Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49o46s94e82f 20T67r52ö29g31l

16. 2. 2017 16:05

Bohužel, Strana zelených se nám poněkud extremizovala. A konkrétně Matěj Stropnický to vede od 10 k 5, spíše k 0.

Nicméně EU je taková, jakou si ji uděláme. Byť dost nepřímo, stále je to demokratická instituce, kde do Evropského parlamentu volíme přímo, v Evropské radě zasedají ministři vlád vzešlých z voleb a eurokomisaře navrhují také jednotlivé vlády. Uznávám, že třeba s německým eurokomisařem Čech nehne, ale po našem premiérovi můžeme chctít, aby kritizoval, co není v zájmu ČR, aby hlasoval proti tomu, co není v zájmu ČR a aby hledal spojence. Není tam jen do počtu.

0 0
možnosti

"Tou dobou pro nás ještě byla EU vzor a čeští komunisté nejkrystaličtější zlo. Za těch 22 let je vše obráceně."

Že je pro Vás EU nejkrystaličtějším zlem, to už jsem pochopil. Koneckonců, nejste tady na blogu jediná. Ale přiznání, že čeští komunisté jsou Vaším vzorem, to je tedy silná káva...

1 1
možnosti

A to jste se jeste ani nevzpomela pristup Zelenych k narodu a multikulturalizmu...

2 0
možnosti

Matěj Stropnický není zelený politik, byť si tak říká, ale (asi) anarchista. Určitě není komunista, ti vždy byli proti individualismu.

PS: Jestli to posílám podruhé, proklínejte iDnes, neboť mně to poprvé nezobrazil.

2 0
možnosti

Stropnický není zelený politik, byť si tak říká. Víc anachista (a opravdu ne komunista, ti byli vždy proti idividualismu).

0 0
možnosti

J59a62n 47D93ě64t83á20k

7. 2. 2017 23:50

Máte prostě kratičkou paměť, autorko. Bolševici dnes uznávají soukromé vlastnictví stejně jako před rokem 48. I tehdy vykřikovali, že se soukromníci bát nemusí a i dnes by je v případě vítězství nemilosrdně zlikvidovali! Komunisti jsou stejně jako muslimové mírumilovní přesně do toho okamžiku, kdy získají nějakou moc. Pak už jenom teče krev!

6 0
možnosti

Nasi sametaci take navykladali spoustu ptakovin kdyz prebirali moc (podobne to pravidelne delaji tzv.pravicove strany pred volbama)... a mrtvych ten jejich pokus take stal hodne, podle me uz vic, nez kolik se pricita komunistum za 41 let.

0 0
možnosti

To, že je Matěj Stropnický magor, ještě neznamená, že je bych si někdy dovolil říct "zlatí komunisti".

4 3
možnosti

No tak to je výkon - myslím tento blog..

blog pro blog,pro nic a de facto o ničem, uvařená kašička v rendlíčku.

Někdy se evidentně hodně nezadaří...

Z jedné věty jednoho exota vyextrahovat ďábelské plány zelených, financované bruselskou elitářskou čeládkou - to chce fištrón a důvtip Jessiky Fletcherové

6 2
možnosti

No, já se obávám, že ta jedna věta spíš bohužel dcela dobře ilustruje ideologii Zelených. S paní Šichtařovou souhlasím...

11 2
možnosti

Paní Šichtářová (s panem Pikorou) opět nezklamala. Jako obvykle semlela páté přes deváté, ale hlavu patu to nemělo. Dát rovnítko mezi EU a komunismus, fajn, ale opravdu žijeme v tak nesvobodném společenství? Na rozdíl od socialismu, kdy jsme žili obehnáni ostnatým drátem, dnes máme svobodu žít, kde se nám zlíbí.

Dusí vás diktát EU? Tak proč proti tomu něco neděláte? Proč nezvednete kotvy a neodstěhujete se někam, kde vám bude líp?

Vzhlížíte obdivně k našim komunistům, kteří prý alespoň mají ideologii. To myslíte vážně? Opravdu si myslíte, že kovaní soudruzi by měli být ostatním politikům vzorem? No, potěš pánbůh.

Matěj Stropnický a squatting. Že by zrovna on tímto výrokem volal po znárodňování soukromého vlastnictví jako komunisti? Kdoví, třeba máte pravdu.

Ono je to nakonec jedno, stejně jde vždy jen a jen o peníze. Ať už se jedná o zelenou politiku nebo socialismus s lidskou tváří. Stále jde jen o to, nahrabat si co nejvíc do vlastní kapsy (jak nám to názorně předvádí jeden z největších česko-slovenských soudruhú pan Babiš).

Mimochodem, kdybyste se vrátila v čase na tu diskuzi studentů – mluvila byste jinak?

6 4
možnosti

J85o46s21e97f 97S69u64k

7. 2. 2017 9:26

Děkuji za článek. Rudé bych nepodceňoval, ale výborně jste popsala fundament zelených, který není zelený, ale rudý.

7 1
možnosti

Rudo-hnědo-zelený

1 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,21
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články