Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Sorry, ale to se nedá číst.

3 3
možnosti
Foto

Inteligence a krása. Třaskavá směs.

3 0
možnosti
JH

J79i40ř12í 37H53o35r48á65k

26. 1. 2016 15:40

Hlas lidu - to je -dobrýýý - nesmí být ale moc zhulený nebo rozlobený ten dotyčný.potom je to blbýýý. Někdy i člověk vstřícný a šikovný to má těžké.

Ale nejlepší na světě je : ORDINACE .....NEBO...U-LICE to je boban......EU

0 0
možnosti
Foto

Pro mne za mne ať si nosí přes hlavu hadry a mlátí pětkrát denně hubou o zem. Hlavně ať to nevnucují jiným a nevraždí a neznásilňují. A na své živobytí ať si vydělávají.

13 0
možnosti
Foto

Bohuže vnucování jiným oni mají v "popisu práce".

17 0
možnosti
FL

Nic proti kojení i na veřejnosti, nakonec i onanie je přirozená člověku tak by nemohl muž onanovat v autobuse nebo v Sixtinské kapli, je to pořád lepší než znásilnění nebo když nějaký církevní hodnostář przní nezletilého chlapce v sakristii

6 3
možnosti
EV

Srovnáváte nesrovnatelné. Mateřské mléko je jídlo pro dítě, bez kterého by umřelo hladem. Myslíte, že by stejně tak člověk umřel bez onanie?

7 6
možnosti
EH

Problém není, že bychom šli zpátky k (nejen) muslimskému puritánství, ale že se víc dává na různé výkřiky menšin. Každý se cítí být něčím uražen a kdekomu se dostane slyšení u médií. A společnost raději ustoupí těm křiklounům ve jménu politické korektnosti.

A mimochodem, defekovat je taky naprosto přirozená lidská potřeba a civilizovaný člověk ji dělá v soukromí i když leckdy je potřeba akutní. :-)

8 0
možnosti
Foto

P83e46t69r 38H58a40n41n40i92g

26. 1. 2016 10:41

Všechno je příhodné, když se to děje na místě obvyklém. Někdy se my Evropané nechováme zcela adekvátně k situaci. Byl jsem nedávno v Bangkoku a tam v nadzemce jely jakési dvě dánské rodiny rozložené a halekající po celém vagóně. Zřejmě otec, na jehož klíně seděla dcera v teenagerském věku ve velice krátkých šortkách. Otec ji hladil, snad z legrace, po stehnech až skoro do rozkroku a oba se pokyvovali téměř v kopulačních pohybech. Jakkoliv se mi líbí krásná těla, tak jsem se musel za tuto rodinu jako Evropan stydět. Thajci a Thajky, kteří jsou tolerantní k cizincům, byli z tohoto chování viditelně konsternováni. Jsem proti omezování svobody v jakékoliv podobě. Nahota patří na nudistické pláže, nahoře bez do koupajících se tam, kde to je zvykem atd. Pokud se v oné rodině výchova vede tímto svobodomyslným způsobem a v Dánsku to nevadí, nechť takový model chování neexportují tak, kde to není zvykem. Miminko má hlad, jenže není ve Španělském parlamentu nějaké intimnější místo na kojení, než zasedací sál. A i to miminko v parlamentu mi připadá nevhodné pro miminko samotné.

11 3
možnosti
JP

Uvedene chovani neni v Dansku obvykle a chovani jeste svodomyslnejsi se sice obcas vyskytne, ale je trestne.

Ale kojeni miminek na verejnosti nikoho nepohorsuje. Treba ve vlaku to ani jinak nejde. Ale zaroven patri ke slusnemu vychovani v takovem pripade zachovat takt, odvratit zrak a rozhodne nezirat na kojici matku s vyplazenym jazykem, protoze takova pozornost ji vubec nemusi byt prijemna.

Co se tyce toho parlamentu, tak mozna slo o dulezite hlasovani? Spise by mi na tom vadilo, ze pani poslankyne bere sve miminko do tak odpuzujicicho prostredi, jakym je parlament. V jinych zemich je obvykle, aby si vzala materskou a po dobu jeji nepritomnosti dochazel na jednani parlamentu nahradnik nebo nahradnice. Mozna to ve Spanelsku nejde.

3 0
možnosti
JD

J68a28n 71D47l48o10u64h59ý

26. 1. 2016 8:55

Nebojíme se burek, ale terorismu. ;-O

11 0
možnosti
RC

Ruske a jine mafie tu u nas po revoluci zabily vice lidi, nez muslimove. A presto tu ziji snad desetitisice Rusu......

5 4
možnosti
BP

B96e28n 65P52a41v57k46a

26. 1. 2016 7:23

No jo no. To víte. Když nejvíce vidět, slyšet,... jsou tady frustráti s malým, tak to tak dopadá. Nehledejte v tom nic hluboce filozofického.

0 0
možnosti
JH

Clanek je pekny, jako i ostatni od autorky, z radou veci souhlasim. Podival jsem se ale na 2 veci, na ktere odkazoval. Prvne obrazek z Ctyrlistku - nejsem zadny puritan, ale ac mistrne skryto, dej dvou"problematickych" scen je naprosto evidentni a i mozna souvislost SPZ auta s Warholovym kratkym filmem je nasnade...to vse je proste v tvorbe pro deti neprijatelne a predpokladam, ze spolecnost se nechce posunovat ani timto smerem. Druhak obalka knihy - vystrih je puvabny, ale dle meho naprosto zbytecny a s tematem ma pramalo spolecneho, ...je to vec autorky, jiste to ale neni duvod k jakymkoliv protestum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články