Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Hned za Etiopci a Syřany bych vyprovodil z našeho území všechny Ukrajince a Slováky. I s vyhánění Němců máme dobré zkušenosti a mohli bychom jich využít, je jich tu taky spousta, stejně Poláky, ty tu stejně nikdo nemá rád. Vůbec bych nerozděloval na ty, kdo mají snahu se začlenit, nebo ne. Rozlišování je zbytečně složité a v podstatě by to kopírovalo dnešní systém. Cizinci by měli cítit neustálý nůž na krku, jaký by tu byl klid, kdyby Rakušani museli žádat o víza. Je třeba jim všem bez rozdílu ukázat, že je tu nechceme. Majetek cizinců by se znárodnil a byl by prostor pro velkou privatizaci č.2. což by zajisté bylo pro podnikavé našince rovno nirvaně. Proč bychom se měli nechávat okrádat cizinci, když jsem v tomto oboru špička ve světě a naše preciznost je zakomponována v nejednom národním stereotypu. Většina mi dá za pravdu, že bychom si pak žili spokojeně minimálně několik let.

0 8
možnosti
JK

Blbost ! To Islám je průůů..švih !

Ostatní lidi alespoň přibližného vztahu k životu a hodnotám normálního žití nejsou pro nás nebezpečím. "Zločinci" v jejich skupinách jsou jen výjimkou, ale Islám je potenciálním ohrožením všech..

A je třeba si pořádně uvědomit příčiny, kde jsou počátky tohoto současného šíleného stěhování -  Počátky tohoto jsou starší, a iniciované Bruselem. Samozřejmě americká "pomoc Arabskému jaru" tomu pomohla do větších obrátek..

Z r.2010 - Jak zabít civilizaci - http://jdem.cz/bsfbx6

Z r. 2000 - Imigrace v Evropské unii: problém, nebo řešení? – http://jdem.cz/bsfcm3

Źadatelé o azyl - měsíční údaje - http://jdem.cz/bsfcq3

Jižní sousedství - Arabské jaro - http://jdem.cz/bsfcr6

Kořeny masové imigrace - https://www.youtube.com/watch?v=Pp2-VGyxQJA

Vítejte v Belgistánu - https://www.youtube.com/embed/JeGqpGpjEas?feature=player_embedded

2 1
možnosti
DV

D30a21n 72V80l50k

24. 6. 2015 21:47

Naprosto s Vámi souhlasím, paní Markéto. Jenže - Vy nejste politicky nekorektní, jste normální. Tedy říkáte to, co je pravda - jinými slovy "král je nahý". Ale je (pravděpodobně) ještě možnost, že někdo z této "uprchlické" vlny prosperuje a teď tím nemyslím "jen" peníze. A oněmi kecy o politické nekorektnosti se nám jen snaží zacpat hubu (taky se snažím mluvit normálně). Tak jako za socialismu - kdo nesouhlasil, byl třídní nepřítel. A předtím třeba kacíř nebo husita. Prostě nás novodobá inkvizice chce držet u huby... ;-O

8 0
možnosti
AP

O.K., akorát že  obyčejní lidé   žádnou "naší demokracii" nikam  nevyváží a ničí kulturu  neničí. Dělají to  Američani a Evropské politické špičky.  Nás  jako  občanů se na nic  neptají a  když  proti  tomu   protestujeme,  jsme  perzekuováni  všemi možnými způsoby. Ono  je  občas  dobré  pojmenovat  viníky naplno. Takže  viníci  jsou  Američani a špičky EU (lhostejno zda   voděni a řízeni  někým v zákulisí- to  je  jejich  smůla)

8 1
možnosti
JM

Nevyplácení dávek - souhlas

Výrobní investice v rozvojových zemích - souhlas

Odpovědnost za zničení jejich zemí - s rukou na srdci, jste na špatné adrese. Odpovědnost nesou ty země, které vyvážejí lidská práva, demokracii, pravdu a lásku resp. big business, který kvůli ekonomickým benefitům za tím vším svinstvem stojí.

