Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Kauza Brady je klasický příklad, jak odpoutat pozornost od nějakého megaprůseru. Co to je si netroufám domyslet..

35 2
možnosti
MZ

CETA? Tajně přijímaní prchlíci v ČR - už i ve středněvelkých městech na ně narazíte?

2 0
možnosti
OH

Opravdu to vypadá že někdo tu hraje špinavou hru. Pana Bradyho lituji, stal se figurkou na šachovnici politikařících kreatur.

Nedostal by náhodou místo záhadné SMS zprávy zvací dopis kdyby měl být vyznamenán? A pravděpodobnost lží je podle mne stejná jak u Zemana tak u pana synovce strýce Bradyho. takže je tu jako důkaz jen slovo proti slovu a záhadná SMS.

Ten dopis mne napadl hned, těžko se na předání vyznamenání zve SMSkou.

Ale určitě jsem něco přehlédl a jistě budu opraven (popraven?).

14 4
možnosti
TT

Pseudointelektuálové tě budou urážet. Vyskašli se na to, choď do slušné společnosti. ;-)

1 1
možnosti
MC

Při tom výčtu společnosti jste opomněla mlčící menšinu se selským rozumem, které se nedostává prostoru, neboť to prý jsou pravicoví extrémisté.

40 2
možnosti
TT

Kteří čtou Sputnik. A dostávají prachy z Kremlu. A jsou nevzdělaní. A jsou plní nenávisti. A jsou bolševici... ;-D

3 5
možnosti
KC

I tady - v tom rozdělení české společnosti, o němž autorka mluví - lze dobře použít známé pravidlo a poměr 80 : 20. Tedy například 80 % Čechů u nás nechce islám, zatímco 20 % jej vítá. 80 % Čechů se chová na české poměry standardně, 20 % z nich se nějak vymyká. Jen mě překvapuje, že vedení věcí veřejných se neděje podle oné osmdesátiprocentní většiny, ale právě naopak - proti její vůli.

25 1
možnosti
TT

20 %? To bych teda chtěl vidět... ;-D

2 0
možnosti
OF

Zemanovou slabinou je ješitnost. Normální člověk by se nad vším povznesl a pánu

Bradymu by vyznamenání udělil. S tím technologickým pokrokem máte naprostou pravdu.Zapomněla jste ovšem dodat , že montovnu a sklad Evropy z nás udělal

nejhorší ekonom od dob rekonquisty,1492, Václav Klaus !Rv;-D

4 7
možnosti

Asi máte pravdu, ale tak to bylo vždy a všude. Lidé jsou buď užiteční idioti (ti aktivní) , užitečné loutky (nyní většina) , neužitečné loutky (zatím menšina, v budoucnosti většina) a nakonec to budou loutky s ustřiženými provázky (v ještě vzdálenější budoucnosti všichni). Naprosto NIC se s tím nedá dělat, maximálně to brzdit, a tomu já říkám zpátečnictví. Momentálně je zpátečnictví jediná avantgarda. Všechno ostatní je čistá sebevražda.

0 1
možnosti
JC

J32i29ř25í 75C20h24u31d36ý

27. 10. 2016 14:56

Ale my přece nejsme žádný pupek světa, my jsme povětšinou ekonomická periferie. Zdroje jsou omezené a navíc uměle omezovány, na druhou stranu se zase nemáme tak špatně a lecčím se plýtvá na všech úrovních. To vše zaštítěné nesmyslnou směsicí ideologií neomarxismu, etnomasochismu, multikulturalismu atp.

Za takové situace je nemyslitelné spojovat společnost v jeden celek.

2 0
možnosti
MK

Pseudokauza..toť vše. Zda má být v "zábavném pořadu" řešen politický spor...to opravdu nevím. Prima udělala jediné co mohla a tento pořad neodvysílala.Pokutu od rady by jistě neplatil Kraus ani Matásková,ale televize.Na "Krause se dívám,tento díl s "osobnostmi :-) "však vidět nemusím.

15 3
možnosti
RS

Pani Sichtarova. Zadna panika. Zadna 4. prumyslova revoluce se nevali. Ta uz ve vyspelych statech probehla a v nevyspelych statech neprobehne.

2 2
možnosti
JV

Kazdy tu na tu Sichtarovou vrsi karmy, ale vzdyt ona se ani nedokaze jasne a srozumitelne vyjadrit ! O jake 4.prumyslove revoluci to mele? A co s ni maji spolecneho cinske montovny?

1 1
možnosti

Každý se musí vyjádřit, takže autorka nesmí zůstat pozadu ...

Ve skutečnosti je úplně o lejno. Všichni víme že Zeman je nabubřelý narcis, který si dělá co chce. Tak proč někoho překvapuje, že rozdává medaile jen kámošům? Vždyť to dělali všichni prezidenti

8 11
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,61
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články