Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

K těm útokům ve švédsku dnes v HN cituji: .....Policie, která nyní slíbila utajování informací vyšetřit, průběh festivalu označila v závěrečné zprávě za "klidný". "Je to bolestné. Někdy neříkáme, jak to je, protože si myslíme, že by to pomohlo Švédským demokratům", citoval list Dagens Nyheter Petera Agrenam, který byl zodpovědný za policejní opatření kolem letního festivalu s odkazem na rostoucí popularitu pravicové protiimigranské strany"...

Takže lidé kteří upozorňují na možné problémy jsou umlčování, nálepkováni apod. a když se ukáže že mají pravdu tak se to zatají 8-o

10 0
možnosti
JS

J57a30n 40S22o52u57č73e30k

12. 1. 2016 11:37

Ano, souhlasím. Byť je nám médii neustále vnucován pocit, že strach z migrantů nám kdosi vsugerovává, aby námi lépe manipuloval, já se bojím něčeho jiného. Bojím se v prvé řadě hlouposti evropských politiků (až na čestné vyjímky), ale hlavně se bojím plíživého nástupu další totality. A ten začíná právě umlčováním lidí s jinými názory, začíná ovládnutím médií, která informují zkresleně, jednostranně nebo raději vůbec, začíná vyhrožováním a ponižováním lidí s opačným názorem než je ten státem nařízený. Obávám se, že s tou naší demokracií a svobosou slova, kterou, jak jsme si naivně mysleli, jsme před 26 vybojovali, je konec. A to jen ve jménu zvráceného, utopistického projektu Evropy, kde žije třetina Evropanů, třetina muslimů a třetina Afričanů ve vzájemné lásce a tolerantnosti a všichni společně pracují na svém blahobytu.

15 2
možnosti
Foto

To má jeden z toho, že leze na FB. Jméno zakladatele tohoto požírače lidí ve mně vzbuzuje divné asociace. Tak se nedivte, že nemá rád svobodu slova. ;-D

2 0
možnosti

J58a73k54u83b 59Š55o45l25c

12. 1. 2016 9:50

Jsou dvě možnosti. První je takzvaná kolektivní prevence.Nebudeme přijímat žádné muslimy. Nebudeme zkoumat, který ano, který ne, prostěnepřijmeme ani jednoho. Není to kolektivní vina, protože je k ničemu neodsuzujeme,je to kolektivní prevence na základě zkušeností. Je dost muslimským zemí, kdemohou hledat štěstí. Druhá možnost je pokračovat podle současných azylových pravidel.To znamená poskytnout bezpečí určité skupině pronásledovaných. Někteří z nichse začlení, někteří ne. Budou mít děti, některé budou bezproblémové, některé sezde nebudou cítit dobře a dají to najevo. Celkově výrazně naroste kriminalita,zvláště sexuální násilí. Nebude bezpečné chodit do určitých částí měst. Dálenám zde zbyde podstatně větší skupina těch, kteří na azyl právo nemají, alenedokážeme je dostat zpět. Jejich míra začleňování bude podstatně nižší. S rostoucímpodílem muslimského obyvatelstva se úplně promění celkové klima ve společnosti.Budeme brát za normální, že někam nemůžeme chodit vůbec, někam jen „vhodně“oblečeni. Nám to třeba přijde divné, naše děti už v tom budou vyrůstat adivné jim to nebude. Nakonec muslimové převládnou a společnost se postupněpřeklopí. Evropa za 100 let už nebude Evropou. Já dávám přednost variantě první.Ne kolektivní vině, ale kolektivní prevenci.

28 2
možnosti
JR

J23a48r59a 92R36a38n15k

13. 1. 2016 2:34

Za sto let uz nemusi byt ani nase planeta, podle toho, jak s ni zachazime:-( podivejte se na satelitni snimky....samy beton, pisek a nic moc zeleneho...

0 2
možnosti
Foto

No...tak si hnutí založí vlastní doménu a vlastní stránku...nevidím žádný problém :) Facebook má soukromého vlastníka a ten si určuje pravidla hry a moc nevěřím na to, že by se podřizoval jakékoliv politické snaze ...

9 3
možnosti

Tak to už má dávno - a podle slov Martina Konvičky již IVČRN není na Facebooku závislá. Tak uvidíme, jestli je to pravda (což bych si přál i já) nebo jen silácká slova...

3 0
možnosti
MD

Mozna v tom nekdo z ideovych zakladatelu a pak realizatoru 'plave', ale take je mozne, ze nektere kontraproduktivni pociny jsou zamerem. I v sachu nemusi vest obet nekolika figur k prohre. Kazdopadne jednotlive pociny v poslednim dobe, jako je,

koupeni si naivni spolecnosti dotacemi, gender tazeni, tendence odzbrojeni jedincu, oslava homosexualismu, hlasani svobody bez zodpovednosti, oslabeni pozice muzu v sirsi spolecnosti, prava mensin nad prava vetsin, atd.

vede jasne jen k jednomu.