V roce 2003 jsem hlasoval proti vstupu spolu s necelými 23% prozíravých spoluobčanů. Občanem EU se necítím, ba zaujímám vůči EU v některých záležitostech až nepřátelský postoj. Jsem pro svobodnou a mírovou spolupráci zemí Evropy.  A k tomu nepotřebujeme bolševický eurosojuz. Takže ještě jednou: nechť si ony neokoloniální země, které vytvořily v afrických zemích chaos nesou plnou odpovědnost a všechny důsledky toho, co tam způsobily. Moje země (doufám) ani já osobně s tím nemáme nic společného.

12 0
možnosti
JK

Naprostý souhlas, jen ty výrobní investice - to je záležitost desetiletí..

a EU? Pevně doufám, že tato momentální situace jí uštědří "ránu z milosti", že snad už není možné, aby naprostá většina Evropanů nepochopila, že EU = RVHP II.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
Foto

To, co teď řeknu, je patrně politicky nekorektní. Já jsem se do Sýrie ani do Somálska ani do žádné jiné země nepokoušel vyvézt demokracii. Nemyslím si, že bych tedy měl nyní snášet újmy, které mi příchod imigrantů přinese. Penězmi z mých daní počínaje a nepohodlím ve vlaku vlivem jejich "kultury" konče.

16 0
možnosti
JC

Vy ani já určitě ne, všechno zavinila politika USA, není to poprvé co se s-rou do toho, po čem jim nic není a doplatíme na  to my8-o Amíci plus zločinci z Nato by zase potřebovali dostat pořádně do rypáku, jako ve Vietnamu

0 0
možnosti
MO

Dobrý den, s Vaší úvahou  mohu jen souhlasit a pouze bych přidal jeden nezanedbatelný rozměr, kterého jste se dotkla jen okrajově. Přijmout musí obě strany, tedy země uprchlíka a uprchlík zemi. Nelze dlouhodobě a v širším měřítku zajistit vzájemně nekonfliktní soužití dvou hodnotově zcela odlišných společenství na jednom území. Stačí, aby jedno z nich bylo méně tolerantní k hodnotám toho druhého a problém je na světě.  

Pokud přicházející nemají vůli splynout a přijmout naše hodnoty, je koexistence nemožná. Společnost pak strká hlavu do oprátky (nebo do hidžábu) protože z kulturně vyloučených se s vysokou pravděpodobností stanou sociálně vyloučení a pak jen záleží na tom, jak velká pak taková sociálně vyloučená komunita bude. Že si s tímto jevem nevíme rady, není třeba komentovat.

12 1
možnosti
Foto

To co ste napsala pochopí poslední chlap v hospodě ale ne naši politici a už vůbec ne Evropští

14 0
možnosti
MZ

Kupodivu celkem pěkný článek. Ale to nejdůležitější je nakonci. Nás je málo, jich je hodně. A teď popřemýšlet, proč je nás málo a co s tím můžeme dělat. Pokud je v zemi "mít dítě" luxus (pro nízkopřijmové obyvatele) nebo byznys (pro nemakančata), je něco s naším systémem špatně.

16 2
možnosti
PH

P41e86t15r 85H67á57l33a

23. 6. 2015 9:53

Dlouhá léta provádíme protipopulační politiku, kdy běžný člověk si větší počet dětí prostě nemůže dovolit.

Jde o naprostou absurditu, že máme průběžný důchodový systém, ale výše důchodu zcela ignoruje reálný příspěvek do tohoto systému - děti. 

Náklady na výchovu dítěte jsou za celých 20let+ obrovské. Nikdo jiný než budoucí generace se o nás ve stáří nepostará. Skutečnost, že tedy důchody nezávisí na tom, jak přispěju k budoucí generaci, je nepochopitelná.

8 2
možnosti
DB

Že právě začíná menšina ovládat většinu? Je mi líto, já to zažil od amerických černochů...tehdy se to ještě říkalo...BLACK...na univerzitě, kde jsem učil. Přišli s námitkou, že jsem jim dal trojku jen a jen pro to, že jsou černí. Nic nového pod sluncem, je to minimálně 30 let stará záležitost. Ale pravděpodobně je to tak staré jako lidstvo samo. Tedy využívat své slabosti jako zbraně. Ostatně, ženy to také umí. Že??

8 2
možnosti
DV

D15a18n 80V24l64k

24. 6. 2015 21:49

To dělali i cigáni na vojně. Jakoukoli výtku brali jako útok na svou identitu. Ještě že za bolševika jim to nikdo moc nežral... :-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,11
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články