Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ta paní se plete v několika věcech: strach z vyčerpání soc.systému je velice oprávněný. Ty peníze se musí někde vzít. Potlačovaný nejen sex,ale i práva pouze u žen. Pokud si z filmu ̈Slunce seno erotika ̈ vzala jen tu krátkou erotickou scénu, lituji ji. Nebudu komentovat vše, ale je to v podstatě blábol.

22 5
možnosti
DV

D45a32n 54V40l75k

25. 1. 2016 17:50

Řekl bych, že největší podíl na pomalém úpadku celé naší společnosti má samotný fakt, že v zájmu "objektivity" dávají sdělovací prostředky slovo i takovým lidem či spolkům, kteří (které) by za jiných okolností naopak měli (měly) držet hubu. A tak v televizi mele nesmysly idiot Kohout, jindy dostane prostor retardka Barbara Spectre, jejíž duševní zvratky jsou dokonce překládány i do češtiny a tzv. feministky jsou jen zamindrákované hepy, na které byste nesáhli ani klackem na zmije. Pohoršují se ani ne tak nad výstřihem (ten je zde pouze záminka), ale nad tím, že žena, kterou kritizují, je krásná, úspěšná a nezamindrákovaná. A pojmem sexistické prase označují muže, na kterého při svém vzhledu a postojích nikdy nedosáhnou.

:-)

5 1
možnosti
KU

K62a88r71e24l 48U73r19b98a25n

25. 1. 2016 16:07

1. na tom komixu je hlavně ten sex v okně ;)

2. devadesátá léta byla léta svobody.. ta měla svá pro i proti (negativní jevy jsme viděli hlavně v podnikatelské sféře, která fungovala na mafiánské bázi)

3. dnešní puritánství vychází hlavně ze západní extrémní korektnosti, která pak překračuje rozumné meze

4. této korektnosti se chytají hlavně lidé, kteří jsou na ni finančně napojeni; povšimněte si, že vzniklo mnoho spolků feministek a obhájců práv různých skupin obyvatelstva a tyto spolky jsou živené tím, že musejí vykonávat tuto činnost - čím více ji budou vykonávat, tím více jich dále bude a celkově se ocitáme ve spirále korektnosti a pozitivní diskriminace

5. nevím z čeho vycházíte, ale většina lidí podle mě nemá obavy z migrace kvůli kulturnímu vlivu, ale kvůli nemožnosti asimilace islámsky věřících do naší společnosti v důsledku toho ze vzniku sekulárních komunit, které následně přinášejí veliký problém v jednotnosti země

16 0
možnosti
Foto

"v důsledku toho ze vzniku sekulárních komunit" ? - rozumite vubec cizim slovum, ktera pouzivate??

2 0
možnosti
JV

Silenstvi kolem odhalovani na verejnosti nejlepe popsal pan Lewis Black. https://www.youtube.com/watch?v=dOhSMgQid6E

Vidim veliky rozpor mezi tim co lide rikaji a tim co delaji. Vsichni jsou plni svych osobnich svobod, deti nechaji ockovat pokud se jim chce, auto maji jake chteji, na ulici si muzou vykrikovat v podstate cokoliv. Presto maji neustavajici potrebu rikat ostatnim, co maji nebo nemaji delat a jak se chovat.

Chcete ukazat pupek nebo prso? Prosim, udelejte to. Kojeni ditete je rozumny duvod. Pokud se to nekterym lidem nelibi, tak at. Muzou si svoje deti kojit obradne nekde doma. Kojenec jiste rad pocka.

Autorcina poznamka o Oskarech mi pripada nedomyslena. Pokud clovek upozorni na rasismus, je v ocich pani Markety odsouzen jako rasista. V jejim svete zda se je vse naprosto v poradku a zadny rasismus neexistuje. Konkretnim prikladem jsou Ceny Akademie - voli 5700 - cca 6000 lidi z cehoz 94% tvori belosi, 77% jsou muzi a 54% clenum je vice nez 60 let.

PS: moje osobni zkusenost z diskuse o imigrantech. Vetsina lidi nema konkretni obavy, ale jen obavy zalozene na svych plochych znalostech. Iran je zeme, kde je hodne pisku a zijou tam v chatrcich. Takove tu nechci... Jak chcete s clovekem obtizenym takovymi znalostmi diskutovat?

1 3
možnosti
PK

Nějak jste přehlédl skutečnost že drtivá většina není z Íránu, pokud vůbec někteří.

2 0
možnosti

JE sexy. Šťastná Pikora...

0 0
možnosti
JP

J15o15s22e36f 93P35o71t44r

24. 1. 2016 18:02

Samozřejmě se mýlíte. Sexuální svoboda, tak jak se dneska chápe a provádí je cesta do pekla. Je to ztráta lidské přirozenosti a ne naopak, jak se snažíte dokazovat. V tomto ohledu mají oni před námi (co se týká ženské sexuality) morální převahu a skutečně máme důvod se toho bát..

