Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

zajimavy rozbor, ale dovolim si oponovat... nezmizi "dobro..dejove", zmizi evropsti domorodci... tahle vseobjimajici eko-bio multikulti gender levicova ideologie je totiz stejne nebezpecna jako jeji predchudkyne z minuleho stoleti... ;-)

3 0
možnosti
Foto

Hm, autorka "objevila" ameriku - 100let po té.;-) Ochrana přírody a životního prostředí, je nezbytnou nutností - jde o to jak, a taky o zdravou míru a uplatnění tam, kde je to přínosné a nezbytné. Jaké řešení nabízí ekonomové? Jen volný trh? A jen tak mimo - nebýt nových technologií, trendů - co se pak bude tržit? To, co se děje, je přirozené. Vaše nerozlišování a glajchšaltování a ble, ble, ble ... je k ničemu. Opět se jen vezete na aktuální mediální vlně, nic vícRv:-/Rv

8 19
možnosti

Ono je to těžké. Bez melounů by zase nebyla opozice proti škodlivým změnám. Melouny, ať se nám to líbí čí ne, potřebujeme. Průšvih spočívá v tom, že se vychýlila rovnováha a melouni nemají opozici.

1 3
možnosti
IM

I30v40a64n 42M11i94n27á34ř

27. 1. 2017 13:05

Zajímavá je také "ekologická tendence" výrobců osobních aut. Se zvyšujícími se počty motoristů a automobilů - jejich fyzická velikost .. neustále narůstá !

0 1
možnosti

Nesvádějte to na výrobce. Jde o důsledek stále složitějších požadavků na bezpečnost.

2 0
možnosti
DB

Milá paní Šichtařová, skutečnost, že vy něco nazvete hloupou filozofií, ještě neznamená, že je skutečně hloupá. Možná je tomu právě naopak, a jen potřebuje doladit. Zatím to vidím tak..... a to i s pohledem na zelené v Německu, jejichž vznik jsmem měl možnost zažít,..... že hnutí zelených bylo v pořádku. To ovšem nevylučuje možnost, že se do takového hnuté dostanou lidé, kteří chtějí jen udělat karieru, a i to je dnešní případ německých zelených. A když se na to podíváte pořádně, uvidíte, že to samé je i s církví, a všemi náboženstvími. Takže když kritizujete současnost, nutně také kritizujete sama sebe..i vy jste tato naše současnost, a když jsme již u vaší osoby, ve vašich článcích je spousty logických chyb na které jsem vás mnohokrát upozornil. Škoda jen, že si mé rady neberete více k srdci a vždy vyplodíte další nediferencovaný článek, který jen vznítí emoce a polarizaci a nenávist mezi lidmi, vy jste faktor, který lidi rozděluje a tím sloužíte esteblšmentu a ne lidem.

Dvakrát měř a jednou řež.....pamatujte si to

3 19
možnosti

Jo, přiřadit zelené k ostatním náboženstvím, to je krok správným směrem. V okamžiku, kdy oteplisty berete jako sektu zelené církve, spousta věcí dává smysl.

14 0
možnosti
MJ

Když vyjdu kousek za vesnici, vidím vlevo vykousaný kopec Tlustec ( před lety první ukousla firma pražských taxikářů), když se ohlédnu, tak Tachovský vrch skoro zmizel... přímo přede mnou nedořešené uranové doly a přes kopec krajina, kterou zválcovali ruští vojáci. A pár kilometrů ode mne provodínské písky (takové Kalahari). Máme vodu jen ve studních a chystají se na nás těžaři, kteří se těší na štěrkopísek, budou nám ho těžit 200 metrů od vesnice, možná přijdeme o vodu... tak děkuji za Váš precizní rozbor. Asi žijete v jiné zemi nebo světě... my svoji přírodu bránit hodláme a je mi úplně jedno, budeme-li nazváni ekoteroristy. Bude mi ctí.

12 6
možnosti
JR

J74a56n 65R19á50ž

28. 1. 2017 14:25

HezkéR^

P.S. Používám výraz "ekoteroristé" dosti často, ale věřte, že na Vás bych to nikdy nepoužil. Rozlišuji velmi citlivě ty, kteří mají opravdový zájem o ochranu přírody od těch, kdo si z tohoto tématu udělali výdělečný džob nebo si v tom jen úkájí své frustrace pramenící z negativisticky naladěné osobnosti.

2 0
možnosti
JN

Aha, už to chápu. Tak aby se nám Číňani nesmáli, budeme vyrábět taky neekologické šmejdy s vysokou energetickou náročností....Jasně, otrávíme si planetu, ale budeme na tom ekonomicky lépe. Nebo si budeme stavět co chceme, bez jakékoli regulace. Do kamen přidáme něco dřevotřísky, sem tam petku, ať je teplo. Přeci nám do toho nějaký úřady nebudou kafrat. Na co štítek? To je výmysl těch byrokratů v Bruselu, že? Ale t o, že dneska bez problémů postavíte nezateplenou novostavbu, akorát z horší klasifikací na štítku.Akorát nebudete mít nárok(a zaslouženě ) na dotace z ekologických programů. Víte Vy vůbec, jaká je brutální regulace V USA co se týče nové rezidenční výstavby? (akorát bez dotací). Zkuste si o tom něco přečíst, neb, ještě lépe, tam zajeďte. Anebo tu pište o něčem, čemu opravdu rozumíte,

5 14
možnosti
LH

... ne, vy to nechápete...nikdo nechce, aby se v EU vyráběly "neekologické šmejdy", ale aby nebyli výrobci např. automobilů nesmyslně buzerováni a tlačeni do snížení už tak celkem malého znečištění z osobní dopravy o "nulanulanic" - ovšem za značně vyšší cenu... a samozřejmě platí, že čím dražší něco je, tím méně lidí si to může dovolit, tím více lidí si nechá své starší, papírově ekologicky méně šetrné auto... a opět uslyšíme nářky nadstandardně placených eurobyrokratů nad tím, jak průměrný věk automobilů v Evropě roste a matička Země pláče. Nepláče nad tím vším spíše zdravý rozum?...!!

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. Precizní rozbor. To, že je někdo proti jednomu zlu neznamená, že sám není nositel jiného zla. Ono proti Hitlerovi byl také Stalin. A stejně Marine Le Pen je ve skutečnosti levičák, která kritizuje Francoise Fillona za to, že chce ve Francii omezit přebujelou státní správu. A to platí i o Miloši Zemanovi, který je pro zvyšování státních výdajů i za cenu dalšího zadlužování České republiky, vysoké daně, EET a další levicové nesmysly.

11 3
možnosti
SB

Sice máte pravdu, že Le Pen je spíše známá tím, co nechce, než tím, co chce, ale řekněte mi, co bych jako francouzský volič mohl dělat jiného než dát svůj hlas jí.

Sice by to bylo z naprostého zoufalství a moc bych si od toho nesliboval, ale jinou možnost bych neměl.

5 2
možnosti
JZ

Francois Fillon je jako francouzský prezidentský kandidát daleko lepší alternativou.:-)

2 4
možnosti
Foto

J21a19n 34K88a54d43r72a31b26a

27. 1. 2017 11:22

Existuje někdo, kdo je volitelný a prosazuje rušení podobných "EKO" a dalších nesmyslů? Koho zajímá skutečná výchova (a prevence) k rozumnému chování? Někdo, kdo prosazuje zjednodušení zákonů, zpřehlednění daní apod? Obávám se, že takový nikdo u nás není, bohužel...

22 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články