Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Je tak. Nastal cas prichazejicimu islamu a Rusku, symbolizovanemu V. Putinem, poprve podekovat. Oba TO vystrkuji na odiv. Ten odiv, kteremu se nelze vyhnout a nijak ho obejit.

0 0
možnosti
AT

Definice cenzury viz wikpedia:

"Cenzura je kontrola a omezování sdělování informací" Mám takový nejasný dojem, že k naplnění definice ze strany MP chybí ta druhá a to mnohem důležitější část.

1 2
možnosti
SJ

Že různé formy omezování budou následovat, o tom netřeba pochybovat. Bohužel.

10 0
možnosti

Bravo. Asi nebude snadné s Vámi žít, ale číst Vaše články je vždy paráda R^

2 0
možnosti
Foto

Proč by nemělo být snadné žít s paní Šichtařovou?

0 0
možnosti

Vůbec nepřeháníte - kéž by!

3 0
možnosti

Úřad mi také moc nevoní, ale nedá mi to se autorky zeptat: kdo to je "my"?

My osobně proto považujeme vznik úřadu za největší hrozbu ..... Vlastně nechápeme, jak politici mohli vznik něčeho tak nebezpečného dovolit...... Nicméně pro nás to cenzura je

Zdroj: http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=580217

0 1
možnosti
AD

Co takhle my Šichtařová a Pikora. Máte to pod článkem.

6 0
možnosti
DS

Hlavně že je sama ČT - veřejnoprávní, občany placená státní instituce - pod palbou kritiky ze strany RRTV za nevyvazenost při zpravodajství o volbách v USA; jakou hodnotu může mít práce pár jednotlivců na odkryti skutečné pravdy? Spíš to bude úřad pro legalizaci "správných názorů", bez ohledu na jejich pravdivost...

23 1
možnosti
ZZ

na to, že je autorka žena, pro mě překvapivě, s jejím názorem souhlasím

2 0
možnosti
Foto

V jedné věci tentokrát nelze s autorkou souhlasit. Píše, že: "

A víte co? Mnohdy máme pocit, že je-li u nás zavedena nějaká opravdu velká hloupost a – s prominutím – buzerace, může za to tu EU, tu imigrační vlna a podobně. Jenomže tentokrát je to jinak, tentokrát se na nic a nikoho vymlouvat nemůžeme: Nikdo nás tentokrát k zavádění Ministerstva pravdy nenutil. Jen jsme se trochu inspirovali a dobrovolně se vezeme na globální vlně.

Zdroj: http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=580217

Ale on vznik tohoto úřadu není z hlavy českých politiků, ale byl definován v materiálu Evropské komise "SPOLEČNÉ SDĚLENÍ EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ

Společný rámec pro boj proti hybridním hrozbám ze dne 6.4.2016" (odkaz zde:http://eur-lex.europa.eu/legal-content/cs/TXT/?uri=CELEX%3A52016JC0018)

Je zde přímo uvedeno, že:

"Navrhovaná opatření vycházejí ze stávajících strategií a odvětvových politik, které přispívají k dosažení větší bezpečnosti. Mezi nástroje, které tak mohou rovněž napomoci v boji proti hybridním hrozbám, patří zejména Evropský program pro bezpečnost 5 , nová globální strategie Evropské unie pro pro zahraniční a bezpečnostní politiku a Akční plán pro evropskou obranu 6 , Strategie kybernetické bezpečnosti EU 7 , strategie energetické bezpečnosti 8 a strategie Evropské unie pro námořní bezpečnost 9 ."

0 0
možnosti
BD

bude dobré a ba i zajímavé sledovat vyvracené zprávy v budoucnu. Mám za to, že si sami během roku či dvou naběhnou tolikrát, že budou na zrušení, nebo budou dementovat sami sebe.

10 0
možnosti
Foto

Kolik úřadů bylo zrušeno v poslední době a kolik nových vzniklo ?

0 0
možnosti
JV

Je to vaše logika?Soukromá firma může lhát a umožňovat, rozšiřovat nepravdy?Máte ponětí, kolik mladých lidí udělalo sebevraždu k vůli této soukromé firmě ?RvRvRv

1 2
možnosti
MS

Děkuji za vaši logiku.Až vy sám vyplodíte nějakou myšlenku,kterou zveřejníte v diskuzi na netu a následkem této vaší myšlenky si nějaký čtenář podřeže žíly,doufám,že budete natolik soudný a vyvodíte ze svého jednání právní odpovědnost.

6 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,42
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články