Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená paní Šichtařová, když ponechám stranou vše , co tak vřele doporučujete, tak potom nechápu, co tím vším chcete sdělit. Tedy, že z principu nehledáte řešení, to už vím. Ale ten dnešní text je již opravdu poněkud zmatená kompilace všeho možného. Tedy jeden rys to má. Všechny vámi použité myšlenky mají mediální „atraktivitu“. To se musí nechat. Toť ale vše.

12 16
možnosti
SP

R^R^R^ Spousta slovní vaty - přijde mi, že autoři nejsou schopni jasně a precizeně říci, co mají na mysli - možná by pak bylo vidět, jakými berličkami si pomáhají....

0 0
možnosti
JL

Jedině vzájemná a dobrovolná směna je přínosná pro obě strany. Tedy obchodujme, protože ze vzájemného dobrovolného obchodu mají přínos obě strany. Nejen finanční, ale i ten ve vzájemném sebepoznání a přejímání zvyklostí, způsobu života a vzájemného respektu. Jedině poznáním života jiné kultury mohu uvažovat nad tím jak změnit život svůj.

2 0
možnosti
DV

D83a55v41i41d 93V27l88k

1. 4. 2016 9:01

Problém Vás celebritních blogerů, je že se musíte(nebo chcete zalíbit všem). Blog určitě skončí na titulce a zaslouženě, ale já mám radši takové zaujatější názory. Mně ten Váš postoj připadá takový vykalkulovaný.

9 5
možnosti
Foto

Důkaz pro vaše tvrzení vidím v tom, že autorka již používá trochu "cudné" foto. Rychle tak reagoval na kritiku mnohých.

2 0
možnosti
AT

No .... k mému údivu jste sklouzla do zjednodušení a populismu. Jen stručně:

- nikdo nechce přestat obchodovat s Čínou, chceme jen aby byly vyjednané solidní podmínky bez podbízení se a nevratných ústupků

- jen naiva si myslí, že demonstrací dosáhne skokovou změnu režimu. Tu také nikdo nechce Jde jen o trvalý tlak. A jak známo z přírody, i malá ale vytrvalá síla vyhloubí kaňony

9 11
možnosti
Foto

Škrábat na idolu se nedoporučuje. Vaše odvaha je mi ale sympatická. Nepatříte snad k těm, kteří nad čteným také přemýšlí?

6 0
možnosti
AM

A61d61a65m 95M87a18l34ý

1. 4. 2016 8:41

Dvojí metr:

Vítači a příznivci byli protěžováni. Odpůrci a upozorňovači na další stránky čínského režimu byli důrazně vymezováni a potlačováni. Rv

Vše krásné, ale musí jednou skončit. Takže už to snad máme za sebou a na kandelábry se místo vlajek může vrátit reklamě těch, kteří si ji tam zaplatili.

4 1
možnosti

Hloupost, nemyslím si že by se Západ snažil mermomocí tlačit a nutit něco ze sebe do Číny, naopak je to Čína, ač pod vedením komunistů, kdo se snaží být jako Západ. A projevuje se to nejen kopírováním hodinek a bot, ale i aut a celkového životního stylu, to je ta hlavní Čínská šaškárna.

3 2
možnosti
JP

Myslím si, že v žádné té vámi zmiňované revoluci nešlo o svobodu a demokracii, ale o zdroje, moc, nebo oboje.

6 0
možnosti
JH

A není to tak pokaždé? Vždy jde o moc. Demokracie je jen líbivý pláštík a nakonec vždy vyhrají loutkáři a byznysmeni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,50
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články