Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Dnes jsem poslouchal rozhovor s p.Kapitánem a dobře si pritiřečil, když tvrdil, že p.Michaláková doplatila na to, že kauzu medializovala - a vzápětí přiznal, že v Norsku tato kauza média vůbec nezajímá!

Máte pravdu, zde se stát za své občany postavil velmi pozdě a velmi vlažně. Když měl konat, nekonal!!

14 0
možnosti
DE

D58a61v67i20d 55E83v21a37n

9. 10. 2015 22:16

V reálném světě patří děti státu více v Česku než v Norsku, povinné očkování potvrzené ÚS, které nemá nikde v západní Evropě obdoby, atd. Ve světě paní Šichtařové to je naopak.

Dále úvaha, že když policie věc odložila, musí se děti navrátit rodičům je naprosto zcestná. Ta rozhodovala maximálně tak o trestním stíhání paní Michalákové, sociálka a soudy rozhodují o dětech, to jsou trochu dva jiné soudky, které prosím neplést.

Nesmyslné konstrukce, nad kterými se člověk musí jenom pousmívat.

Že mladší hoch byl dán k adopci, zatímco starší nebyl, má být důkazem nějakého komplotu? Menší děti jsou obecně pro adopci vhodnější a bohužel je o ně ze strany rodičů větší zájem, takže zase nic zvláštního.

Konstrukce na konstrukci. Paní Šichtařová by byla beze sporu dobrou autorkou detektivek, že by i Agatha Christie záviděla, nicméně do právních rozborů by se pouštět určitě neměla. Je to absolutně diletantský rozbor...

6 20
možnosti
JH

J89o72s60e31f 38H57o78l16a11n

9. 10. 2015 23:24

Na vaše, tak odporné argumenty, jsem původně ani nechtěl reagovat, ale článek paní Šichtařové je pro většinu našich občanů naprosto srozumitelný. Vy ale napadáte naši republiku z povinného očkování dětí. Takže ukradení českých dětí Norským státem je v pořádku a povinné očkování dětí je zločin? Věřte tomu, že vaše diletanské názory většinu z nás nezajímají.

13 4
možnosti
VO

Zdá se, že se uprchlíci Norsku zatím vyhýbají. Tam by asi přišli nejen o děti, ale i o manželky...

  Jinak samozřejmě souhlas i karma.

2 2
možnosti
BP

Někdy si koledujete o ostřejší polemiku,tentokrát ovšem jasný souhlas R^

2 0
možnosti
Foto

Skvělý článek, Markéto. Mockrát děkuji za to, že se o celou kauzu podrobně zabýváte a že jste si zachovala zdravý rozum. Za mě Karma R^

21 1
možnosti
PS

P42e97t27r 59S79k57á18c32e75l

14. 10. 2015 22:13

Ano, Zdravý rozum zvítězí. Možná by to chtělo více vtáhnout naše min. zahraničí do celé kauzy.

Podobně jako by mělo min. práce a soc. věcí spolu s min. školství řešit časové vyletnění, které nás za 11 dní přinutí ve tři hodiny ráno (jak praví Směrnice) pootočit hodiny o 60 minut zpět. To by se zkvalitnil život desetitisícům dětí a mládeže! Ví vůbec někdo, proč tak konáme?

Co v tomto směru se dobrého událo za poslední tři roky, pane Zdechovský? Tohle byl jeden z Vašich předvolebních slibů, což? Tedy zrušení nesmyslného nastavování hodin vpřed a vzad.

EU prý sdělila, že až v roce 2019. Tj. jako nikdy...

0 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články