Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P84e69t24r 19L27a33n45g10e68r

27. 10. 2016 8:50

Markéto, v době volby prezidenta vám již požadovaných 40 bude. Jste inteligentní, vzdělaná, sympatická, mladá a mediálně známá. Nechcete kadnidovat v příštích prezidetských volbách? Myslím to bez nadsázky a bez ironie naprosto vážně.

2 7
možnosti
JP

Myslím, že je celkem jasné kdo začal příkop kopat. Nemravní lidé nám o morálce kážou.

19 0
možnosti
ZB

Celá kauza začala tím,že se Herman odmítl,na příkaz čínské ambasády,vzdát svého setkání s dalajlámou...další akce byl ponížená a ubohá reakce do Číny.Herman tlaku nepodvedl a s jeho názorem,že jsme svobodná demokratická zem a nikdo jejím představitelum nebude přikazovat co smějí a co ne,lze jen souhlasit.Pak následovalo "potrestání" Hermana a další normalizační praktiky....pokud jde proti tomu někdo protestovat,je to jeho právo.Jsme stále ve svobodné,demokratické zemi a dost lidí chce,aby to tak zustalo.Mají snad zustat doma a tvářit se,že se nic neděje...?

17 15
možnosti
TB

Vám nepřijde divné, že ministr takto protlačuje medaili pro svého strejdu? Kdyby to samé udělal socan nebo třeba Babiš, tak se všichni pominou, že je to střet zájmů takhle protěžovat svého příbuznýho ;-)

20 6
možnosti
MN

Divide et impera ! Platilo, platí a platit bude. A jednoduší lidé to budou odmítat vidět, vnímat a budou se hrdě bít v prsa za tu "svou" (ideologicky infiltrovanou) pravdu Rv

13 2
možnosti
Foto

Asi to tak je. Kdo vsak lid deli a proc to dela?

1 0
možnosti
Foto

Pomerne vyjimecne s Vami vcelku souhlasim.

Dalsim moznym duvodem je, ze je valka mezi Ruskem a Syrii na jedne strane a USA plus ? na strane druhe v Syrii na spadnuti. To by mohlo vest k treti svetove valce.

Cena bitcoinu v posledmich par dnech stoupla o 8 procent. Takovy vzrust jeho ceny se uz dlouho nekonal. I kdyz tady muze duvodem byt to, ze klesa cena chuanu a Cinane asi opet ve velkem zacali nakupovat bitcoiny.

Rust cinske ekonomiky se zpomalil. Cina potrebuje penize a zacala prodavat US dluhopisy.

Cena ropy klesla. Saudi potrebuji penizr a zacali tez prodavat US dluhopisy.

V dusledku toho realne hrozi, ze Spojene staty si v budoucnu budou pujcovat s vyssi urokovou mirou. Zeme v problemech by mohla chtit vyvolat velkou valku. Doufam, ze k tomu nedojde.

10 4
možnosti
MD

Chcete po 'vesnickych babkach' vetsi prehled, nez jim ho muze poskytnout 'vesnicky farar'. Cinite chybu, 'mile dite'.

3 3
možnosti
MN

"vesnické babky" a "kavárenská elita" mají stejný intelektuální potencionál.

4 1
možnosti
JV

J28i29r52i 39V67r40a89b74e23c

27. 10. 2016 8:22

Je to jak to je, ale tento momentalni prezident neni dobry pro tuto republiku.On nesjednocuje , naopak rozdeluje nas zase na vychod (ostblock) a zapad. A to neni dobre !!Ja a hodne spoluobcanu nikdy nechci ty stare casy !!!!RvRvRv

1 6
možnosti
Foto

Pokud někdo dělá z lidí "hlupáky" tak jsou to lidi jako vy, kteří se snaží lhaním odvést pozornost od skutečných problémů.

Německá kancléřka nejen nikoho do Evropy nepozvala(to je mockrát vyvrácená lež), ale ani se nerozhoduje v rámci EU o našem území bez nás.

Pokud nás něco ohrožuje tak je to naše vnitropolitická situace. Ta kauza totiž není o nějakém vyznamenání, ale o zaprodávání a podlézání naší země Číně a Rusku,

Právě to směřování na Východ (Čína a Rusko). které preferuje Zeman a někteří další politici je to co nás opravdu ohrožuje. To jsou země, které se snaží rozhodovat o nás bez nás-ti čekají plnění příkazů.

4 28
možnosti
VT

Opět nepochopil co chtěla autorka říci.

19 2
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,57
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články