
možnosti

Já vás mám paní Šichtařová rád, ale tím eufemistickým titulkem si o to říkáte. Já mám v gatích penis. Vy máte pod sukní Jsem ženská? jako napsané na papírku nebo vygravírované na kovové tabulce, či vytetované na kůži?

1 1
možnosti

Myšlenka dobrá.. Šikmé plochy, které se snažíte v mysli vykonstruovat, děsné. Ovládnout nás chtějí skrz nevzdělanost a nenávist. Gender problematika zkrátka jen generuje (spíš vysává) peníze.

"Zlikvidujme v jazyku slova jako manžel – manželka, a za pár let civilizace dokonale zapomene, že dřív existovalo něco tak podivného jako svatby. Děti se o nich budou už jen učit v dějepise. A tradiční rodina přestane existovat."

Zdroj:http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=585918

2 0
možnosti

Odposlechnuto od života ( nevymýšlím si ) : dítě říkalo mamince " ten starý hodný pán, co sem občas chodí , je príma "

Je tragokomické , že to nebyl dědeček , ale otec. Nicméně dítě neznalo ani jedno z těch slov.Protože maminka si pořídila dítě s přítelem.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS