Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Vynechala jste jednu důležitou věc. Moje sestra přijala 6 nových zaměstnankyň na plný úvazek, aby stačila na zvýšené množství zakázek z Německa. To je o 6 nezaměstnaných méně a o 6 plátců do sociální a zdravotní kasy více. To je si myslím důležitější, než trošku dražší televize, nebo dovolená.

2 0
možnosti
JT

A to zpusobila ta jedna koruna na kurzu ? Vase sestra musi mit miliardove obraty.

3 0
možnosti

Vy si zahrajete na rebelku, já si zahraji na takového jednoduššího: Nedělají to ti naši bankéři s nějakým vyšším plánem ? Nechtějí oni nás s úsměvem finančně zničit a vytvořit z nás doživotní dlužníky a sluhy ? a to  potichu postupným kladením informací za pomoci mediálního stroje pod heslem kolektivně v tranzu všichni s úsměvem kráčíme ke světlým zítřkům totálního otroctví   -  Možná se ale mýlím.

4 1
možnosti
JT

Ja s tou deflaci nejak nevim. V IT jdou ceny porad dolu. Pokud by platilo, ze lidi neutraceji, kdyz cekaji, ze se cena jeset snizi, tak by si nikdy nikdo nekoupil ani jednu flashku. Stejne by to bylo treba i u benzinu. Myslite, ze by letos lidi prestali jezdit, kdyby se vedelo, ze pristi rok bude benzin za polovinu ?

5 0
možnosti
JF

J27i47ř23í 45F29o26g82e78l

27. 11. 2015 8:20

Nejsem bankéř, ale toto tvrdím již dva roky. Paní Markéta to jen dokázala lépe vyjádřit. Jen dodám, Slováci a Němci již delší dobu s deflací spokojeně žijí.

2 0
možnosti
ZH

No jim sundalo kurs €ura k dolaru Řecko o 25%. Proč myslíte že Merkl tak vítá uprchlíky? Dodací lhůta docela malého čerpadla je 8 týdnů!! Nejsou lidi, tolik je práce, díky propadu kursu.

0 0
možnosti
OP

R^ Poručíme větru, dešti, to jsou motta bankovních lídrů, bohužel.

2 1
možnosti
JS

Naprostý souhlas.

1 0
možnosti
  • Počet článků 688
  • Celková karma 43,35
  • Průměrná čtenost 20096x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články