Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

tentokrát máte pravdu....skutečně z nás někdo dělá hlupáky....rozbíjí soudržnost národa...a to již 25 let a daří se mu to..........právě tak jako někdo rozbíjí soudržnost Evropanů a daří se mu to také.............a z této nesoudržnosti se raduje jak USA, tak i Rusko a tak i Čína.............a my děláme přesně to, co se po nás chce....hádáme se a jsme rozpolcení a nesoudržní......

a chování našich elit je jako v mateřské školce......a k tomu napomáhají i velmi sugestivní média..

39 1
možnosti
Foto

O36t39t73o 90Č45e56r20n58ý

27. 10. 2016 12:21

Však také o nic jiného nejde: o ty užitečné loutky!R^

11 0
možnosti
JC

J38i13r13i 84C69e43e

27. 10. 2016 12:05

Po té, co několik dní prakticky nezmizel z obrazovek veřejnoprávních médií se ministr kultury po té, co TV Prima zastavila odvysílání talkshow Jana Krause nechal slyšet, že "bohužel musíme konstatovat, že se začínáme vracet do doby tvrdé cenzury".

Tento výrok příslušníka exekutivy (sic) a člena vlády (sic) je dost smutnou vizitkou jeho duševních schopností.

V souvislosti s jeho dalším mediálním výrokem: „Česká republika by klidně mohla být další spolkovou zemí SRN“, si kladu 3 otázky:

a) co je to za člověka;

b) kde ho vyhrabali;

c) proč ho proboha vůbec hledali.

Každopádně oba výroky stačí, aby jako politik skončil.

76 11
možnosti
TB
JK

J53a80n 81K65r36á54t34k78ý

27. 10. 2016 10:55

Přesně tak. Na náměstí se zítra určitě bude zvonit klíči.

A to, že Ovčáček a Herman mají stejné kvality, je také zřejmé.

Ano, proč se tato pseudokauza pořád přikrmuje, co má odclonit, se dozvíme možná pozdě. A vzhledem k jeho životopisu člověka ani neudiví, až se dozví, že Herman je placen ze stejných zdrojů jako Ovčáček.

8 10
možnosti
FL

Co dělá Herman špatně?

3 5
možnosti
ZH

Jsou i důležitější věci než fanatický ekonomismus. Dobře, že jsou ještě další vzrušující skutečnosti vedle prachů a prachů a prachů. Rv

5 5
možnosti
FL

Třeba ta suverenita našeho území, o kterém píše autorka, že?

3 2
možnosti
JV

J61i36r25i 38V49r93a28b90e46c

27. 10. 2016 9:37

Podle průzkumu také v celé kauze věří víc lidí ministru kultury Danielu Hermanovi (KDU-ČSL) než Zemanovi. Podle Hermana Zeman pohrozil, že Bradyho vyškrtne ze seznamu oceněných, pokud se ministr setká s dalajlamou. Hrad to odmítá.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/podle-vetsiny-cechu-by-mel-zeman-dat-bradymu-vyznamenani-pej-/zpravy-domov.aspx?c=A161026_182919_ln_domov_ele

2 18
možnosti
Foto

Zeman nemohl někoho škrtat ze seznamu na kterém Brady vůbec nebyl. A ten průzkum...;-D;-D;-D...víme jak to s takovými bývá.

24 7
možnosti
JH

Už jsem to někde psal.

Myslím, že základem je absence elementární slušnosti. Je velice pravděpodobné, že p. Brady si telefonát nevymyslel a p. Forejt mu opravdu volal, ať s jakýchkoliv pohnutek a na jakýkoliv příkaz a je jedno, jestli p. Brady byl na nějakém seznamu nebo ne. Pro vedení Hradu byl ten nejmenší problém telefonát ve vedlejší kanceláři ověřit. A slušností je se za pochybení svého podřízeného prostřednictvím co nejvyšší autority omluvit a až pak řešit, kdo, co a jak. A to pro mě ten základní problém. Neschopnost ani té nejmenší sebereflexe a absence slušnosti u nejvyššího představitele republiky. Je jedno, kdo ho a jak zvolil. A není to poprvé. A pohnutky a činnost ministra Hermana a dalších patří do to řešení kdo, co a jak. Jsem asi sluníčkář, ale to základní mně tam prostě chybí.

16 7
možnosti

Přesně tak. Bohužel pokud postavím ty dva pány vedle sebe i se svojí historií (za muže hovoří činy nikoliv slova...), tak musí být asi jasné na jakou stranu příkopu se postavit a myslím si, že slušní lidé (bez ohledu na politické preference) by pak mohli konečně pochopit, že tudy cesta opravdu nevede. Zítra se bohužel nemůžeme těšit na státnický projev, který spojí znesvářené strany...

1 1
možnosti
VS

Tyto problémy se vlečou od zvolení M. Zemana presidentem. A hřebíček všemu bylo prohlášení "gangu" čtyř podlézající Číně, kde stále vládne strana, která má na svědomí desítky milionů lidských životů.

32 9
možnosti
MD

Nekdo rad Cinu, nekdo rad valky a 'rozdrbany svet' v provedeni USA. A co na tom? Vsichni lide proste nejsou fialovi.

9 10
možnosti
JV

Mám jeden dotaz, který tu nikdo nikde nevznesl . Ten, kdo zve někoho na ocenění, vyznamenání, platí náklady. Těžko chtít po někom aby přijel pro placku zpoza moře a zaplatil sto tisíc za letenky a pobyt. Takže se ptám: Kdo platil letenky pro pana Bradyho a jeho ženu, kdo mu zajišťoval hotel. Pak bude jasné, kdo celou show financuje a režíruje.

32 9
možnosti
Foto

Bradyovi letěli před vyznamenní do Portugalka a platí si cestu do Evropy sami.

5 1
možnosti
Foto

Již podruhé v relativně krátké době s vámi mohu po celkem dost dlouhé době souhlasit. Budu muset zpozornět....

Trefila jste skoro přesně na hlavičku, jenže fandovství je trvalý problém a populisti celkem snadno zmáknou dav ovcí i bez beranů.

Já zkrátka nemůžu pochopit, jak celkem značná masa národa se může nechat vodit na provázku, dělat ze sebe blbce a hnojit si na hlavu.

15 3
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,57
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články