Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Situace se svobodnými lidmi je špatná. Ale ministryně Marksová je asi nejlepší ministryní, co kdy ČR mělo a je nesmyslné jí tuto situaci dávat za vinu.

1 7
možnosti
Foto

Tak clanek mluvi o socialnim inzenyrstvi a konci s tim, ze je spatne, ze jsou lidi singles a maji jine zajmy nez deti. A? No co. Proste maji a nikdo nema pravo jim do toho kecat.

5 8
možnosti
Foto

Potom tí singles na staré kolená nemusia kecať do toho, kam dávajú peniaze deti tých cudzích ľudí, ak sa ocitnú na ulici. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Už už jsem chtěl podle názvu článku přidat negativní komentář.. a pak mě napadlo si přečíst článek.

Takže +1, ale teď autoři, co s tím? Dotyčnou feministickou ministryni jednoznačně ASAP odstavit od válu, ale je potřeba nahradit to něčím reálně správným a lidmi akceptovatelným.

Osobně mám 6 důchodových pilířů, 3 kluky a 3 holky - a to nejsem hnědočech, jejichž stáří však bude vypadat dost odlišně, než si představujete. Znáte přísloví, že sedlák uživí 9 dětí, ale že 9 dětí neuživí sedláka?

Nejlépe je dcery dobře provdat a na stará kolena je navštěvovat :c) jako třeba naše krajanka, bývalá tchyně Donalda Trumpa.

12 1
možnosti

Já sice s paní Marksovou v mnohém také nesouhlasím, ale co se týče tohoto návrhu, nevidím v tom problém. Ženy nikdo nenutí se rychle vracet do práce. Stále se mohou rozhodnout pro 4letou rodičovskou. Pouze jim přibývá možnost zkrácené. Vaše žena je zřejmě rodinný typ a prostě rodí děti a stará se o ně a vy vyděláváte. Ale ne každý to tak musí mít. Některým stačí třeba 3 nebo 4 děti a přesto může být žena odbornicí ve svém oboru...

0 0
možnosti
MM

Dnes s vámi výjimečně vůbec nesouhlasím. Mám přesně opačný pocit, že se nyní vláda snaží až přehnaně zvýhodňovat rodiny s dětmi a kdo děti nemá, bude za to "trestán". :-/

8 7
možnosti
Foto

To nemate pocit..to je holy fakt!

4 3
možnosti
TN

Věta o těch Romech, jak se budou mít v důchodu krásně, jak se o ně mladý postarají, smál jsme se hodně a dál raději nečetl. Autorka hodně mimo mísu.

8 4
možnosti
LK

Ministerstvo soudružky Marksové už senátoři přejmenovali na Ministerstvo ASOCIÁLNÍCH !!! věcí a uvedená souružka každým krokem přesvědčuje všechny,že je to pravda.Cílená diskriminace tělesně postižených a matek malých dětí, urputné prosazování gender ideologie už do MŠ, to je to jediné co umí.Když vidím fotku této soudružky,tak se mi chce zvracet.......;-(;-€

1 3
možnosti

Jak snadné je zavděčit se takovým článkem v zemi, kde si lidé neváží blahobytu. Kritizovat všechny a všechno, to je záruka úspěchu! Furt se musí bečet ! Jednou jsou chudáci matky utiskovány svou rolí v domácnosti, podruhé jsou kariéristky. Článek svědčí o tom, jak se tu máme dobře, že můžeme řešit dokola nesmysly. Navíc je napsaný skoro až vulgárním způsobem ve stylu naštvaných důchodkyň u pokladny v supermarketu.

9 9
možnosti
VB

Vy jste asi jedna z těch matek, co vykřikuje, kolik dětsko stojí a ať stát připlatí.

0 8
možnosti
Foto

Náš syn chodí od 2,5 roku do soukromé školky (doma se nudil) a je tam naprosto spokojený. Dokonce prý chodí po obědě spát úplně sám a ze školky se mu nechce. Nehledě na to, že má oproti ostatním dětem náskok v podobě umění navazování sociálních vztahů a zátěžové zkoušky imunity. Mimochodem, v dobách, kdy většina obyvatelstva musela svou potravu vypěstovat, se malé děti odkládaly k prarodičům či starším "tetkám" na vsi a ostatní šli makat.

9 3
možnosti
JM

Jesle nejsou prarodiče

6 1
možnosti
PP

P13e69t31r 51P77á39l31k59a

8. 3. 2016 9:01

dnes zcela mimo terč.

Není trochu divné psát o dětech, kterým "odložení" do jeslí způsobí budoucí citovou deprivaci v zemi, která má nejdelší rodičovskou na světě (a to ne o pár týdnů ale let...)?

13 4
možnosti
TH

Cesky clovek vubec netusi, jak superkomfortni maji materskou a rodicovskou. Dokonce stat plati zdravotni pojisteni za deti i za matku, to navrch k tem 220 000 na dite.....

7 2
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,57
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články