Mimochodem, asi jste nezažila reálný socialismus. Sexualita byla oficiálně tabu, ale mezi lidmi byla velice populární - milenky, milenci, alkohol...... Ale bylo to hlavně proto, že kromě článků o plnění plánu a socialistické soutěži, nebylo jinak nic k rozptýlení.

3 10
možnosti
Foto

K73a97r34e62l 55R46a63d42a

25. 1. 2016 4:30

Morální převahu názorně předvedli na Silvestra v Kolíně. ;-D

Reálný socialismus jsem zažil prakticky od počátku do konce a ženy kojící na veřejnosti jsem vídal zcela běžně už jako kluk. Kupodivu to nikoho nepohoršovalo. Od tohoto zvyku se začalo ustupovat až když výrobci Sunaru přišli s nápadem, že jejich výrobek je zdravější a vhodnější než kojení. Jako každá pitomost se to částečně ujalo, i když lékaři říkají něco jiného. Článků o plnění plánů a socialistické soutěži jsem si tedy moc neužil. Naštěstí bylo k dispozici dostatek opravdové kultůry a v dostupných cenách. I pro běžného zaměstnance ČKD představovala každotýdenní návštěva opery zcela zanedbatelnou položku v rozpočtu.

13 2
možnosti
RM

Dobrý blog. Společnost se opravdu hodně a přitom velmi nenápadně změnila k horšímu.

Přidám jeden vlastní postřeh. Před několika měsíci jsem z youtube pustil svým dětem (15 , 17) několik díků staré české sody. Jejich reakce byla:

Tohle se fakt smělo vysílat v televizi???

39 1
možnosti
FK

Tak nevím. Jsa stár, nějaké holé ňadro mě nerozhází. Asi by mě ale vytočilo, kdyby řidička autobusu při řízení měla na klíně dítě a kdyby je začala kojit během jízdy, to bych asi nerozdýchal. A to odpovídá za životy zhruba 40 lidí. Poslanec jde do práce proto aby odpovídal za životy celého národa. Vím, že jako občan národa, kde se poslanci před TV kamerami hádají kdo je víc opilý bych měl raději mlčet, nicméně zde se míchají jablka a hrušky a jí tvrdím, že než kojící matku za kniplem letadla (byť pohled na kojící matku je pohlazení po duši) , tak raději Clintona s jeho stážistkou ;-D. A co se týče našeho papa Františka a jeho kousků v poslední době - závidím mu, jak má kvalitní matroš. :-)

2 3
možnosti
JT

Jestli nevidite ten rozdil mezi kojici poslankyni a ridickou, tak se az divim ze jste se naucil cist.

10 0
možnosti
Foto

Vidím to trochu jinak. Z imigrantů mám strach, protože se obávám, že již tak máme finančních problémů až nad hlavu, takže uživit blíže neurčené množství dalších lidí využívajících systému, bude nad naše možnosti. Respektive za cenu dalšího zadlužení, snižování naší životní úrovně, respektive našich dětí, dále pak další a další omezování našich svobod. víc kamer, víc šmírování, víc dohledu, menší dvorek, delší bič, vyšší míra zdanění.

I kojení a sex vidím trochu jinak. Jedna věc je svoboda a zobrazování sexu či fotografie nezřídka profesionálů v oboru placených za sex, druhá věc je, že rozhodně neprahnu po tom provozovat sex v poledne na náměstí. Pokud to jinému bude vyhovovat a zrovna půjdu kolem, tak se prostě budu dívat jinam. Stejně jako kojení. Nebráním matkám kojit kdekoliv a kdykoliv, jen já to dělat nebudu, protože kojení je taková intimní chvíle mezi mnou a mým dítětem. Navíc kojenec potřebuje kojit zhruba každé tři hodiny a mezi tím se opravdu dá dost věcí vyřídit, přesto akceptuji, že je to boj každé jedné matky. A samozřejmě souhlas s tím, že sex nebo kojení není nic špinavého a rozhodně nijak neuškodí, když to nějaké dítě zahlédne. Jen vidím trochu rozdíl v tom, strkat to lidem a dětem násilím pod nos a tím, když to někde zahlédnou.

14 0
možnosti
Foto

Je to tak, chapu, ze dite je potreba nakojit a je celkem jedno, kde to je. Ale bohuzel, posledni dobou se z toho stava takova "materska onanie a exhibice" kdy progresivni profimatky museji svou materskost davat okazale najevo.

1 1
možnosti
Foto

Je zajímavé, že je možné jeden problém vidět z tolika úhlů. Ten váš pohled je opravdu zajímavý. Opravdu lidé reagují různě a i tímto, puritánským, směrem. Dík a karma

R^

2 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články