Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

No - já nevím - zrovna ten příklad s tím kojením - samozřejmě,že je to jedna z nejpřirozenějších věcí - nakrmit mimino . Já se ovšem nemohu zbavit dojmu,že některé matky využívají kojení ( na méně obvyklých místech - zde např. zmíněná sněmovna) k ostentativní demonstraci toho,co se zde v nedávné diskusi řešilo ohledně návštěv dětí v kavárnách či restaurací a jejich řádění tamtéž. Prostě JJáá jsem seběvědomá,in,cool,free a kdo ví ,co ještě ...Mně to přijde nepřiměřené tahat s sebou mimino na jednání parlamentu a pak ho tam ještě kojit.Taková poslankyně má jistě svoji kancelář a myslím,že v tomto případě bych já osobně upřednostnil intimnější prostředí nějakého šambr separé.Hergot - přeci není každej zvědavej na mlaskání a krkání nějakého kojence a následnou intimní hygienu paní poslankyně ... Ne - nejsem puritán,ale v tomto případě bych se ohradil stejně,jako onen španělský poslanec ...

7 10
možnosti
TH

Aby se s ditetem schovaval anekde v kancelari, tak mohla rovnou zustat doma. Ale jeji rozhodnuti bylo nezustat doma a ucastnit se jednani parlamentu, kdyz ta, pracuje. Dospeli se chovaji casto daleko hur nez kojene nemluvne.

6 1
možnosti
Foto

Nošení burky vzniklo z praktických důvodů. U muslimů jest zvykem, že muž si nehledá ženu, která se mu po všech stránkách líbí a které se též líbí dotyčný muž, nýbrž je mu budoucí žena přidělena už ve věku "kojeneckém". S tím, chudák, nehne. Nakonec je oženěn. A když pak spatří, co mu nadělili, rád souhlasí, aby jeho choť chodila zababušená od hlavy k patě. Aby se mu kamarádi neposmívali.

Další výhoda burky je v tom, že umožňuje nepostřehnutelnou výměnu manželek. Stačí, když se dva pánové dohodnou. A kdo pozná, co si vede domů v černém pytli. :-)

Paní Šichtařová patří bezesporu k ozdobě celého iDNESu a tudíž mi nevadí, když s ní v nějakém detailu nesouhlasím. Též jsem žertem navrhl, že kdyby se její portrét objevil na eurobankovkách, stala by se z eura nejpevnější měna na světě.

Fanatické feministky - to je spíš ukázka, jak je naše společnost nemocná. A pro některé diskutéry:

Co vás v mládí vzrušovalo, to vás teď ve stáří ruší.

Vám R^!

70 1
možnosti
JC

Předminulou neděli v Sixtinské kapli otec František opět vyzval přítomné maminky (probíhalo tam 26 křtů), aby neváhaly své děti nakojit, budou-li hladové.

14 0
možnosti
ZB

Co říkáte na vnitřní svobodu těch,co nemají problém souložit na veřejnosti?Vždyt je to tak přirozené.Myslím,že vše má mít své hranice.Já určitě nebudu projevovat svou vnitřní svobodu tím,že si zakoupím "vzdušný pánský" model z jedné modní přehlídky,kdy manekýn ukázal svůj penis.I tento modní model je výdobytek naší civilizace a já nevím zda je to krok tím správným směrem.Pokud je islám v něčem extrémní,to samé se dá říci i o naší civilizaci.Třeba nám tento "konflikt civilizací" pomůže najít zlatou střední cestu...

3 19
možnosti
MD

Opravdu vam autorka, v te stylove cerne sukni, pripada jako nadsena propagatorka Prague Pride? A co sci- fi, nejaky odkaz na vasi tvorbu?

12 1
možnosti
JT

Nedovedu si představit, co by se zmíněnými feministkami udělala obálka z Vaší knihy "Nahá pravda". Ta vyšla naštěstí v době, kdy jsme se ještě americkému puritanismu, feministkám, politické korektnosti a islámu mohli smát. A sexistické prasátečko se teprve rodilo v hlavě nějaké neukojené či zneuctěné "ošklivky".

14 0
možnosti
Foto

Nemohu se ubránit dojmu, že se islám určitým typům či celým skupinám lidí náramně hodí.

29 0
možnosti
Foto

Ať to vezmu zprava nebo zleva, tyhle imigranty v Evropě za přínos nepokládám a proto jsem proti nim. V milionových počtech budou škodit už desítky procent příživníků na sociálním systému, protože budou méně placeni, budou brát práci místním, a když z milionu jedno promile spáchá sebevražedný atentát tak můžeme čekat tisíc incidentů.

44 0
možnosti
MK

R^ Rozumím Vašemu článku, paní Šichtařová, ale přesto mám pocit, že jste nebezpečí té jiné kultury mírně bagatelizovala zjednodušeně řečeno na svobodu omezující puritánství. Kdyby se za diktátem islámu v oblečení neskrývalo mnohem vážnější omezení dalších svobod, ponížení, násilí vedoucí až k zabíjení, nebyl by odpor společnosti tak masivní. A to vše deklaratorně podle středověké islámské ideologie, jejíž šíření, ať už písemné nebo slovní zůstává v rámci nesmyslné politické a náboženské korektnosti nepovšimnuto.

Mám-li se vyjádřit k domácí ženské módě, je plusem, jsou-li zdůrazněny křivky ženského těla. Snad za nejhorší spojení považuji v tomto směru feministicko-puritánské hnutí. Na druhou stranu je pro mne překročením vkusu, když minisukně při každém kroku odhaluje půlku zadku. Vždy má zůstat nějaké tajemno, čímž je žena určitě přitažlivější.

U decentně kojící matky na veřejnosti mne napadá jediné, ač nerad mírně zneužívám náboženské terminologie: posvátný obraz ryze ženského údělu. Případné sexistické myšlenky u mužů mají co do činění s nevybouřenou pubertou.

Jejda, to jsem se nějak rozepsal; asi mne Váš článek dost zaujal.R^:-)

18 0
možnosti
MD

Vsechny zenske projevy jsou jen otazkou osobnosti a vkusu. A samozrejme financnich moznosti. Vsechny vsak maji jeden zaklad.. moznost svobody projevu osobnosti. A osobnostne VYVAZENE zeny by mely prvni 'bit na poplach' a chtit po svych partnerech, aby postup nekulturniho a barbarskeho islamu zastavili. Vsemi prostredky.

13 0
možnosti
II

Ježiš, to je strašné.

0 7
možnosti
JC

Neberte jméno Boží nadarmo.

9 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články