Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Něco jiného je svoboda slova a něco jiného je absolutní svoboda slova. Já osobně nemám problémy s povolením nacistů. Nemám problém s hákovým křížem či 88. Nicméně, pokud někdo začne třeba vyzývat k rasovým vraždám a nepokojům, tak plně souhlasím s potlačením svobody slova. Nic není absolutního.

1 0
možnosti
JZ

Také nejsem příznivcem nadšeného vítání imigrantů a na druhé straně ani stoupencem IVČRN, protože si toto hnutí příliš zahrává s principem kolektivní viny. V tom se s paní Šichtařovou shodneme. Ale jak už bylo diskutujícími řečeno FB je soukromá společnost, ona určuje pravidla, a je čistě její věcí, koho na svých stránkách nechá působit a koho ne. Hnutí IVČRN nikdo nebrání, aby se prezentovalo jinde. O žádnou cenzuru se v tomto případě nejedná.

2 7
možnosti
Foto

Otázka je, zda IVČRN někdo záměrně rasistickými příspěvky nediskreditoval. To je obrovský mínus FB, že nemůže kontrolovat vše - ono to ani nejde. Ale v daném případě šlo mazat jen nepřijatelné příspěvky a ne celou stránku. A přispěvatele, kteří to budou porušovat soustavně, bloknout.

Tady mám dojem, že jde o určitý tlak z jistých kruhů. Kdo leze na FB, tak si lehne, jak si ustlal.

0 0
možnosti
PK

P67a55v37e88l 59K74r26á71l

12. 1. 2016 13:37

Paní Šichtařová,Vy máte fb,zajisté jste četla podmínky používání této sociální sítě?Pokud ano,tak se nemůžete pohoršovat nad smazáním této stránky.IVČRN byl několikrát upozorněn,na xenofobní a rasistické nadávky a výhružky,doslova si od svého založení tato stránka říkala o smazání téměř neustále,aneb komu není rady,tomu není pomoci.A jsem rád,že je pryč.Dívat se na "pravdivá Hitlerova slova" bylo hrozné,aneb kdo zná historii,je mu jasné,s kým by se tato bestie spojila proti židům,IS by byl spojenec jak hrom

3 12
možnosti
EP

Budete sem ten nesmysl spamovat ještě dlouho?

1 1
možnosti
PP

P11e75t93r 95P65o75l88á12k

12. 1. 2016 13:29

Dovolim si pripomenout duvody teto dnesni zoufale situace, kdy se vracime svinskym krokem plnou parou zpet do (polo)totality v jednom ze svych starsich clanku: http://polakpetr.blog.idnes.cz/c/464926/vsemocny-stat-nase-lenost-a-demokracie-jedne-pravdy.html . Bohuzel si za to muzeme my vsichni...

1 1
možnosti
Foto

Myslím, že brečíte hezky, ale asi na špatném hrobě. Netuším, co má vedení FB společného s vládou, nebo s vládou poplatnými médii - viz ČT.

3 7
možnosti
TT

Prosimtě přečti si to ještě jednou.

1 0
možnosti
KN

Co to tady plácáte o vyřazení z veřejného prostoru ? Facebook je snad veřejný prostor ? FB je provozován soukromou společností (nikoliv vládní strukturou), a tato stanoví svá vlastní pravidla. Mimo jiné mezi ně patří, že nesmíte na svých FB stránkách komukoliv vyhrožovat a projevovat vůči komukoliv nenávist. Jsou to jejich pravidla, registrací na FB a vytvořením stránek s nimi vyslovuje každý souhlas, byla porušena, proto stránky byly zablokovány a není rozhodující, kolik má stránka příznivců. S porušením svobody slova to nemá vůbec nic společného. Pokud by si založili své vlastní webovky a nechal jim je zablokovat stát, to by bylo něco jiného, takto jste úplně mimo. Každý blogger tady na IDnes má právo neotevřít diskusi nebo z ní mazat příspěvky, které se mu nelíbí. To je taky porušení svobody slova ?

7 7
možnosti
KK

Proč já se jenom tomu FB vyhýbám i když na iternetu jsem denně už víc než 15 let?

Aha, asi i proto, že to jsou americký komunisti.:-/

0 2
možnosti
TT

No tak to teda ten fjesbukovskej Karel Marx má na komunisty prachy až moc rád.

1 0
možnosti
PB

Čistě technicky: FB je soukromá firma a jako taková když s někým nechce dělat, tak nemusí. Aspoň ve svobodném světě.

SE zbytkem článku souhlas - zatajování a ignorování nepříjemné skutečnosti problém neřeší, ale zvětšuje.

2 0
možnosti
TT

Ale však Markéta píše i o jiných firmách, které jsou soukromé a ordinují si autocenzuru, jako třeba noviny. Jistě, i Lupa může filtrovat zprávy dle svého uvážení - akorát, na co by takový noviny pak byly, kdyby ses nedozvěděl nic sociálně-politicky nevhodného, třeba? A stejně tak to je s tím fb. IvČRN není organizace, která by vyzývala k trestným činům, takže byla smazaná (sto péro na popudy ochránců lidských práv), protože se to tak dnes líp nosí, v politicky korektní době.

4 1
možnosti

Jediné, v čem s vámi tak úplně nesouhlasím je věta " „neškodné“ menšiny žijící u nás již léta". Tato menšiny jsou neškodné zatím. Pokud se sem dostane a usadí dostatečný počet agresivních islámistů, donutí tyto zatím neškodné menšiny k tomu, že je jejich povinnost se přidat na tu správnou stranu. A to i proti jejich vůli.

10 2
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,74
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články