Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Už aby to bylo a byli jsme venku, to co se z EU stalo, je prostě nechutné. Namísto spolku, který by nám život z jednodušoval, j sou tu miliony nesmyslných omezení, zákazů a příkazů- a ještě ke všemu dotace, něco tak pokřivujícího každý trh. Takže za mne - vy si nechte dotace, a my si necháme právo rozhodovat o sobě sami.

5 0
možnosti
IK

Když tak sledujete v jakém chaosu se nachází celý svět, války, revoluce, pak je přímo blahodárný pocit vědět, jak česká vláda vede svůj národ. Ne Česká Republika, ale Evropa by měla vystoupit z Česka, tohoto ostrova blaženosti.

0 0
možnosti
Foto

Ke zmiňovanému maďarskému premiérovi Orbánovi a puči v Turecku. Maďaři vyjádřili demokratické vládě Turecka plnou podporu při potlačení puče a turecký pemiér jim za to vřele poděkoval, zatímco EU se zachovala tehdy vlažně. Maďarská vláda pak hovořila o utužování vazeb s Tureckem. Vztahy Orbána a Erdogana byly vždy dobré, až na migrační krizi a udělení víz. Nyní do Turecka jede maďarský ministr zahraničí a brzy se tam jako první politik z EU chystá i Orbán. Orbán, prokazatelně potlačuje svobodu tisku, ale ne v takové míře, jako Erdogan. Maďarsko ale samozřejmě není na vyloučení z EU. To lucemburský ministr zahraničí přepískl. Maďarská vláda nicméně vydala z peněz daňových poplatníků 18 stránkovou knížku odsuzující všechny migranty, již rozeslala před referendem 4. milionům domácností . Kampaň stále dle HRW 16 milionů eur. Ploty a zábrany proti migrantům staví i UK. Poslanec maďarské vládní strany Gyorgy Schopflin chtěl ale plot vyšperkovat prasečí hlavami, aby k nim už nikdo nepřišel.

0 0
možnosti
KL

vychodoevropske země jsou jakesi novodobe kolonie bývalých koloniálních velmoci. jen se ted v koloniích nevladne nasilim, ale prostřednictvím EURa. a nevladnou západoevropští ci unijni politici, to jsou jen nastrcene loutky, skutecna moc lezi nekde jinde.

je pravda, ze stejne jako kdysi sve zamorske drzavy, i nyní pozvedly mocnosti sve kolonie na vyssi uroven (alespoň ekonomickou), ale jiste to nedelaly z nejakych altruistických duvodu, nýbrž se na tom poradne napakovaly a ještě hodne napakuji. občas jim to prilis nevyslo, to když si Rekove rekli, ze je lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese, ale jako celek to zatím slapalo pomerne dobře, tim méně chápu současnou politiku zahlceni Evropy analfabety z blízkého vychodu a Afriky.

5 0
možnosti
Foto

Vsadil bych se, kdyby se přes tu jeho malinkou zemičku přehnal jen zlomek z té migrační vlny, tak bude aktivní při stavbě plotu. Prostě Jean Asselborn je jen pokrytec a levicový extrémista

10 0
možnosti
MD

jak ta osoba prisla na to,ze cechu je 10 milionu,5 milionu je realita,mozna i min

0 11
možnosti
JH

Určitě se zmýlila, je nás deset milionů čtyři sta devadesát devět tisíc devět set devadesát devět.

Asi započítala i Mariana Donocíka.

8 0
možnosti
JC

Zajímalo by mne, jestli ten Lucemburčan někdy Maďarsko navštívil a mluvil s těmi migranty za plotem. To se ale žádný prodavač emocí (dříve novinář) nezeptá.

3 0
možnosti
JH

J49a79n 14H93a17v47r34d67a

17. 9. 2016 8:59

Tak nedivme se, že se někteří nepříliš bystří vrcholní politici EU (a že v komisi jich moc jiných není) vyjadřují k Maďarsku takto. Maďarsko chrání území před náporem muslimů. Maďarsko tak bortí plány komisařů EU na přesídlení 50 milionů obyvatel severní Afriky a blízkého východu do Evropy.

Je škoda, že se komentátoři a media vůbec tomuto tématu vyhýbají. Osvětluje totiž naprosto srozumitelně konání politiků EU a jednotlivých zemí. Muslimové do Evropy masivně připrchávají již několik let a dosud není jediný hmatatelný úspěch v jejich zastavení.

6 0
možnosti
PS

Nepříjemná je pozice našeho předsedy vlády , který soudržnost V4 podkopává a hraje na obě strany. Rakousko pomalu začíná uvažovat o spojeni s V4 ale pan Sobotka mlží. ČR je slabý článek a merkelová a spol. to ví. Jinak dobrý článek a potěšila by mě a doufám že nejenom mě , Vaše případná kandidatůra na první prezidentku ČR nebo alespoň vstup do aktivní politiky.

39 1
možnosti
TV

T13o96m31a86s 22V74r67l86i87k

16. 9. 2016 19:13

Po Brexitu se na britskych serverech objevila zprava, ze si tisice britskych urednilku v Bruselu zada o belgicke obcanstvi. Libil se mi nejpopularnejsi komentar: "Alepon ted vime, na ktere strane byla jejich loajalita". Hmm, na ci strane je loajalita tech nasich?

14 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,40
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články