Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Je zajímavé, že podnikatelé naříkají na EET a přitom se to dotkne asi 50tisíc lidí.Když ministr Julínek sebral lidem nemocenskou za tři dny (v nemoci 3 dny zadarmo doma)a dotklo se to nejméně 3 milionů lidí, tak nikdo neprotestoval.

Lidi, přemýšlíte vůbec.Když vás okrade ODS tak jste spokojení a když vás "okrádá" Babiš, tak protestujete?

7 17
možnosti
JV

Na těch 50 tisíc jste přišel jak? Nespletl jste si ty počty s dosavadními připojenými místy? ;-)

7 1
možnosti
Foto

Spousta lidí si neuvědomuje to, že EET je největší problém pro ty opravdu malé živnostníky, především na malých vesnicích kde ti lidi často mají "vývar" z podnikání sotva na úrovni minimální mzdy. Pro tyto lidi je i pár tisíc na začátek+cca 1000Kč měsíčně (připojení k netu, údržba, ...) docela problém.

Vám dnes karma.

36 2
možnosti
JS

Jaká údržba ? A to opravdu na vesnicích lidé nemají připojení k netu již nyní ? Žádných 1000 měsíčně to nemusí být, ale je pravda, že když je člověk neznalý, tak to být může.

2 15
možnosti
Foto

Těším se na okamžik, kdy rozum zvítězí nad touhou po popularitě a zabrzdí ruku nad klávesnicí, aby nepsala hov..iny.Rv:-(:-(:-(:-(

9 13
možnosti

A už vám to tu ruku teda brzdí? ;-)

3 1
možnosti
MD

Mozna tam mohla byt, mimo jine tez podstatne, i poznamecka, jak stat s vybranymi danemi naklada.

4 0
možnosti
KT

To ty rozkacené zastánce, kteří ostatním nadávají do zlodějů, nezajímá, protože to je mimo jejich rozlišovací schopnosti. Zajímá je soused, který si koupí novou škodovku nebo jede na týden do Chorvatska a oni sami to třeba nezvládnou. Závist je mocnou nepřítelkyní zdravého rozumu.

1 0
možnosti
PN

Ano, toto je jeden z důvodů, proč se naše civilizace zhroutí a bude zaplavena migranty. Ti migranti nejsou příčinou úpadku naší civilizace, jsou jenom projevem toho úpadku a průkazem, že už jsme ve stavu, kdy se nedovedeme bránit. Byrokracie + obrovský nárůst žalob za všechno možné (počet advokátů se proti době před pár lety zdvojnásobil a všichni se chtějí mít dobře) + Velký bratr + Exekuce + milion dalších věcí a stáváme se zemí, kde se žije čím dále tím hůře. Ale to není jenom o nás, podobný trend je ve většině ne-li ve všech Evropských zemích.

27 1
možnosti
ZP

Ještě by stálo za zmínku, že v minulém režimu se prodavač musel starat jen o to, aby mu sedla inventura. Nyní si OSVČ musí platit sám nájem, energie, aspoň minimální zdravotní a sociální pojištění, za své se musí zásobovat zbožím a ještě si koupit za nemalé peníze na sebe bič v podobě EET, podstupovat všemožné kontroly, atd. a taky se vyrovnávat s neustálým napadáním , že "všeci kradnú".

45 0
možnosti
BP

B78e88n 50P93a28v57k63a

2. 12. 2016 10:29

Získáváte zlatorudého bludišťáka.8-o

4 0
možnosti
RS

kde jsou zaměstnanci anofertu, kteří pod jinými články o eet dští špínu na podnikatele?

18 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články