Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Autorka hezky poukázala na zrůdný norský režim, který dbá na práva vězňů, odškodňuje je, ale neodškodní rodiče, kterým režim ukradne jejich děti.

3 0
možnosti
LG

Opravdu pro ten trend ještě není jméno? Přijde mi, že se na něj poukazuje čím dál častěji i na zahraničních serverech, bude to asi jen otázka času...

2 0
možnosti
TJ

Je to bezohledný zabiják. Ale psychicky labilní asi není a hlupák rozhodně ne. Myslím, že se rozhodl udělat ze sebe odstrašující příklad a zrcadlo společnosti. Pokoj od něj nebude nikdy, bude pragmaticky zneužívat mezer norského práva a provokovat, jako třeba tou rukou.

3 0
možnosti
MS

On nemůže nic ztratit, pouze získat...:-P

1 0
možnosti
DV

D25a26n 57V52l76k

23. 4. 2016 10:53

Je to asi poprvé, co s Vámi nesouhlasím, paní Markéto.

Nezastávám se Breivika, ale nemám slitování s norskou levicí, která Norsko dostala tam, kde je. Breivikovou masovou vraždou si musela sníst, co si sama nadrobila. Možná si vzpomenete, koho vlastně Breivik postřílel. Byli to lidé, které pohrdavě nazývám aktivisty. Tedy ti, kteří při každé příležitosti prosazují nějaká vyšší práva, o kterých hovoříte i Vy. Breivik je "jen" člověk, který se na to už nedokázal dívat a zakročil. Nebudu pokrytec a odsuzovat jej za to, když mi osobně je tato událost úplně šumafuk. Pravděpodobně (je to jen má domněnka) viděl v nárůstu levičáckých aktivit riziko nástupu komunismu nebo podobné ideologie. Osobně si myslím, že Evropu čeká více Breiviků, jsetliže se vlády neproberou a nezačnou řešit skutečné problémy. Jestli je někdo čtyřprocentní, je jeho věc a je mi to úplně buřt, ale kolik se kolem této menšiny nadělá humbuku, kolik se jim věnuje času, kolik to všechno stojí peněz a jaké jsou (a budou) důsledky, to nikoho nezajímá. Ale jsme pyšní na to, že HÁJÍME PRÁVA MENŠIN. A zatím nám do Evropy napochodovaly statisíce rozkladných elementů, u kterých vyvstává ono nerudovské: KAM S NIMI? Evropa nedostatečně řeší nezaměstnanost a palčivé problémy lidí, kteří ji udržují v chodu (ano, Vámi zmínění většinoví a "nezajímaví" lidé, které státy jen oberou o daně, jinak jim ovšem v ničem extra nepomohou. Evropa chrání zločince (nejen vrahy, ale hlavně ty, kteří "vyvedli", "odklonili", "vytunelovali" - ano, mám na mysli hlavně ekonomické kriminálníky, které my, většinoví a nezajímaví nazýváme ZLODĚJI (byť je vidět jakýsi úzus sdělovacích prostředků, vyhýbat se tomuto označení).

Vlády řeší prkotiny a prosazují práva menšin a my, mlčící většina, zatím "jen" kypíme hněvem. A občas prostě holt někomu ujedou nervy. ;-€

A ještě poznámka pro méně intelektem obdařené: "šumafuk" není totéž, co souhlas.

10 3
možnosti
IZ

Nerozumím, proč píšete, že nesouhlasíte, když de facto zastáváte tentýž názor, že se příliš času a energie věnuje menšinám, a slušný člověk jen aby tě platil ale jemu se pomoci nedostane.

2 0
možnosti
VPS

Markétko,

ve Vašem článku není ani písmeno, s kterým by jsem nesouhlasil.

Karma!R^R^R^

2 0
možnosti
BH

Odškodnění vyplatit a následně odebrat na úhradu škody!

To samé až dostane nobelovku...

6 1
možnosti
TJ

Život to nevrátí.

0 0
možnosti
BH

Odškodnění vyplatit a následně odebrat na úhradu škody!

To samé až dostane . nobelovku.

1 0
možnosti
IZ

On žádné odškodnění nedostane, ale Norsko (rozuměj lidé, kteří pracují, řádně žijí a to i příbuzní obětí) zaplatí za tu komedii, za možnost Breivika se zviditelnit, užít si slávy, stěžovat s.... dokonce hajlovat!!!! ,prostě za ten proces, který se konal několik dní přímo ve věznici... Lidé už platí za jeho pobyt, a ted i zábavu. To je skandál, Tento soud se uskutečnil s veškerou pompou, zatímco rodiče neprávem odebraných dětí se nemůžou domoct ani toho, aby konečně zasedl soud natož vrácení dětí nebo alespoň kontaktu s nimi, stále se odročuje, mají čas, a nikdo se nezabývá utrpením těchto rodin, zatímco duševnímu zdraví masového vraha se pozornost věnuje, jeho problémy se řeší.O to tady jde.

4 0
možnosti
Foto

Kdo je větší vrah Breivik nebo Obama ?

5 10
možnosti
KV

K80a80r60e51l 48V33l42k

24. 4. 2016 10:35

Já bych "velikost" vrahů neporovnával...:-/

2 0
možnosti
VV

Skvělé.

A, bohužel, pravdivé.

7 0
možnosti
VV

Skvělé.

A, bohužel, pravdivé.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články