Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... stále roztříštěnější společnost ?,- může se na první pohled zdát pokud budu brát v potaz křepčení mediální scény a výstřední politikaření v ulicích toliko specifické pro Prahu jako metropoli. Opak je pravdou,- republika, tedy národ obecně má jasno a veškeré socio průzkumy to potvrzují.  NE nelegální (neřízené) migraci, což znamená NE stávající migrační politice Bruselu která za průnikem islámu do evropského prostoru stojí. Menšinový názor ve společnosti nemůže národ rozdělit - roztříštit, naopak jej stmeluje a posiluje, zvláště pak když si uvědomíme, kdo je nositelem menšinového názoru, proč jej reperezentuje a hlavně jakým způsobem tento názor prezentuje navenek.

..... a kdo vyhraje "válku" ? V tomto případě bych na pravdu a lásku nevsázel!

42 1
možnosti
LS

Válku "nevyhraje" nikdo ... válku může někdo přežít. Prohrají ale všichni ... obzvlášť v dnešní době by to mělo být zcela zjevné. Co budete dělat bez elektřiny a plynu? Budete mít čím si zatopit, kde si uvařit jídlo? Odkud budete brát vodu? A potraviny? Dnešní společnost není postavená na soběstačnosti jednotlivých rodin, ale na provázanosti všeho a dělbě práce.

3 1
možnosti
MD

Milos Zeman popisuje veci presne takove jake jsou. Svym nazorem se nejspise priblizuje rceni nasich dedu, 'na hruby pytel hruba zaplata'. Jen priblizuje, rozhodne neprekracuje. I kdyz kdo vi, zda to bude pro zachranu nasich soucasnych hodnot stacit.

26 2
možnosti

Vida, když nepoužijete ani jednou slovo "euro", napíšete článek, se kterým se dá beze zbytku souhlasit.:-)

1 2
možnosti
JC

Paní Šichtařová, tohle je důsledek chování současných politiků. Pokud by náš premiér jednal tak, jako ten maďarský, tak "ti, kteří si na hlasitém křiku a bezvládí právě teď přihřívají svou polívečku", by neměli šanci.

Když se ale vládnoucí elita chová tak, že každá normálně myslící máma musí mít obavy o budoucnost a svobodu svých dětí, tak to ta máma prostě hodí někomu jinému, než mainstreamovým stranám. Ale tu mámu z toho neobviňujte, ona se chová podle svých instinktů.

73 1
možnosti

Nelíbí se mi ten termín "normálně myslící". Pokud vím, tyhle strany největších křiklounů mají asi tříprocentní podporu. Je tedy ten zbytek "nenormálně myslící"??8-o Právě tohle škatulkování je přesně to, co je v současné situaci zcela nevhodné.

5 4
možnosti
Foto

Paní Šichtařová jste mimořádně hezká a inteligentní žena. Víte v čem spočívá problém semknutí se? Jak se můžete semknout za Merkelovou a Junckerem, když kopou za Islámský stát?

64 3
možnosti
VJ

Ale tohle ovšem paní Šichtařová ví.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Pokud jde o tu atmosféru,cituji zde názor příznivce Zemana,poslance Foldyny "Chodím tradičně na akce na podporu prezidenta,ale tentokrát jsem tam potkal jen zfanatizované lidi,které jsem tam dosud neviděl.Vystoupení Zemana se zástupci nacionalistických a fašizujících tendencí,skrývajících se za bojem proti islámu nás nemile zaskočilo"

6 16
možnosti
JC

A co tam ten Zeman řekl tak špatného? Řekl, že nemají být potlačovány jiné názory. Že hlasatelé jiných názorů nemají být nálepkováni. Že nám nikdo z venku nemá nic diktovat. Že házení vajíček a řev nejsou politický dialog. Že desetimilionová země, ve které bez jakýchkoli problémů žije půl milionu cizinců, není xenofobní. Že nekontrolovaná hromadná migrace přináší rizika.

A tahle slova tedy někoho nemile zaskočila - nejspíš ty, kteří chtějí pravý opak, počínaje potlačováním jiných názorů a prosazováním hromadné invaze vetřelců konče.

35 3
možnosti
Foto

M19a74r40t77i45n 25Š35i15k

20. 11. 2015 8:38

Pro začátek by stačilo, kdyby se zveřejnila jména 40 států, které ISIS financují. Nebo aspoň jména těch několika, z ekonomicky nejvyspělejších, zemí G20. A kdyby ani to nešlo, tak by mi stačilo vědět, kam vedou ty několikakilometrové kolony cisteren s ropou, z jejíhož prodeje se z ISIS stal bohatý teroristický "stát". Ano, to by se musely provalit všechny ty špinavé zájmy, které hrají roli. Takže by možná jen stačilo vědět, proč západní civilizace, nevyužije naplno svou naprosto zřejmou technologickou převahu. Prostě a jednoduše. Dokud si svět bude na situaci v Sýrii a Iráku řešit jenom své špinavé, většinou ekonomické zájmy, nedočkáme se žádného řešení. Budeme donekonečna naplákat nad mrtvými v evropských ulicích a strašně se dojímat, jaká je to hrůza. Jenomže na té hrůze jsme se podepsali my všichni. Prostřednictvím vlád, ať už národních, nebo úrovně EU a jejich většinou jenom špinavých politik a mocenských zájmů. Navrhuji - začněme zveřejněním 40 států, které ISIS financují. Pak se možná budeme ještě hodně divit.

47 2
možnosti

J79a41k63u88b 84Š43o72l32c

20. 11. 2015 8:15

Aby byla Anglie pod Churchillem jednotná, musela se nejprve zbavit Chamberlaina a všech příznivců nacismu. Pokud se mi chceme zbavit islamismu, musíme se nejprve zbavit Junckera, Schulze, Mongherini, Merkel a dalších neomarxistů.

53 3
možnosti
ZB

A "nový Churchill" Zeman by to mohl vést....:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 690
  • Celková karma 42,90
  • Průměrná čtenost 20079x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články