Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ÁK

Á46r51o81n 72K13o86l94c

27. 9. 2015 19:02

..... a kdyby nebylo takové pipiny, nemusel bych číst tak absurdně pokrytecky příspěvek

2 8
možnosti
JJ

J10i41ř66í 34J30a45n63d76a

27. 9. 2015 21:22

Proč to čtete? 

Nebo jste SadoMaso?

0 0
možnosti
KL

Nesmysl, muze si za to VW sám kvůli své chamtivosti. Mohli se na ten trh vykaslat, pokud nebyli schopni dodržet pravidla. Mohli tam prodavat jen vozy s benzinovym pohonem.

9 4
možnosti
JK

Který diesel za přijatelnou cenu splňuje limity ?  Myslím skutečně, ne na papíře.  Kamarád, co dělá měření emisí, se jen směje a říká, že VW podvádí a u ostatních se na to ještě nepřišlo.

1 0
možnosti
OP

Takže Volkswagen a další podvodníci jsou ti spravedliví a hrr na ty se snaží o udržitelní rozvoj?

4 4
možnosti
PM

Ne, VW jsou jen chudáčci co se nedokázali přizpůsobit zlým a škaredým zeleným regulacím, a proto přece MUSELI podvádět. To dá rozum, ne?

(sakra jak někdo může být zodpovědný za chybu jiníého?)

1 3
možnosti
JP

Nic pitomějšího snad ani nejde napsat. Za podvod nestíhat podvodníka, ale mohou za to daná pravidla...A do toho ještě ta řepka....o ní si něco nastudujte, píšete o věcech, o kterých vůbec nic nevíte.

6 7
možnosti
JH

J58a95n 49H21a10v44r45d16a

27. 9. 2015 17:43

Možná je na řepku opravdu alergická.

0 0
možnosti
Foto

A není fakt možné, vzhledem k tomu, že ta informace není vůbec nová, že načasování je americké? Německo přestává dělat to, co po něm USA chtějí, tak se vyvine tlak.

7 1
možnosti
KV

I kdyby vsechny motory sveta produkovaly zaporne emise, tak je to stejne malo na emise ktere vytvareji kravy ! A ze treba takovych v Indii je.

12 0
možnosti
JM

Současná média mne tak učí číst mezi řádky, že jsem vám chtěl dát mínus. Až zmínka o Indii mě upozornila, že se nesnažíte dehonestovat moji oblíbenou blogerku. ;-);-D

3 0
možnosti
MV

Připadá mi to absolutně ujeté - za podvod nemůže podvodník?

S touto logikou za trestné činy nemohou pachatelé, ale zákonodárci, kteří schválili trestní zákoník.

Mě také připadají některé věci prosazované pod heslem ochrany životního prostředí nesmyslné, ale rozhodně si nemyslím, že neregulovaný trh vede k optimálnímu vývoji - v řadě oblastí je prostě potřeba stanovovat pravidla. Zrovna v oblasti ochrany životního prostředí podle mého názoru chybí globální autorita, která by dokázala stanovovat pravidla i pro ty nejsilnější hráče.

3 2
možnosti
AO

To je právě ten rozdíl v uvažování mezi Vámi, mnou mnoha dalšími lidmi a - ekonomistou, jako je autorka. Tihle lidé jsou prostě jiní. Pravidla mají sloužit jejich potřebám a pokud neslouží, poruší je a ještě odsoudí. Obhajoba chování koncernu VW a celková generalizace v článku je vlastně úplně stejná, jako když se hájí násilník...." neměla mít ty punčocháče a nemělajít tím parkem - může si za to sama". 

Je neuvěřitelné, že se vysokoškoláci netestují na morální příslušnost Potom to na naší politické scéně takhle vypadá.... samí doktoři chrapouni Rv

2 1
možnosti
PN

P24e13t15r 57N90o67v67á52k

26. 9. 2015 0:27

ano max souhlas!

zeleni ekoteroriste nam radi diktuji!!! a politici, ...  tuto natlakovou skupinu uprednostnuji aby ... 

    

co ale nechapu... presumpci viny a padani nekterych hlav nebot dav si zada krev!!

  

 

btw: zajimalo by mne zda to je oplata za utok EU (nemecka+francie) na MS, Google ...  8-o

3 1
možnosti
RM

Jestliže se dnes dozvídáme, že motory VW nejsou tak zelené jak se nám tvrdilo, brzy můžeme očekávat senzační zprávu, že ani rakety Wernhera von Brauna, na něž ostatně značka automobilky VW odkazuje, nedolétly tak daleko a přistání Američanů na Měsíci byla jen pohádka pro dospělé.

1 2
možnosti
PS

musím ocenit Američany, že dokázali poslat VW do kytek v tu nejpříhodnější dobu - Němci dostávají v poslední době na prdel daleko víc než u Stalingradu .....a bude pro ně hůř - stará panna a zároveň máma poslala Německo do kytek ....tu invazi nelze sluníčkově zastavit .....

6 11
možnosti

Někteří dokáží pospojovat cokoliv nesouvisejícího... ale jasně, nakonec konspirační teorie jsou založené právě na takových schopnostech. A za 11. září může vlastně taky (h)USA.

6 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články