Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Já osobně jsem ráda, že média selhala v tak závažné věci, jako je informování o kriminálním chování (bezpečnostním riziku) jisté masy islámským náboženstvím spojených osob.

Řada dalších občanů Evropy si snad takhle uvědomí, jak jim politické elity a jim věrní presstituté lžou, jak tají zákulisní hry, jak zatajují pravdu. A zřejmě mnohým občanům dojde, že tyto lži a manipulace nebudou "ideově správně" hlásány či zatajovány jen v případě islámské kolonizace Evropy. Že politici a presstituté lžou systematicky.

Vynikajícím příspěvkem je zveřejnění mailů českého premiéra Sobotky, které jen dokazují provázanost s ČT - některými "umělci" (Donutil), kteří za mrzký stříbrný groš jsou schopni podílet se na ideovém ohlupování národa. Maily dokazující jak národní zájmy pro českého premiéra stojí daleko za jeho patolízalstvím vůči německé kancléřce.

Že prolhaný a klamavý je celý systém řízený Bruselem a Berlínem.

Snad to postačí k procitnutí dostatečné masy občanů, aby po Evropě vzplála občanská neposlušnost a svrhla tento protinárodní-protilidový systém.R^

28 2
možnosti
Foto

V zásadě souhlasím, ale mohla jste si v případě Donutila odpustit toho „umělce“, protože on je opravdu dobrý herec a jeho umění si – přes veškeré třeba oprávněné výtky k čemukoli jinému – uvozovky nezaslouží. Ve spojitosti s „mrzkým stříbrným grošem“ se tak zbytečně snižujete na úroveň pamfletů o „ztroskotancích a zaprodancích“.

3 4
možnosti
Foto

Domnívám se že Facebook je soukromá firma a ta si může z hlediska svých vlastních pravidel diskriminovat koho chce. Pokud uznáváte vlastnická práva tak na jejich postupu není nic zločinného. Nakonec pokud chcete vyjádřit svou nespokojenost mohou jji všichni vyjádřit přes konkurenční sociální sítě nebo i přes ten Facebook.

Omezení svobody slova je něco jiného. Je to situace kdy jste za své vyjádření kriminalizovaná..

4 9
možnosti
JC

J97a73r49o 88C57e67c69h

12. 1. 2016 8:00

Ano. V tom pripade nepustil do se hospody cikani. ..

2 0
možnosti
PS

Mam presne stejny nazor - taky nejsem priznivec ivcrn (souhlasim jen s nekterymi informacemi ktere zverejnuji - spise temi faktickymi a statistickymi). Povazuji se spis za liberala a souhlasim s lidmi jako je Maajid Nawaz, Ayaan Hirsi Ali nebo Sam Harris - Ale zaroven je jasne ze cenzura nikam nevede a naopak posiluje radikalizaci. Nechapu jak se nekdo muze nazyvat slunickarem nebo liberalem a zaroven podporovat cenzuru. To mne osobne nejde vubec dohromady s principem liberalismu.

5 0
možnosti
RB

Excelentní úvaha. Karma jak vyšitá. Krásná práce.:-)

4 0
možnosti

Ja sleduji IvCRN od dob zalozeni a v posledni dobe to slo hodne z kopce, predevsim na poli verbalni agresivity, volani po jednoduchycj resenich, spojovani se se Samkovou a Okamurou az zacaly nektere prispevky hranicit s fantasmagorii. Nevim, proc se tak stalo, jestli je radikalizace prirozeny vyvoj, nebo slo jen o umelou snahu nalakat dalsi priznivce. Nejsem priznivcem imigrace, vidim nebezpeci v Islamu, ale co se stalo z IvCRN, s tim uz se take nemuzu ztotoznit.

2 0
možnosti
MN

Jde o princip akce a reakce v sociálním prostředí. Tak jak se stupňuje arogance a pohrdání politiků nad názory a zájmy občanů, tak se stupňují intenzita forem tlačících na jejich prosazování.

1 1
možnosti
Foto

Pěkně napsáno R^

0 0
možnosti
KC

Ideální reklama pro IVČRN, díky fb !!

4 0
možnosti

Taky si myslím - zvlášť když o tom psaly všechny mainstreamové plátky typu iDnes, Novinky apod.

0 0
možnosti
MN

V těchto dnech slovenský premiér Robert Fico opakovaně potvrdil, že po silvestrovských událostech v Německu bude Slovensko ignorovat jak dobrovolné, tak povinné kvóty na přerozdělení migrantů v rámci Evropy:

"Nechceme, aby se i na Slovensku stalo něco jako v Německu, aby někdo zneužil naše ženy na veřejných místech.... Slovensko nadále odmítá povinné kvóty, ale nepřijme byť jediného azylanta ani dobrovolně. Jen to je cesta, jak na Slovensku zabránit vzniku soudržné muslimské komunity, která by představovala riziko......Každý jeden nelegální migrant bude vyhoštěný ze Slovenska a v tom budeme pokračovat."

Myslím, že se tento postoj dá jednoduše shrnout do věty:

"Islám na Slovensku nechceme."

Zablokuje Facebook stránku i Robertu Ficovi nebo ještě lépe celé slovenské vládě?

57 2
možnosti
JR

J90a25r47a 42R89a67n25k

13. 1. 2016 2:49

Myslim, ze s tim si FB hlavu nelame, prestoze mat 40 plusu;-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, tisíckrát karma a ještě jednou karma.

To je přesně to, co mě dlouhodobě štve (velmi silný eufemismus) – lhaní, zatajování, dehonestace oponentů, to všechno vytváří podhoubí pro frustraci, nahrává radikalismu a populismu...

Jestli někdo usiluji (třebaže nevědomky) o občanskou válku a diktaturu, nástup „nového ‚Hitlera““, tak jsou to právě z výše uvedených důvodů všichni, kteří zlehčují situaci, lžou a snaží se ucpat huby oponentům. Ti, kteří se rozhodli páchat (!) dobro, ať to stojí co to stojí, najmě ať to stojí někoho jiného.

Tož tak.

34 1
možnosti
Foto

Přesně takhle se projevoval nacismus.

2 0
možnosti
Foto

A co když se provozovateli FB nelíbilo, že Konvička vyjadřuje své názory i tím, že v ČR spoluzaložil českou odnož organizace v jejíž dánské odnoži byl členem Breivik? Co když se jim nelíbí tyto vazby a mají obavy, kam by se to mohlo (pokud se tak již neděje, že) otáčet?

2 2
možnosti
Foto

Proč by Nor Breivik byl v Dánské odnoži čehokoliv?

3 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,73
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články