Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No těžko říct, jestli máte úplně ve všem pravdu. Nemyslím, že "enfant terrible" Zelených, Matěj Stropnický, objektivně reprezentuje vše, co mají Zelení v programu. Je sice mediálně nejvíce vidět, ale usuzovat z toho, že Zelení jsou "echt-komunisti", to je možná silný kafe...

7 24
možnosti
LB

Mám podobný názor, hodnotit Zelené podle jednoho jediného člověka je pošetilé a nespravedlivé. Lidé, kteří cítí odpovědnost za krajinu, kteří vědí, že budoucnost lidstva je závislá na čistotě vod, lesů a vzduchu, nejsou žádní ekoteroristé či dokonce "echt-komunisti". Paní Šichtářová zjevně neví, o čem mluví.

To dokládají i její sympatie ke komunistům; mám tak trochu podezření, že by ráda zasedla v poslanecké sněmovně a přes komunisty je to nejsnazší, ti jsou rádi za každou ulovenou duši, protože jejich elektorát dramaticky ubývá (viz poslední krajské volby).

Musím se pousmát tvrzení, že komunisté jsou ve svých názorech konzistentní.

Ještě si živě pamatuji, že pro ně byl i malý živnostníček vykořisťovatelem, a dnes jsou z komoušů draví podnikatelé, kterým majetek rozhodně nesmrdí.

7 19
možnosti
Foto

Máte pravdu, komunistická europoslankyne Konečná v blogu připomíná slovnik labouristy Corbyna, nositele Nobelovky Stiglitze a cituje Piketyho osvědčeného řadou cen. Nemyslím si ale, že by Stropnicky svým vyrokem o skquatech podněcovat k vraždám a podpoře diktatur. Kdy ostatně Zelení byli ve vlade v diktatorskem režimu?

2 9
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články