Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P66e66t53r 58P80o60l75á34k

16. 9. 2016 15:11

Zrovna vcera jsem se vratil z Budapesti a vsiml jsem si tam jedne zajimave veci - v Budapesti, ktera z historickych duvodu a take diky sve geograficke poloze mela vzdy mnohem bliz k Orientu nez Praha, se pohybuje mnohem vic lidi z Vychodu( a tim nemyslim vychodni Evropu ), nez u nas. Zidy s pejzy a muslimky se satky na hlavach, tam potkavate porad. V restauraci nas obsluhoval Arab, Arabove plni roli nahanecu taxisluzbam, nocnim podnikum atd. Nikde zadna nevrazivost Madaru vuci temto lidem. Nikdo je tam nenahani po ulicích, nevesi je, ani nestrili. Jsou to hoste, nebo tam pracuji a nikdo s nimi nema problem. Takze vsechna ta hysterie okolo Madarska, ktere, jak jiz v clanku zmineno, jen plni smlouvy a dohody EU a nepousti na sve uzemi, tedy uzemi Schengenu, nelegalni migranty, je opet vytvorena medii, ktera opet a zase a porad dokola, vymyvaji mozek lidem, kteri nemaji tu moznost si stav veci overovat osobne. Dle madarskych kolegu je Orban spis takovy "madarsky Meciar", ale rozhodne ne zadny Hitler, jak je prezentovano treba opilcem Junckerem a medii.

31 0
možnosti
MH

Vážená paní Šichtařová,

doufám, že Váš výstižný článek iDnes nesmaže.

Když jsem před několika dny v diskusi napsal, že Asselborn a Juncker jsou EU mafiáni a patří do vězení, hned mi příspěvek smazali jako nevhodný!!!

22 0
možnosti
MT

Uz aby si ty "západoevropské země" čert odnesl !

4 1
možnosti
JR

J10a51r50a 23R66a91n20k

17. 9. 2016 1:39

....okay, ale kam nas chcete prestehovat, pane Turecku?

1 0
možnosti
RS

Pani Sichtarova bravo! Ze politicka "elita" holduje alkoholu se nedivme. Jsou to loutky, ktere poskakuji, jak Angela Merkel chce. Ona totiz tu evropskou tragedii plati. A priciny zla? Obama se vyjadril o uloze Anglie a Francie v Libyii jako o prehlidce blbosti. USA predvedli svoji blbost v Iraku. Ruska blbost kvete v Syrii. To jsou oficielni fakta. Dejiny pravi, ze blbost je draha a musi se zaplatit. Sledujme toky penez kdo na tomto nestesti vydelava.

4 3
možnosti
JR

J37a29r15a 66R13a62n57k

17. 9. 2016 1:40

Jediny, kdo na tom vydelava je stale seda existence v Rusku, pane StaryRv

0 4
možnosti
IM

I25v89o 92M66i47l83d92a

16. 9. 2016 13:31

čím později tento neobolševický experiment na socialismus s bruselským ksi*htem skončí, tím hrozivěji bude Evropa vypadat...

13 0
možnosti
Foto

,,Vyhodí nás z EU?";-)

Jsme v kritické situaci, varovala Merkelová – Novinky.cz

Kdo chce, může si tam i ,,leccos" objevit8-oJe ovšem třeba velice rozlišovat, co je ,,divadlo pro lid" a jaká je realita!

1 0
možnosti
KC

Paní Markéto, dávám trojitou karmu. Tu první za to, že jste náš člověk - tedy zdravě hrdá Češka, druhou za to, že Vám to ekonomicky, politicky, obecně lidsky i v kultuře pálí a třetí za obsah tohoto blogu. Takových děvčátek a chlapců, kterým záleží, co se děje v jejich vlasti, potřebujeme co nejvíc ! Přeji vše dobré !

48 0
možnosti
Foto

I já jí přeji totéžR^ Obávám se však, že pokud by popsala po pravdě VŠECHNY souvislosti, její popularita by jí asi poněkud klesla;-)

0 0
možnosti
MH

Už ,aby to bylo!!!!!!

4 1
možnosti
OP

Představa, že země V4 se osamostatní a vytvoří nějakou vlastní unii je sice zdánlivě lákavá, ale nebezpečná, v Rusku už jsme byli. Juncker a jeho nohsledové jsou přece jen obyčejní lidé, bez nějakého výrazného nadání, pouze mají podporu jakési mocenské skupiny, které stávající stav v Bruselu vyhovuje a spoluvytváří ho. Úkolem východní Evropy je tento stav rozbít pomocí chytrosti a jasného vyjadřování a požadavků ke stavu věcí, včetně nutné personální výměny v Evropské komisi a úpravu unijní legislativy na omezení jejich práv.

16 0
možnosti
Foto

Je na čase jednat a začít vyhazovat dřív, než začnou oni. Však se na každého nějaký bič najde. Třeba pro porušování rozpočtových pravidel a šup Francie, Španělsko, Itálie a kupodivu i Řecko jsou pryč. Nakonec v EU zůstaneme sami a nemusíme vystupovat.

17 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,22
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články