Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TR

Píšete hlouposti, jako obvykle.

5 13
možnosti
AP

obvykle ne, ale toto je ulet, to se jí fakt nepovedlo

4 9
možnosti

Udat zloděje je bonzáctví ? To je nějaká stavovská čest a morálka galérky ? Chápu , že třeba zloděj zloděje nepráskne. Nepřál bych vám nic zlého, ale kdyby konkrétně vás nějaký gauner okradl za bílého dne, a ani by se tím netajil, měli by svědci mlčet a "nebonzovat" ? Nebo si myslíte , že jste víc než stát ? Každá ukradená koruna je ukradená, a ti, co okrádají stát na daních nejsou žádní odbojní zbojníci hrdinové, ale obyčejní zloději. Pro začátek bude stačit, když si každý o účet řekneme, když nebude ochota vydat ho rovnou. A ti, co měli podnikání a své výdělky postavené na hulení státu na daních, ať klidně zkrachují nebo zavřou, žádná škoda.

13 14
možnosti
JK

J42a70k98u67b 76K91o20s

13. 12. 2016 20:22

Vidím, že jste všechny hospodské už dopředu odsoudil a nejraději poslal za katr. Kde berete tu jistotu, že každé oznámení (udání) je pravdivé, a že účtenka opravdu nebyla vydána?

18 2
možnosti
VG

EET není pro běžné občany žádné zajímavé téma, leda pro podnikatele, a bylo už toho tolik o EET řečeno v médiích, že ten Váš článek ve skutečnosti opravdu mohlo poctivě číst řádově desítky lidí..... žádný soudný člověk nevěří, že to bylo 16.000 " to je nesmysl, jako i Vaše další články, je to v tom trik, jak načítat do počítadla čtenost a karmu , je to nefér...Rv

2 12
možnosti
VG

každé téma může přilákat čtenáře, ale tolik témat, co máte Vy, a tolik čtenosti s tak s vysokou karmou je nemožné, (v praxi), takže je to přinejmenším podivné, myslím, že je v tom nějaký trik...... :-)

2 11
možnosti
Foto

Demagogie na téma "my a oni"...taková vlastně dětská demagogie, ale protože se dost lidí týká přímo, rádi přehlédnou, že není žádné "my a oni"...

4 1
možnosti
VV

Je zajímavé, že tento stát, dnes, v pokročilé "době počítačové" má mnohokrát víc úředníků než mělo daleko větší Československo v dobách kdy se o počítačích nikomu ani nesnilo....... A přesto si tento stát ty případné "zloděje" neumí odhalit sám, ale potřebuje, aby se lidé vzájemně práskali. .....a stačí se zamyslet, kde utíkají ty miliardy. Viď, Bohušu a OKD, viď ožralo a ruský dluhu, viď ožralo a dálnice do Ostravy atd.

20 5
možnosti
MB

M33a31r42e56k 98B45o27t42á25n

12. 12. 2016 18:56

To je právě ta mentalita. Pletete jablka a hrušky. Bonzáctví v komunismu a neplacení daní je trochu jiná věc, nemyslíte? Vaše myšlení mě právě to komunistické myšlení připomíná. Policie, vláda, úřady ... se nás snaží ovládat, strašit, vykořisťovat.

No tak to změňte ... a uvidíte, že ten problém je někde jinde. V nás samotných. Utrhnou něco pro sebe, přechytračit druhé, být v lepší pozici ... to jsou hodnoty současnosti.

Najdete jen málo lidí ve společnosti co dovedou jednat poctivě, pomáhat a být opravdovými hrdiny. A potom se pokuste to udělat tak aby bylo vše spravedlivé pro všechny. Ha Ha.

8 17
možnosti
VV

V podstatě máš pravdu. Ovšem uvědom si, že dle této burešoviny (od které on vychytrale jemně ustupuje aby to bylo na socbolševiky) můžeš prásknout třeba hospodu, ve které jsi v životě nebyl.

14 2
možnosti
Foto

Pokud je schledáno pchybení a vede se správní řízení o pokutě či jiné sankci tak ne.

Stejně tak ne u případného soudu

0 0
možnosti

Nerekl bych, ze upozorneni na poruseni zakona muze byt nazyvano bonzactvim... mozna tak maximalne temi, co zakony porusuji. (Bonzactvim to potencialne asi jde podle me nazvat i v tomto pripade ale pouze tehdy, kdyz "bonzaku", ktery sam zakony bezne porusuje, o jejich dodrzeni vubce nejde, ale o to, aby vam uskodil, co je ale casto tezke prokazat, takze i pravoplatne oznacit takovou osobu bonzakem) Kdyz nekdo zavola policii kdyz napriklad uvidi loupez, vrazdu, kradez ... je to bonzactvi? Vzdyt to nekomu (tomu zlodeji, vrahu, zlodeji) vazne uskodi... Nebo kdy uz to bonzactvi zacina byt? Kdyz vase deti pojedou autobusem na vylet a ridic prijde ozraly ... je to bonzactvi na to upozornit a zpusobit mu vazne problemy? Pro ridice muzete byt bonzakem, ale pro rodice jste hrdinou. Lidi naucte se pouzivat vystizne vyrazy, jinak to bude vypadat, ze jste zlocinci, kdyz vam automaticky vadi nahlaseni poruseni zakona a nazyvate jej hned bonzactvim.

13 13
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,48
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články