Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Podle mne se jedna o veliky kseft, ve kterem jedou mnozi politici EU a take jejich hlasne medialni trouby. Takovy Juncker jiste neni prototypem bezuhonneho cloveka. Co je konecnym cilem te masove migrace je ovsem zahadou.

0 0
možnosti
MK

No, bez ohledu na obsah článku bych se, paní Šichtařová, zamyslel, proč jste dostala od místní celebrity p.Polického karmu. Samo o sobě je to vypovídající.

2 4
možnosti
Foto

Vlády, včetně té  EU, tyto imigranty potřebují jako sůl.  Je to důležitý důvod, jak obhájit svou zbytečnou existenci v očích naivních lidí.  Lidé se nejlépe ovládají na základě strachu.  Je dobré ukázat v médiích plně obložené lodě s tmavými  afričany a pak nabídnout řešení, ale výměnou za naši svobodu a náš majetek.

2 0
možnosti
Foto

Spíš si do Evropy levičáci vozí nové voliče. Nikdo už nemá chuť na tyto zloděje v oblecích a u voleb je to znát. Přivezte si pár set tisíc "nebožáků!", dejte jim zabezpečení a hlasy máte jasné. Není s podivem, že levý Hollande má největší podporu právě z řad imigrantů.

5 0
možnosti
Foto

Myslím, že zbytečně osvětlujeme něco, co je nad slunce jasné: ta imigrace je podle všech znaků záměr, protože nemá žádné pozitivní dopady na evropskou společnost, naopak, dopady jsou destruktivní a je to vidět všude okolo nás. Tudíž, nevpouštět je dovnitř, jen osoby jejichž identifikace je jednoznačná a to ještě jen na dlouhou zkušební dobu. Blokovat pobřeží, likvidovat převaděčské skupiny, domlouvat se státy s podobnou společenskou a náboženskou strukturou, aby zbytek převzaly do svých zemí a hlavně, zklidňovat ony konflikty, které podhoubí imigrace vytváří a zneužívá se.

25 0
možnosti
JK

Plukovník Skácel, účastník armádních misí

Jsou to vetřelci, žádní uprchlíci!... „Ti, kteří hovoří o potřebnosti multikulturalismu, jsou buď pod fetem, nebo naprosto neví, o čem mluví. Nikdo z nich na místech, odkud tito lidé přicházejí, nebyl. Popíši vám jednu zkušenost. Pamatuji si naprosto přesně, jak jsem byl v roce 1995 v kurdské vesnici. Seděli jsme, družně povídali, tedy podle toho, co nám hadží dovolil. Jídlo a také celou debatu totiž ovlivňoval člověk, který kdysi byl v Mekce, a tím dostal nezadatelné právo do všeho mluvit. Padla tenkrát otázka: „Víte, kde je Dubí?“ A následovalo vysvětlení: „Tam je vlaková zastávka, ze které se nejlépe a nejsnáze dá přejít do Německa.“ Už tohle vystihuje, že exodus byl plánovaný dříve. Ti lidé ho plánovali a byli o něm cíleně informováni. Někdo jim informace přinesl. My, teď, když nazrála doba, exodu čelíme.¨

Nevycházím pouze z toho, co jsem zažil na misích. Každoročně se do míst, o kterých mluvím, snažím vrátit. Například Bosna a Hercegovina podle mě začíná prorůstat radikálními postoji. Přišli tam lidé, kteří ovládají pouze islám. Podle mého názoru se schyluje i k oddělené výuce děvčat a kluků. To, co se děje, je velmi promyšlené, a každý, kdo chce situaci správně pochopit, ji musí pečlivě a dlouhodobě studovat. Bohužel Evropa nemá osobnosti, které by dokázaly situaci vyhodnotit

"Princip psychologické infekce"

11 0
možnosti
Foto

Ono když něco neblahého znenadání začne, jest třeba se zeptat, zda to někdo neinicioval. Nápověda: komu vadí EU (resp. západní Evropa) a proč?

