Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P41e37t81r 89T79a76f88t

18. 12. 2015 12:01

Vazena pani Sichtarova, vim, ze rada pisete populisticky a prave proto, aby podobni lide jako vy nezacali propagovat nacismus a dalsi podobna hnuti, tu mame dane zakony.

Jste velice zdatna demagozka (viz podpora domacich porodu apod.) a tak se snazite schovat vse za svobodu. Ovsem svoboda neni bezbreha, znamena i zodpovednost a to si zjevne neuvedomujete.

Mimochodem je "zajimave", jak Ortel vubec neznate, ale hned se odvazite tipovat, ze jeho jednani neni trestne. Jak typicke pro Vas - bez jakekoliv znalosti daneho tematu dochazite k jednoznacnym zaverum.

2 1
možnosti

J93a24n 20J46e67n97i97c

11. 1. 2016 2:17

Koukám, že v tom máte také jasno. Když někdo otevře téma, které se nehodí do krámu "jasánků", tak je demagog, xenofób a nacista. To máte docela zvláštní dar diskuze.

Podle Vás je propagace domacích porodů demagogie? Tak v tom případě fandím těmto demagogickým ženám. V několika diskuzích jsem se mohl přesvědčit, že o tom mají docela dost nastudováno. Kdyby se takto zodpovědně chovaly všechny ženy, bylo by to skvělé. Když je žena zodpovědná, tak proč by se nemohla rozhodnout, jestli rodit doma nebo ve špitále?

To je přesně totiž o té svobodě. Kdyby měl stát zájem na tom, aby se mohli slušní lidé bránit, tak na to vytvoří prostředí. Jenže evidentně náš stát na tom zájem nemá.

Vám se určitě líbí, když Vás stát vodí za ručičku a říkáte tomu svoboda. Na svůj názor máte právo, ale dejte toto právo i jiným...

0 0
možnosti

Paní Šichtařová , vynikající, jako obvykle, obdivuji Vaše vyjadřovací schopnosti . . . Můj první příspěvek se nějak nepodařilo odeslat, tak aspoň na druhý pokus to snad vyjde . . . Ještě se mně nestalo, že bych s Vámi nesouhlasil, nabízím Vaši knihu "Zlatý poklad" ve svých lékárnách a snažím se pochopit Vaše ekonomické analýzy . . . Vydržte a informujte nás laiky, pokud možno srozumitelným způsobem, jako doposud .. . Děkuji RV

3 1
možnosti

Paní Šichtařová, čtu pravidelně vaše články a ještě se mně nestalo, že bych nesouhlasil . . . Taky jsem si koupil deset (zatím) výtisků Vaší knihy Zlatý poklad a nabízím je svým zákazníkům ve svých lékárnách . . . Obdivuji Vás pro Vaše znalosti a vyjadřovací schopnosti . . . Váš lékárník . . .

0 0
možnosti

Paní Šichtářová jeden z nejlepších blogů co jsem od Vás četl, klobouk dolů a respekt, i neekonomické témata Vám sedí R^

4 0
možnosti

I69v62o 76H50e16b28e69l86k35a

15. 12. 2015 8:59

Paní ekonomko, měla by jste se se vyjadřovat k ekonomickým věcem, ale právní otázky by jste zase měla nechat odborníkům na právo. Protože pak se alespoň nebudete ztrapňovat svojí neznalostí a neschopností vidět důsledky.

Poslední dva odstavce jsou tak nesmyslný blábol, až to bolí. Protože i vyslovení názoru je činem a pokud společnost považuje takový čin za pro společnost škodlivý, tak ho trestá.

Dám vám příklad: Někdo začne hlásat, upalte Šichtářové děti, utrhejte jim ruce a nohy a podobný věci. Taky za ním půjdete a politujete ho? Nebo půjdete na policii? A policie je vám řekne, ale vždyť to je jen jeho svobodný názor, on přece nic nezákonného nedělá. A vy půjdete spokojeně domů, dáte dětem pusu a počkáte si, až nějaký pomatenec se toho chytí a vaše děti upálí.

A ten z jehož hlavy to celé vzešlo si jen vybere někoho jiného a všichni budou spokojeni.

6 9
možnosti

Nesouhlasím, existuje taky zákon akce a reakce, každý má právo svobodně vyjádřit svůj názor a pokud někdo bude veřejně hlásat "utrhejte jeho (jejím) dětem ruce a nohy" tak za

1) ho lidi odsoudí a klesne na dno společnosti

2) dostane takovou bitku, že na to do smrti nezapomene, takhle to funguje v normálním světě ve kterém žiju.

4 3
možnosti

Není vyzívání k rasové nenávisti trestný čin? Byla to slova, která nakonec vedla k druhé světové válce.

2 1
možnosti

Tak se běžte někam vyzívat. :-) Žádná slova k válce nevedla, byly to činy. V tomto případě napadení Polska. A pak SSSR. A pak USA. Kdyby zůstalo u slov, žádná válka nebyla.

2 1
možnosti

J80a54n 81J54e53n94i92c

14. 12. 2015 17:50

Dobře napsané. Kdo chce pochopí, kdo má potřebu být korektní, tak bude rýpat...

Nemáte někdo odkaz na ten pamflet těch rádoby spisovatelů? Už jsem se pobavil našimi rádoby vědci, tak ať si zlepším náladu u skleničky vína :)

3 5
možnosti
Foto

Tak teď nevím... je přípustné se vyjadřovat pouze k tomu, jestli je něco ne/legální? Pokud ano, proč si autorka dovoluje komentovat morálnost nevěry (vždyť ta je legální, tečka) nebo vyjadřovat svůj názor nad tím, že někdo zkritizoval účast Ortelu na Slavíkovi?

A pokud teda můžeme vyslovovat i názory na to, že se nám něco nelíbí, i když to je legální, v čem je problém, že nějaká Asociace spisovatelů vyslovila svůj názor?

1 0
možnosti

J96a52n 88J80e55n36i96c

14. 12. 2015 17:41

Ať si klidně asociace autorů říká svůj názor, ale ať nevyhrožuje. Ještě nějaký problém?

4 3
možnosti

Ano, paní Pikorová, nebo teda Šichtařová. To je fajn. Škoda, že Vám unikl i jiný zajímavý, tedy přesněji řečeno nehorázný "trestný" čin - někdo řekl, že je dobře, že naše vojáky v Afghánistánu zabili, neb to byli okupační vojska. A ejhle. Už má v tomhle pseudostátě podmínku.

http://www.nekorektni-tv.cz/?p=18634

Forma, jakou to ten pán řekl je hnusná. Nemorální. Ale to, že dostal podmínku - to je nehoráznost.

Takže ono se to sem už plíživě dostalo a už to tady je. Vlastně už se těžko asi dá rozeznat, kde je ta hranice. Dřív jsem si myslel, že hajlování a schvalování holokaustu. Teď už vlastně nevím, co se smí a co se nesmí. RvRv;-O

1 0
možnosti

byli vojáci okupačního vojska. Sorry, myšlenka rychlejší pera.

0 0
možnosti

Výborný a pravdivý článek, stejně jako výborné knihy, které píšete!!!!R^R^R^R^R^R^;-D

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS