Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

nesezdani nevedi, co jsou to manzelske hadky.... nesporna vyhoda!

2 2
možnosti
JB

J83a57n 84B31a17r97t64o39ň

9. 6. 2016 8:53

Tak tentokrát absolutní souhlasR^R^R^!!

1 0
možnosti
MP

Bezesporu zajímavý článek. Ale zajímalo by mě, čím by si autorka odůvodnila, že mají s manželem každý jiné příjmení, jestli nejde o jinou formu stejného problému. A tak v článku vidím i určitou formu neupřímnosti.

0 0
možnosti
PH

Pani Sichtarova, jestli chcete perfektni svet, zbavte ho lidi.;-)

0 4
možnosti
JJ

Kdo se má postarat o člověka? Především on sám. Když prokazatelně nemůže, nechť se o něj postará jeho rodina, případně příbuzní. Když prokazatelně nemohou, nechť se o něj postará domovská obec. Teprve když ani ona prokazatelně nemůže, má přijít na řadu stát.

Takhle to platilo, když ještě společnost fungovala. Ta dnešní, tzv. sociální, nefunguje ani náhodou, jenom vyrábí kastu nadřazených budižkničemů, kteří na státním sociálním systému parazitují.

3 0
možnosti
DM

Lidé opravdu nejsou ani dobří, ani zlí. Chovají se jak jim to umožňuje nastavení společnosti. Proč? Protože jsou lidé. Chvíli o tom tiše přemýšlejme.

4 4
možnosti
MK

Nějak se tam úplně zapomělo, že žena která má biologickou potřebu mít dítě, má naprosto stejnou sobeckou pohnutku jako muž který má potřebu se rozmnožit a není na jejím přístupu vůbec nic pochopitelnějšího. Prostě by si taky měla prvně získat muže a pak teprve s ním mít dítě, když má teda tu potřebu. Kdepak "ona chudinka", co se pak musí o dítě postarat. Žena co plánovitě usiluje o dítě přesto, že často ví že k němu nebude mít otce na výchovu a na spoluzodpovědnost.

Stejně tak se úplně zapomělo zmínit, že emancipace žen je často tím, co dělá z můžů nepotřebné živiyele rodiny. Žena přece má také právo na kariéru a někdy si ji docela nežensky buduje. Není se pak co divit můžům, že se necpou na místo, kam je nikdo nezval.

9 0
možnosti
JJ

Tak dříve lidé měli děti hlavně proto, aby se o ně ve stáří měl kdo postarat.

1 0
možnosti
JS

Aspoň tuhle svobodu mi nikdo nevezme ;-)

1 0
možnosti

Je to bohužel tak, souhlasím s článkem na 100 %... Jen si nejsem jistá možností nápravy a zvrácení tohoto trendu. Prostě konzumní společnost. Jsme moc pohodlní, chceme jen brát bez zaplacení - tak to ale nefunguje, vždycky je něco za něco. Platit budeme určitě, když ne my, tak naše děti - cenou nejvyšší... Nebo se ještě evropská civilizace probere???

3 0
možnosti
DH

Skvělé! Zcela souhlasím a moc děkuji za tento článek.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,52
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články