Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

P42a81v48e91l 95F57a87r91a

28. 1. 2016 8:07

V historii se puritánství muslimů a křesťanů vůči ženám mnoho nelišilo. Jediným rozdílem asi bylo, že křesťanské ženy si nemusely zakrývat ksichty. A to že žena byla druhořadým členem společnosti bylo v křesťanství také běžné. Příkladem je třeba přiznání volebního práva žen v některých zemích Itálie 1945, Belgie 1948, Švýcarsko 1971, Portugalsko 1976. Z toho vyplývá, že v západních zemích je nějaký vývoj, kdežto muslimové si stále prosazují to své. Ať si to prosazují, ale v zemích kde to je zavedené a nezavadí to v nových zemích. Bohužel se najde mnoho "puritánů" kteří jejich přístup ještě vlastně podporují.

5 0
možnosti
PH
RM

taková sexistická fotka.pěkná.

o čem že je ten blog?

7 0
možnosti
Foto

Že mají uprchlíci mimořádně puritánský vztah k sexualitě? To měli možná doma pod hrozbou kamenování... ;-€

2 0
možnosti
Foto

J15a47n 68B35r66a49b30e54c

27. 1. 2016 15:46

Hrozně dlouhé a člověk se v tom ztrácí. Vypadá to, že asi ani sama autorka nevěděla co je hlavní zprávou blogu.

12 2
možnosti
Foto

Taky jsem se snažil ze všech sil udržet pozornost... a moc nechápal smysl projevu.:-/

5 1
možnosti
JK

Když Paříží po masakru loni pochodovala dvacítka čelních politiků, tak jsem na ně koukal a říkal si - tahle partička by dokázala zrušit války, uzdravovat nemocné a kultivovat celý svět. Rok s rokem se sešel a ukázalo se, že to jsou nejen pimprlata, které se hýbou tak jak padaj mince do automatu , ale navíc bez vlastního rozumu, úsudku.

Mám i v arabii pár známých, jakož i jinde a je to všude stejné. Jako jedinci jsme normální lidské bytosti, ale v tlupě lovci. Potkali jste v přírodě tlupu zdivočelých psů? Já ano a nezapomenu na to do smrti.

Jak může dopadnout masa imigrantů bez rodinného zázemí, v pozici nechtěných, odsuzovaných, bez vzdělání, práce a perspektivy?

Považuji to za pokus o rozvrat světového pořádku, protože nikdo neřeší základní problémy, ale jen je snaha udržet u moci finanční oligarchii i za cenu nesmírné strázně celých států a kontinentů....

20 0
možnosti
ML

Na tom bude hodně pravdy. Už jsem četl různé teze na toto téma. Zpočátku mi přišli jako konspirační teorie, teď už i já to začínám vidět jako snahu nejmocnějších posilovat svoji moc tím, že z evropanů nadělají stádo tupých poslušných ovcí. Snahou je všestranná degradace obyvatelstva. Jednak genetickým smícháním evropanů s arabi a jednak vnesením silných prvků nestability.

2 2
možnosti
JH

Článek nemá hlavu ani patu, je to jen splácánina nesourodých myšlenek...

Škoda že jsem mu věnoval čas a četl ho...

11 10
možnosti
Foto

Hmm, nema ani hlavu ani patu? A o tom prave autork pise. Kdo v nem nevidi hlavu ani patu, ten ji proste nechce videt. Ja tam vidim i hlavu i patu.

11 2
možnosti
MR

Je to možná prosté, ale možná ne správné. Pokud za našima hanicema jedna skupina obyvatel zneužívá a tyranizuje jinou část obyvatel, může nám to sice být fuk. Ale možná není od věci se tyranizovaných zastat alespoň slovně.

0 0
možnosti
KZ

Nejhorší je, že pod burkou se nemusí schovávat jen žena, ale i třeba muž - opásaný výbušninami. A to je obrovské riziko...

8 0
možnosti
MS

Ano, ano. A take silene je, ze kazdy muz ma penis, kterym muze znasilnit zeny. To je take obrovske riziko :-P.

Clovece, vas tak ovlada strach ze by jste nemel ani chodit na ulici.

3 11
možnosti
RM

Dobře fungující mozek nejen, že vstřebá určitý základní orkuh informací, ale dovede rozlišit co je a co není důležité pro zaujetí nějakého stanoviska a nenechá se tak snadno svézt voláním davu nebo módních postojů, mj. těch, co k nám připlouvají ze zámoří. A hlavně je schopen si zachovat nadhled.v situacích, ze kterých jsou někteří zcela zbytečně na mrtvici. Neměl by nám samozřejmě vadit pohled na kojící ženu, která by jistě mohla i třeba v metru zachovat i při kojení náznak intimity, neměl by vadit pohled na miniskukně, ba naopak,zvláště když z nich nevykukuje nevkusně faldovité tělo a neměl by nám určitě vadit ani pohled na ženu v burce či s uvázaným šátkem. Pokud svoji módu nevnucuje jiným.

5 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,52
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články