Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a84n 16Š20i15k

23. 1. 2016 14:53

Dobrý den. S tím co píšete o kojení, ne zcela souhlasím. Myslím si, že je dnes spousta matek, kteří kojí na veřejnosti ne proto, že nemají kde, ale proto aby se dávali na odiv. Nepovažují to za dobré, ne kvůli nim, ale kvůli dítěti. Domnívám se, že miminko potřebuje při kojení v první řadě klid a ne zástupy procházejících a hlučících lidí v obchodním centru. Mám děti dvě, takže o tom, že tyto maličkosti mají vliv na další vývoj člověka, taky něco málo vím. Nesouhlasím vždy s věcmi o kterých píšete, ale až na tuto výhradu musím říct, že článek je sexy, stejně jako Vy. :-) Hezkou sobotu

4 3
možnosti
Foto

S tím kojením máte podle mne pravdu. Kojení je obřad sounáležitosti miminka a matky, nemělo by je nic rozptylovat. Někdy to tak vyjde, bohužel a jistě jsou i ty provokatérky aneb všechno se dá zneužít.

4 0
možnosti
MS

Hmm... většinou s autorkou souhlasím, ale tentokrát ne. Možná žiji v nějakém zaostalém regionu, kde se ještě drží stará móda, ale nějak jsem nezaznamenal, že by se u nás přestávaly nosit minisukně a začala se zakrývat prsa. Spíše mi to připadá, že z článku tak trochu čiší naštvanost autorky kvůli problémům s její "kuchařkou". :-)

5 0
možnosti
JP

Hezky napsáno, nekteré věci bych viděl malinko jinak, já osobně mám obavu o náš sociální systém, v případě záplavy vyžírku podobné té německé. A mám informace z Německa a Rakouska že lidé to tam vidí stejně. Naprostý souhlas s tím, že jak Norské fondy čím dál více podporují feministické organizace, tím jsou jejich nehezké představitelky snaživější a hlasitější-viz aféra s výstavou fotografií na ČVUT(snad se nepletu moc v místě, nebudu to ted hledat) A minisukně? Doufám že nezmizí, i když jejich nošení už pomalu je znakem nejen vnitřní svobody, ale i osobní statečnosti, zejména na západ od nás.

12 0
možnosti

Obava z krachu sociální politiky pramení ze špatné sociální politiky našich politiků!

1 1
možnosti

Díky! Vynikající shrnutí normálně myslícího člověka! Díky!

Před léty jsem byl na pouti na Svaté Hoře. Na večerní mši tam byla maminka s pěti, možná šesti dětmi. Bez muže. Nevím proč, ale konfabuloval jsem, že je asi jednodušší, že ty děti možná mají více tatínků. Snad jsem vnímal, že je jiná než my ostatní kolem. Najednou koukám, sedí stranou na kamenném schodu a kojí. Její dítko mělo hlad. V ten moment mi došlo, že morálka Boží je jiná než morálka věřících. A dle Vašeho svědectví s tou morálkou nevěřících je to ještě horší.

Vnímám to podobně. Mnozí z nás fabulují, jak se bojí ztráty naší kultury, až ji kultura muslimská u nás převálcuje. Ale také si kladu otázku, zda se té naší kultury dobrovolně nevzdáváme. Neotvíráme se tak svobodně sami invazi islámu do Evropy?

4 2
možnosti

Nějak nechápu, proč do kojení pletete morálku...

1 2
možnosti

"Je to to obava, že vyčerpají evropské sociální systémy? Ne." Tak tady se autorka zcela jistě netrefila, to že uprchlíci dostávají vysokou podporu patří mezi největší výtky.

16 1
možnosti
ZK

Blog je to pěkný a souhlasím s ním. Šichtařová je chytrá a šikovná pisatelka. Nevěřím však, že dekolt na obálce její knihy neměl postranní úmysly. Jistě si ráda uvědomovala, že zatraktivní knihu a zvětší naději na komerční úspěch. Také se mi zdá, že přes postupující čas jí připadne , že je stále krásnější a krásnější - beru to podle volby fotek u jednotlivých blogů. Raději bych přibrzdil. Ale jak řikám - píše pěkně.

4 0
možnosti

Zbyňku! Ano, píše pěkně. Trochu dlouhé psaní. Ale čtivé. A to, že je hezká holka, jí nezáviď!

2 0
možnosti
Foto

J90a68n 24E75l98i53á37š

23. 1. 2016 6:35

Bojíme sa, že imigranti z východu nám vtlačia svoju kultúru a to sa nám nepáči. To je prirodzené. Ale naša kultúra je ovplyvnená "americkou kultúrou" a oveľa viac, než je zdravé! Prečo sa jej nebojíme tak ako tej z východu?

0 7
možnosti
JK

Inu, protože ta "americká" a ta naše mají k sobě blízko. Což se ve vztahu k východní říci nedá.

4 0
možnosti
ŠS

Skqělý blog. Ovšem já nemám strach z jiné kultury. Mám strach z toho, že budu přinucen jinou kulturou bránit svou kulturu. A až se to stane, ať se Bůh i Satan raději otočí zády.[>-]

5 0
možnosti
JU

J20o51s37e67f 52U48l89m92a81n

22. 1. 2016 23:15

Neuvěřitelný blábol, na to se snad ani nedá reagovat. Nechápu, proč je tato bloggerka protlačovaná.

1 14
možnosti
JU

J81o91s16e17f 11U97l78m40a35n

22. 1. 2016 23:21

aha, tak ne, když jsem to přečetl celé a ne jen první tři odstavce, tak je to ok.

3 0
možnosti
JR

J79a62n 50R49á69ž

22. 1. 2016 18:40

Proboha, proč by neměla něco tak pěkného ukázat! Závidíte?

10 1
možnosti
JR

J90a69n 83R47á53ž

22. 1. 2016 18:40

To patří pod příspěvek od Firstová!

0 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články