2 0
možnosti
MP

Ještě před současnou vlnou jsem se snažil v problematice žadatelů o azyl zorientovat : pokud není jejich žádost vyřízena, musí se zdržovat v táboře a pracovat nesmí. Doklady nemají, vymýšlejí si, podávají odvolání proti zamítnutí, případně se snaží z tábora utéct a skrýt třeba v Německu či Británii mezi krajany. Čili nejprve se musí změnit zákony, aby tito lidé hned v táborech pracovali a učili se jazyk - tržní formou, tedy výší kapesného.

Naprosto ovšem souhlasím, že nejlépe je pomoci řešit humanitární krizi v místě vzniku a ne v Evropě.

4 0
možnosti
RM

souhlas... o tom jsem tu kdysi psal... plosne dostavaji 3500 mesicne a sedi na zadeli a vymysleji... ustavni soud u nas rekl, ze do prace se nesmi nutit... nenutme je... dostanou plosne 1000... dale maji moznost hledat si praci si pracovat na verejne prospesnych pracech a mohou si klidne vydelat vice nez 3500 a nikdo s tim nebude mit problem... navic ziskaji pracovni navyky a budou mit nejaky rezim a ne jen sedet... takhle budou rok sedet a zvyknou si na to a pak je nahnat do prace pujde dost tezko...

2 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, že priorita musí být pomoci jim investicemi v místě (jen k tomu dodám i vzděláváním).

Jen tato pomoc nelze provést ze dne na den, ale mělo by se hlavně začít.

Než to zafunguje je potřeba jim pomoci i v Evropě a  i tady v zásaddě souhlasím omezit soc. dávky určitou dobou, ale viděl bych to spíše na půl roku než 2 měsíce-musí proběhnout legislativní úkony, karantena a je potřeba aby se naučili zákldy jazyka a prává ČR-to se nejspíše za 2 měsíce stihne těžko. Ten kdo pracovat nechce tak vyhostit.

Rozcházím se s vámi v jediném-naprostá většina by toto chtěla-tu možnost u nás pracovat-nejdou k nám kvůli socialním dávkám.

Malé upřesnění pak platí pro Kvóty-ty se mají týkat jen Uprchléků ne ekonomických migrantů. V první fázi má jít o Syřany a Eritrejce.

Za rozumný návrh řešení máte ode mě karmu.R^

1 11
možnosti
VC

Rv re "naprostá většina by toto chtěla-tu možnost u nás pracovat" Rv

---

Drtivá většina o to vůbec nestojí, nemá zájem o země jako je ČR (nedělejme ze sebe buhví co). Dotyčným pánům doktorům jde jen o to, aby se dostali do sociálně vyspělých zemí - GB, Něm, Fra a sever EU, pokud by to byla skupina válečných štvanců, tak by nikdy tito plaváčci nepohrdli podstatně chudší Itálií, Maďarskem, Řeckem, Tureckem, Polskem atd.

A protože o nás nejeví imigranti takový zájem, je třeba jim vyjít vstříc a ignorovat nesmyslné kvóty... Doufám, p. Polický, že jste již podepsal petici s nesouhlasem ;-D

2 1
možnosti
AS

A22d29a41m 62S72t88a40v24a

17. 6. 2015 17:47

Autorko, píšu to tu opakovaně. Vy musíte po Zemanově funkčním období každopádně kandidovat na prezidentku České republiky . To už na to snad i budete mít - věk.  Naše země potřebuje Vaše jedinečné konzervativní myšlení. Blahopřeji.

4 0
možnosti
RH

Omezit sociální stát a tvrdě vynucovat dodržování pravidel naší společnosti. Kdyby toto Evropa praktikovala od počátku, pak by žádný problém s imigranty nikdy nebyl. Když vytvoříme ráj pro netáhla, tak se nemůžeme divit, když přijdou.

42 0
možnosti
AS

A76d33a93m 17S20t97a58v74a

17. 6. 2015 17:49

Roberte, tentokrát s vámi souhlasím - vy tu totiž jinak všechny ty konstruktéry  totalitně sociálního státu obhajujete!

3 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,02
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články