0 0
možnosti
MR

Osobně jsem si všiml i jiných aspektů a zde je potřeba pracovat více s časovým vývojem.

Zde počátek je někde v roce 1916, kdy v rámci velké války ženy musely leckde nahradit muže. Jsou zde určité milníky jež více ropzvíjely prostor ženám ve společnosti a následně se společnost začala feminizovat, což je pozitivní, ale má to i svoje stinné stránky.

Ve výchově mladé generací převažuje ženský pohled na svět a je zde i "mateřská" snaha zajistit mladým to nejlepší a umetat jim cestičku do života a tím se vlastně vytvořila dnešní "sluníčková" skleníková mladá generace jež mnohdy okolní svět vidí naivně a má problémy postavit se na vlastní nohy.

V politice nastal zlom po roce 2000, a byly a jsou zde snahy o pozitivní diskriminaci tak aby bylo více žen na různých postech.

Doposud do mužského světa politiky, který je celkem tvrdý vstoupily ženy a ve snaze udržet se zde tak vytvářely a vytvářejí spojenectví , což není nic špatného , ale s větším vstupem žen do politiky na různých patrech politiky to vedlo k podobnému projevu jako byl v Kolíně nad Rýnem, kdy se policejní velitel bál nějak zakročit, aby nebyl předmětem persekuce.

Takto vlastně "zamrzá" společnost a je v určitém strachu se nějak projevit či poukázat ... .

Hodně to bylo vidět na tiskovce ministra zahraničí Zaorálka s komisařkou Mogherini, kde na dotaz ČTK, jak se dívají na to co se stalo v Kolíně nad Rýnem, tak komisařka Mogherini se snažila něco dát dohromady, ale nakonec řekla že sama a EU nemá na to názor a Zaorálek se snažil, téma převést jinam a bagatelizovat ... .

Ženská mentalita je ochranářská, pečující, zavřená dokola, "neschopná" vyjít z kruhu. Tento obraz je vlastně vidět v Evropě.Zatím co kolní civilizace jsou v mužském světě, který má dvě formy, první vyvinutější je egoistická a zde jsou diktátoři a totalita, druhá je "primitivnější a vládne zde náboženství a duchovní. Většinový mužský svět pak vnímá stav Evropy jeko rouhání Bohu a slabošský.

8 0
možnosti
MR

Nacházíme se na vrcholu vývoje který začal před sto lety a po roce 2000 nabral obrátky a teď je zde krize a potřeba pochopit určité aspekty ženského vnímání a přístupu a následně je skloubit s mužským na duševní rovině a vyvarovat se určitých tendencí.

1 0
možnosti
JK
RH

Problém s "nemilitantními" uprchlíky je ovšem velmi podobný problémům v USA s černochy a problémům v ČR s cigány. Na začátku je "solidární systém", který zajistí, že rodiče v zásadě nemusí nic moc dělat a nějak přežijí. Jejich potomci vidí, že k přežití není třeba vzdělání, ambice, ani chodit do práce. Takže kašlou na učení, proč taky? Pak přijde puberta, oni mají už "školu za sebou", pokud mají možnost sehnat práci tak je to maximálně nějaké uklízení, stěhování zboží, ale láce bídná takže na to kašlou.

A tak mají, jak by řekl můj dědeček roupy. Stanou se z nich buď asociálové závislí na hrách, feťáci, smažky, alternativně pak členové gangů kde si začnou hrát se zbraněmi a podobně. No a současně vidí, že ti "bílí" mají peníze, auta, domy, takže se spousta z nich cítí ukřivděně.

V případě cigánů to končí většinou "jen" drobnou kriminalitou, možná se někde vytáhne nůž ale to je tak všecko, u černochů to ovšem pokračuje k gangům, a buď ve vězení, nebo ještě na svobodě těmto ztraceným duším začne někdo vykládat o "víře jejich rodičů", možnosti na spasení, jak jsme podrobená rasa a tak dále, prostě samá pozitiva a sociální jistoty - jen teda až po smrti. No a právě odsud se pak rekrutují ti "nebezpeční radikálové" které dnes už tajné služby nestíhají sledovat, protože jsou jich desetitisíce a statisíce.

A teď je otázka, co s tím?

42 2
možnosti
MH

Je to jednoduche - predejit uz te prvni generaci. Jenze slunickari bohuzel nedohlednou ani do pristiho utery, natoz pak na dalsi generaci. Pro momentalni profit jsou schopni udelat cokoli:-/Rv

5 3
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,77
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články