Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Ad papež: Kdy nechá odstranit ty šátky v Sixtinské kapli, který tam nechal namalovat Wojtyla?

3 1
možnosti
AF

Tedy - s takovým pozadím byste se už raději fotit neměla ;-)

3 15
možnosti

tak bez něj to asi nepůjde nikdy,ale zřejmě jste chtěla napsat, že by jej nemusela tak špulit;-D

0 0
možnosti

Ano, lidé se bojí i toho, že vyčerpají sociální fondy. Zdaleka si na sebe nevydělají. Takže původní obyvatelstvo přijde o část toho, co by mělo patřit jim. Tak to bude v každé zemi, kam se nahrnou. U nás také. Cizák je tu více, než spořádaný místní občan.

15 0
možnosti
JS

Kojeni pro zeny je prirozene. Brat kojence do parlamentu a kojit NENI prirozene. To je feministicka poza. Zrovna tak, jako prijimat zeny do specialnich bojovych jednotek (USA). Budou si i tam nosit kojence a kojit?

3 1
možnosti

Přirozené je, že žena při své práci měla u sebe své děti a mohla se o ně starat, tak je to dodnes u přírodních národů. V naší společnosti je v drtivé většině nucena rezignovat buď na svoje zaměstnání, nebo na péči o dítě. A to není přirozené.

11 0
možnosti
RS

Nechte sexu. Napiste nam radej, kde Arabi neco uzitecneho delali a nevedli valku.

3 1
možnosti
Foto

Na to nepotřebujete ani tužku.

5 0
možnosti
Foto

Poslední dobou jsem zaznamenal "slabé náznaky" toho, že není vhodné pozorovat v ZOO pářící se zvířata. Nebo samečky s vystrčeným penisem. Což je mimochodem u mnoha druhý zvířat velmi časté......

(Tak doma na vsi nekoukejte na pejsky na na králíky!)

2 0
možnosti
KL

Jedna fotka lepsi nez druha, jen tak dále.

V nasledujici vete mate jednu drobnou chybu:

"Ať se snažím, jak se snažím, já na reklamně nějak nedokážu nic rasistického najít."

0 0
možnosti
JJ

J71i65ř88í 91J98o32n29á55š

22. 1. 2016 13:13

Dobrý den,paní Šichtařová.Mám Vás ve veliké oblibě(nechávám si posílat Vaše nové příspěvky),Vy máte velký cit pro perfektní vyjádření se k určitému tématu.Dnes musím opět dát klobouk dolů.Jsem už dostatečně starý na to,abych valil oči na kojící matku.Mám tři dospělé dcery,které se nikdy nebály kojení na veřejnosti.A můžu Vás ubezpečit,že není nad ten krásný pohled na kojící maminku.Já sám se ještě navíc vždy cítím potěšený i pohledem na těhotné maminky,vždyť ony jsou zárukou toho,že navymřeme.Proto absolutně odsuzuji jakékoliv podivování se nad kojením na veřejnosti.Ostatně,není něco vadného v těch odsuzujících? Přeji si víc tak podnětných,krásných a inteligentně napsaných postřehů od Vás,paní Šichtařová.Ještě jednou děkuji.R^:-):-):-)

21 0
možnosti
PB

..... bych to tak nehrotil, - vono jít ve šlépějích zakladatelek feminismu (USA) není taky žádnej med (jedna se uchlastala, druhá skončila v šaškecu) a když se vo to nedá vopřít ani kolo, tak co maj holky dělat ?!? ..... a teho bohdá nebude aby moja hraběnka chodila v burce !

11 0
možnosti
TH

Zakladatelky feminismu (USA) co ? Muzete byt konkretni? Znate americke feministky a ty ostatni po elem svete?

2 0
možnosti
JK

Zaujímavé postrehy a súhlasím s nimi. Som konzervatívne založený, ale nikdy mi neprekážalo kojenie matiek na verejnosti. V mojej prítomnosti kojila moja sestra aj známe, ktoré mali malé deti. A nebol som to ja, kto by sa tlačil k tomu, aby som bol prítomný. Vždy mi to navrhli ony.

Chápem to tak, že mamičky sú hrdé, keď sa jednak môžu pochváliť svojimi detičkami a tým, že sú schopné im poskytnúť prirodzenú a najvhodnejšiu stravu k ich danému veku.

Je to paradoxné, ale umelecké diela, ktoré vznikli v "temnom a Cirkvou ovládanom" stredoveku ako je Socha Davida či výzdoba Sixtínskej kaplnky, by dnes asi vzniknúť už nemohli. Pretože autori by boli obvinení z propagácie porna a pedofílie (nahí anjelikovia).

25 0
možnosti
TH

David nevznikl ve stredoveku. Par let pred tim se zacalo s malbou Sixtinske kaple a byla dokonce na rovnez v Novoveku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články