Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

asi vas nejslabsi blog, proto jste tam radeji vyfotila manžela?

0 0
možnosti
DM

Já tak nějak nechápu o čem ten blog vlasně byl,pejsek a kočička vařili dort,zadělali kravatkou a tkaničkou,přihodily podpatek a neschopnost poznat od oka cca 7cm,navrh přihodily něco nesplácených úvěrů a tradičně mizerného italského bankovního sektoru,pak něco nechuti k politickým představitelům EU a EU obecně ,což je ingredience nezbytná,pak přišel hloupý čtenář (já) ,celé to zblajzl a jemu z toho tak nějak kapet šoufl.

2 1
možnosti
MB

Z článku o Hetty Greenové, proslavené mimo jiné skvělým investorským mozkem:

Ve čtvrtek 17. října 1907 s ní jedna známá probírala poslední finanční události. Vyprávěla o Charlesu Morseovi, který přes Bank of North America koupil Mercantile National Bank a jejím prostřednictvím pak Knickerbocker Trust Company, jednu z největších bank USA. A nato se Henrietty zeptala, co si o Knickerbocker Trustu myslí. Hetty jí poradila, že pokud tam má nějaké peníze, měla by je okamžitě převést pryč. Známá se zeptala proč. „Muži v té bance vypadají až příliš dobře,“ řekla Hetty, „to si tedy pište!“

O den později Charles Morse rezignoval. V pondělí 21. října 1907 přestala National Bank of Commerce akceptovat šeky Knickerbocker Trustu. V úterý 22. října odpoledne se Knickerbocker Trust zhroutil.

Zdroj: http://www.penize.cz/41434-wallstreetska-carodejnice-spasitelka-americkych-velkomest

0 0
možnosti

To je jen byrokracie. Ale tuhá! A ve všem a ve všech oborech. Jak si vysvětlit povinnost lékaře mít u umyvadla postup mytí rukou v obrázcích. A takových blbin je plné naše socialistické zdravotnictví!

1 0
možnosti
AP

Jo, bankovní mameluci vymýšlejí stupidní dress code a to je třeba jeden z důvodu proč jsem nikdy v bance pracovat nemohl a nikdy nebudu. Jo, jednou jsem měl pro jednu banku pár měsíců kontrakt, kde jsem zjistil, že nejen dress code je mimo chápání v každém bankovním prostředí.

Jak jinak vypadají pravidla (a hlavně myšlení) ve společnostech, kde generální ředitel chodí v tričku a kraťasích ;-)

0 0
možnosti
Foto

Na vašich článcích je nevěrohodné, že se navážíte (módně) jen do EU. Kdypak se navezete také do svého okolí (s výjimkou manžela, tam Vám to docela jde)?

0 2
možnosti
MK

Ano, UBS po vás chce určitý režim v oblékání, ale platí vás na (západoevropské) úrovni. "České banky" (tedy, banky, které bývaly české, než byly prodány) tak striktní požadavky na zaměstnance nemají, ale zato dostanete jen zlomek mzdy oproti západním bankám - přitom "české banky" vydělávají mnohdy více než jejich zahraniční banky. To jen abychom si uvědomili, že někdy je ona byrokracie i tak lepší než onen český "koloniální" kapitalismus. Rv

3 1
možnosti
Foto

Vy jste vubec nepochopil, o cem ten clanek je.

1 0
možnosti
DS

D75a34n 15S47p68a43l

7. 8. 2016 19:47

Další neuvěřitelně hloupoučké blábolení od autorky, která evidentně nemá páru o čem píše. Například už čtyři roky předpovídá kolaps akcií a dlužních úpisů, které však naopak pořád lámou rekordy. Jako každý hlupák však stále tvrdošíjně píská stejnou písničku - typická ukázka Dunning-Krugerova syndromu. Jestli chcete prodělat kalhoty, věřte šarlatánce Šichtářové.

0 2
možnosti
VN

Myslíte si, že kdyby nebyly natištěny biliony EUR a dluhy "odkoupeny", že by ten kolaps už dávno nebyl?

2 0
možnosti
VN

Co dodat ? V oborech , kde o nic nejde se vymýšlejí proti zaměstnancům nejrůznější buzerace. Tam , kde o něco skutečně jde , jde nějaký dress code do zadele. Apropo , pokud budu těžce nemocný , bude mi úplně jedno jak ten špičkový lékař , ke kterému se budu snažit jako pacient dostat je oblečen...

2 0
možnosti
PS

Kdosi kdysi řekl, že stát je organizované násilí. Co s tím?

1 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,00
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články