Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Jsme zpátky v dobách Pavky Morozova ! Špicluj a práskej každého, kdo si dovolí ve zlém se dotknout jediné pravdy, kterou vyřkla rodná strana !

11 2
možnosti
PG

P51e15t92r 73G76r72u57b14e61r

13. 1. 2017 14:06

Já nežaluji, ale hlásit to musím.

1 0
možnosti
KH

K36a22m61i47l 61H23u14s29á97k

13. 1. 2017 11:46

Dobrý den.Ctěl bych se též připojit k tomuto tématu.Zase vznikne úřad pro občany bez občanů ale za jejich peníze.Proč to píšu?Vezměte si tajné služby....mají informace ale když se nikde nic neprovalí tak je vše v pořádku.Když prezident prohlásí že je v republice nebezpečný uprchlík dost lidí mu nadává ale podle jiných nám nic nehrozí.Já vám řeknu jediné.....je pro mě lepší vědět že se něco děje a mít oči otevřenější než pak nechat bandu politiků s kytkou růží stát nad mým hrobem a poslouchat jak se to mohlo stát a slibovat přísný trest pachateli který už mimochodem procestoval několik států/a určitě byl těmito tkzv složkami monitorován/a nebýt mladých policistů kteří nebyli ve službě dlouho a jejich aktivitě /proto že starší policisté jsou už unavení tím co paní M vymyslela/ tak by pachatel popíjel někde v té jejich zemi a ještě by ho oslavovali.Tak že jestli si někdo z vás myslí že takové úřady potřebujeme tak mu pomáhej kdokoli.Tyto úřady tu přece nejsou od toho aby nás obyčejné lidi informovali o tom že někdo někomu něco, to by přece nás ovečky vyplašilo.

8 0
možnosti
DZ

A není už Ministerstvo pravdy v ČT, která nám události ve světě předskládá na základě svých pomýlených "slunečných" hodnot, místo kvalitního objektivního zpravodajství?

20 1
možnosti
MN

Ne náhodou toto Ministerstvo pravdy založil pod svým úřadem nedůvěryhodný mocichtivý chameleon Chovanec, A jistě vědomě, ne že by si neuvědomil. I proto je potřeba být nesmlouvaví ve volbách vůči ČSSD, která má takovéto prominentní politiky v čele.

13 0
možnosti
ZB

Dvojitá karma. Pocitem o nadřazenosti něčích myšlenek začínaly všechny diktatury. Demokrat má předkládat argument a být ochoten vyslechnou protiargument, ne fanaticky šířit svoji pravdu.

9 0
možnosti
JZ

aha, takže když mě někdo varuje třeba před rizikem viru HIV nebo dopravní zácpou, na což těžko naleznu protiargument... tak se dopouští fanatického šíření pravdy?

1 8
možnosti
JZ

Nezlobte se na mě prosíém, ale já to nějak nechápu - tam, kde si někdo myslí, že může ostatním říkat pravdu, je počátek totality? Pravda nikdy není černobílá, jednička nai nula... takže žádná pravda neexistuje? Ani nemá cenu vyvtářet společný konsenzus pravdy? Kdo si myslí, že veřejně vyjádří nějakou pravdu o něčem, není nic jiného než reinkrarnace Goebbelse?

Tak já nevím, meteorologické ústavy, radnice, dopravní podniky, zdravotnické organizace, vzdělávací isntituce, výzkumné ústavy, média, školy, knihy... to všechno jsou jen zpupní manipulátoři?

A blog s názvem Šichátřová... co se mi snaží vyjevit nějakou pravdu o nejčastěji ekonomické stiuaci... ten.. ten je.. ach bože ne! ... ten v tom s nima jede taky?

Jdou po mě! Jsou tayd všude, vidím je! Vědí o mě, o vás všech!! Ihned odpojte internet a všechny elektrospotřebiče! Obalte se hlinikovou fölií a zatáhněte žaluzie! Nechte pootevřené jedno okno, brzy k vám vyšlu poštovního holuba s dalšími instrukcemi...

2 10
možnosti
ZB

Wow, v Bohnicím máte internet nebo vám povolili telefon? Běžte si vzít pilulku. Nebo si přečtěte ve slovníku, co znamená pojem názor, fakt, argument, lež, nepravda, manipulace, demokracie, diktatura atd...

8 0
možnosti
MT

Dohlizet na ne bude Ministerstvo Absolutni pravdy, Ministerstvo Evropskych hodnot, Ministerstvo švihlé chůze a Ministerstvo zbytečných záležitostí...

Jó, kdyz jsem ja slouzil to dvacate osme leto, vyslouzil jsem si totalitni totalitu za to...

5 0
možnosti
VB

Vůbec tomu nerozumíte.

0 8
možnosti
ZJ

.... vypadá to, že vy ano :-/ :-/! Nechcete se s námi podělit?? Rv

1 0
možnosti
PB

.... netáhla z neziskovek si vymodlila v rámci šíření pravdy a lásky slušně placený fleky ve státní správě. Prohlášení (s cílem uklidnit veřejný mínění) o takřka mizivých pravomocech to jenom potvrzuje !,- se teda ptám, proč potom takovej úřad vůůůbec vznikl ? K čemu je to dobrý ? Jak tu jedinou "správnou" pravdu míní propagovat a jak ji míní tem nevzdělancům, fobům, rasistům, fašistům a rusofilům natlouct do hlav? ,- ...... je to účelovej "kočkopes" na podojení státní kasy s výkonem přímo ohromujícím (dle vnitra), však efektem nulovým,- lidi si pojedou svou lajnu !

31 2
možnosti
EH
AK

R^

Tak optimistický závěr jsem nečekal - že by se o zrušení mohla některá strana zasadit.

Já se spíš obávám dalších kroků na potlačení demokracie.

Pokud jsou občané tak hloupí, že sami nedokáží rozeznat co je pravda a co je lež, tak jak si máme myslet, že si budou volit ty správné zástupce a nebo rozhodovat správně v referendech?

Asi by jim nějaký úřad měl nařídit, koho je správné volit a koho ne.

A trestat neposlušné.

Obávám se, že na způsobech omezení volebního práva už nějaké myšlenkové centrum klidně a pilně pracuje...

23 0
možnosti
EH

Stačí zrušit referenda a všechny možnosti, aby se lidé rozhodovali napřímo. Protože brexit, Zeman, Trump ukázali škaredé precendeny, jak jsou média v poslední době bezmocná.

6 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články