Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P50a46v69e66l 22Š72e39d67ý

22. 3. 2016 13:28

tak ona vůbec čssd dělá vše pro lidi, to dokazuje každý den. Vždy jsem se divil, že je někdo volí ale lidé chtějí být obelháváni. A právě jejich volbou na to vždy doplatí Ti nejobyčejněnjší a nejchudší. A co se týče šabatové a dalších individuí tak se svým majetkem si budu dělat co já chci a může posílat figurantů kolik chce.

1 0
možnosti
Foto

Paní Šabatová nutí majitele soukromých bytů, aby suplovali stát a obce, které se zbavily sociálních bytů. Postupně stát nakládá čím dál víc povinností, které jsou jeho úkolem, na bedra svých občanů, tedy těch schopnějších.

1 2
možnosti
Foto

No, práva vlastníků jsou vážně dotčena už tím, že si nemohou vybrat, komu byt pronajmou, totiž podle našich zákonů a Anny Šabatové viz http://usti.idnes.cz/sabatova-o-diskriminaci-romu-di4-/usti-zpravy.aspx?c=A150604_162228_usti-zpravy_alh Takže zlobit jste se měli už tehdy. Podle mne dává paní Marxová majiteli bytu návod, jak se vyhnout nesmyslné pokutě za to, že si chce majitel vybrat, koho ubytuje. Jak to vidím já, v naší zemi je daleko výhodnější mít holou pr..el a brát podporu, než něco vlastnit. Nebo být tak prachatým zločincem, bílým límečkem, aby mi peníze umožnily cokoliv, vč.podplacení soudců, zaplacení advokátů napojených na politiku aj.. Tahle zem není pro mladý, tahle zem není pro starý, tahle zem, jak se ukazuje, není ani pro nemocné, kteří zemřou v záchrance, protože pojišťovny a ministerstva jsou přesvědčení, že naše zdrravotnictví je v dobré kondici, přestože zdravotníci tvrdí opak.:-(

3 0
možnosti
BJ

V sousedství je vybydlený byt, který majitel pronajímá těm, kteří na lepší byt nemají. Sockám, bílým i hnědým. Policie nic moc se sockami nesvede. Socky pokuty neplatí, nemají z čeho a neplatí ani za odpady, jsou snad z důvodů nízkých příjmů osvobozeny. Máme společný dvůr. Žádné domluvy nepomohly, na dvůr jsme jim zakázali vstup, ať si kupí binec na ulici. No a pokud jde o kravál a ožralecké výstupy, pak pomáhá jediné - v noci trpělivě volat majiteli bytu či pokud má vyplé zvonění, zvonit u jeho dveří. Když nemůžu spát já, proč by měl spát majitel. A věřte, nese to své ovoce. Majitel pochopil, koho nám zde může ubytovat a máme konečně klid.

2 0
možnosti
JH

J91i55ř17í 40H39r27b13e95k

17. 3. 2016 16:13

Politici by se měli starat jak zajistit lepší vymahatelnost stávajícího práva a ne svazovat lidi dalšími nesmysly, které když už nejsou diskriminační tak odporují zdravému rozumu.

Ať si v bytě vedle mě bydlí třeba rom nebo arab, ale ať je rychle majitel může vykopnout pokud budou dělat bordel a ne že se soud např. araba zastane například tvrzením, že on se chová normálně protože je muslim a musí při modlení v jakoukoliv dobu hulákat.

7 1
možnosti
OZ

Jaký je rozdil mezi modlením a televizí nahlas? To u vás máte papírové stěny, že to od sebe rozlišíte? Jo, křesťané se mohou modlit nahlas? A společně? Třeba před tím jídlem? V čem je rozdíl oproti těm muslimům? A jinak viděl jste někdy modlícího se muslima? Zjevně ne, protože o hulákání nejde.

0 0
možnosti
JK

J41a37n 45K97a19n36t

17. 3. 2016 14:11

Pani Sichtarova - blogerka, ktera se viditelne chce zviditelnit. Cetl jsem pozorne vas dlouhy clanek zhruba do poloviny, pak jsem dlouze zivnul a zacal se venovat jinym a uzitecnejsim cinnostem...Mam pocit, ze psani blogu je v cele rade pripadu zbytecna cinnost...ne, prehanim, urcite to autorum blogu casto pomuze posilit jejich ego !

7 7
možnosti
MK

Nezávidím vám vaše komplexy. To, že jste dočetl jen do poloviny může znamenat, že vás ve škole nenaučili porozumět psanému textu.

7 2
možnosti
Foto

J30a36n 49C79a37b12a79l

17. 3. 2016 13:16

Podepisuji se pod kritikou pode mnou + obecně nemám rád nálepkování a spekulace. Ač je to blog a korektnost či ověřitelnost zdrojů je čistě individuální, tak se mě osobně nelíbí manipulace a dohadování ohledně toho, kolik toho dotyčná politička ví či jak je vzdělaná. To je prostě mizerné očernňování. A ano, mě by štvalo, že si soused nastěhoval 20 cikánů do bytu vedle mě a až by mi jeho cena klesla, tak bych tu bytovku podpálil, Natálka neNatálka.

4 2
možnosti
ZK

Dojíždím na volné chvíle do oblasti Vítkova(byla tam aféra s ohněm u nepřizpůsobivých). Prodat tam dům nebo byt je absolutně nemožné, protože je zde nastěhováno mnoho takových rodin, které jen čekají na sociální dávky. Co potom s takovými bytovými jednotkami, které neprodáte za víc než za 250-300tis. 3+1 v novém domě?

1 0
možnosti
Foto

P92e45t80r 58H97a15n20n87i28g

17. 3. 2016 10:59

POZOR! Velice špatná úvaha. Např. bydlíte v paneláku, a někdo si na kšeft koupí byt, ve kterém bude bez jakýchkoliv zábran ubytovávat takové nájemníky, které znehodnotí celý bytový fond daného paneláku. Další majitelé bytů budou muset své byty prodat pod cenou, protože budou na svém právu užívat své majetky ohroženi nejenom nepořádkem, ale v mnoha případech i bezpečnostním rizikem. I když s mnohými zásahy nynější ultralevicové vlády nesouhlasím jako člověk vyznávající svobodu a svobodné nakládání s majetkem, tak zde je situace jiná. Svoboda jedince končí tam, kde narušuje svobodu jiného jedince.

18 0
možnosti
PK

100% souhlasím. Maximalistické pojetí nedotknutelnosti vlastnictví a la bloggerka je pro reálný život škodlivé. Zvlášť u nás na rozdíl od zmiňovaných USA - tam převaha individuálního bydlení proti našemu podstatnému hromadnému, které obtížně odhlučníte (železobetonové panely). O rychlosti a možnosti řešení problémů vůbec nemluvím. I bordel dělají i netmaví - štěkající psi, hlasitá hudba nebo něco jako hudba. Takže bloggerce rokuRv a ty její fota jak je krásná;-(

5 0
možnosti
AK

Dobre napsany clanek. S autorkou souhlasim. Stat obcanum nesmi vnucovat zakony a porad je preventivne ridit na kazdem kroku. Orwell hadr.

2 3
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články