Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady jste trochu ujela. To co dělají lidé, když se sdružují a pak vyjadřují svou nespokojenost prostřednictvím své neúčasti nebo účasti v nějakém projektu, je JEJICH PRÁVO, stejně jako je VAŠE PRÁVO vyjadřovat se k jejich aktivitám.  Zde nedochází k žádnému porušení svobody slova.  K narušení svobody slova dochází, pokud si nějaká skupina, to o co usiluje prosadí skrze legislativu.  Tyhle dvě aktivity je třeba zásadně odlišovat, protože pokud to neuděláme, můžeme se pak při své argumentaci dopouštět logických chyb.

8 4
možnosti
PM

Jj souhlas. Zmínka o Asociaci spisovatelů (či jak se ten obskurní svazek nazývá) není porušením svobody slova, ale lobbystickou akcí (lobbysmus není pouze negativní, btw., v obecné rovině).

0 0
možnosti
Foto

Určitá část intelektuálních nádeníků živící se perem a ústy a která se vždy pokládala za něco víc, se pasovala do pozice římského císaře v aréně s právem rozhodovat "palcem nahoru nebo dolů", podle toho, co jim se jeví ve společnosti přípustné a co nikoliv, protože to ten plebs nedokáže. Ještě, že ty různé asociace máme. Bez nich bychom byli bezradní.:-P Nebo snad abychom je také začali třídit podle jejich užitečnosti? Např. "50000 do výroby!?"

31 0
možnosti
VM

V31l29a84d29a 54M30u95s50i28l

11. 12. 2015 14:09

Poslyste pane Cerny...T   akce  50 000  do vyroby  probehla  v  padesatych letech, to si nemujzete  pamatovat..Oni tam nasadilio  lidi  prevazne se  stredoskolskym vzdelanim, snad i vysokoskolaky..No aq vyseledek...

   Oni nebyli  zvykjli na  manuelkni praci  takze tam doslova  z i v a l i   za  nase delnicky  penize

0 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,74
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články