Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

F55i24l39i36p 48D59o58n73é

13. 6. 2015 9:05

Celý problém úsekového měření je v tom, že jde o poměr časů. Na reálné hbité a bezpečné předjetí potřebujete minimálně 40% vyšší rychlost než jede  předjížděné vozidlo. Z toho plyne, že jestliže se někdo na 130 plouží 90 tak v posdtatě na úsekovém měření jej nepředjedete, neboť překročíte průměr 130.

Druhou věcí je, že instalace GSM / GPS sledovacího modulu je drahé, nápadné, odhalitelné - kamery vás automaticky vytrasují stát tak má přehled které auto s kterou značkou se nachází na kterém úseku dálnice.

Co se týká kamer v osobním majetku (hypermarkety, rodinné domy, provozovny). Problém je v zákonu. Kradl v obchodě, chytli ho, odvedli na policii. Odpoledne v tom stejném obchodě kradl znovu.

U rodinných domů, ať si tam nainstaluje kdo chce co chce, protože na přiměřenou technickou ochranu svého majetku má nárok.

0 0
možnosti

Tak tohle je ale hloupy blog ! Doufam, ze ta naivni pani by nechtela najednou zrusit vsechny ty zakazy,prikazy,narizeni,predpisy, ktere tolik omezuji nasi svobodu ! Vzdyt takove staty jiz existuji (Somalsko), tak at se tam zajede podivat na tu anarchii a bezvladi.  To co mame zde v CR, to jeste neni nejhorsi. Zili jste nekdy ve Svycarsku nebo Nemecku? Proto to tam ale take funguje !

1 0
možnosti

Ve Švýcarsu nebo Německu se žije lépe zejména proto, že tam je úplatek a krádež sprosté slovo, ne jak u nás. Přespřílišné množství zákazů a příkazů pak už stejně člověk ani nevnímá a tudíž ignoruje. Ty logické a rozumné pak dodržuje protože ho tak vychovali a naučili, nejen proto že je někde cedule. Rychlostní limity v podobě jak je vidím na českých silnicích mívají smysl tak v polovině případů, často jsou dost nesmyslné (široká rovná silnice v polích - obvyklý rychlostní limit 70km - příkladů bezpočet)

0 0
možnosti

To co jste popsala se jmenuje chov lidí.

0 0
možnosti

P50e27t30r 76N18o29v54á31k

28. 5. 2015 20:17

tak mne napada ze bych mel na nasi ulici dat zakaz parkovani Prazakum 

tedy presneji tem kteri maji modre zony v jejich ulici 8-o

1 0
možnosti

P41e24t86r 25N95o95v90á75k

28. 5. 2015 20:10

tak mne tak napada ze do nasi ulice dam zakaz parkovani vsem Prazakum

tedy ne vsem ale jen tem kteri maji na sve ulici Modrou zonu !!!!!!

a parkovne jinde  + 200 - 300%    ale doufam ze zustanou trcet v Pze!!

1 0
možnosti

Na jedné straně bych křičel "bravo"...ale ta druhá,mi připadá jako snůška nesmyslů,jako nemožnost zaparkovat v ulici,kde nebydlím.......

1 0
možnosti

Napada me spousta heslovitych myslenek...o prachy jde az v prvni rade...dobre uz bylo...cesta do pekel je dlazdena dobrymi umysly...atd.

Matrix uz temer nepredstira, ze mu jde o bezpecnost. Leda tu svou. A ovce mlci. Pokorne a plase stoji pri strihani vlny. Je jim ponechano jen tolik, aby za chvilku bylo zase co strihat. A ohrady. Cim dal vyssi, a neproniknutelnejsi. S kamerami. Statisici kamer. Ovce je potreba hlidat. Bez Matrixu by nevedeli co si pocit se svymi zivoty. Pravidla a omezeni. Nova a novelizovana. Cim neprehlednejsi, tim lepe. Nejlepe pak ty protichudne, pouzitelne Matrixem dle momentalni potreby. Ovce se prece nesmi umet branit. Snowden je Jidas, ktery ovce nechava nahlednout do Matrixu...

Jaky ze je rok? 2015? Omyl, 1984 je uz na dohled.

1 0
možnosti

... Každá šmírovací technologie - i když zargumentovaná jakýmkoliv ,,dobrem" je zlá, měla by být vyloučena z mezilidských vztahů a postavena mimo zákon :-/! Tečka.

0 0
možnosti

Mám pro vás inspiraci pro příští sólokapr:

Za menstruaci musíme platit, stěžují si Australanky na DPH z tamponů

http://zpravy.idnes.cz/australie-resi-tamponovou-dan-petice-pozaduje-zruseni-pgt-/zahranicni.aspx?c=A150526_135905_zahranicni_vez

Vy stále píšete jak Okamura, pěkně populisticky o všem a chráníte prý všechny.

Takže, vezměme to od vašeho představení a specializace. A předvedení skutečné odvahy.

Zkuste porovnat příjmy, kupní sílu a DPH po světě a pak zkuste vysvětlit stav kde a pěkně prosím, to vysvětlení jak malou máme produktivitu hoďte předem do šuplíku, to se těžko věří po tolika letech personálních čistek, snižování stavů, drsného vyjednávání a zostuzení každé kdo žádá odbory vyjednávací sílu za komunistu (viz starý fór o třech obálkách pro nového ředitele - první nezkušenost, druhá chyby předchozího vedení, třetí nachystej tři obálky).

Předveďte sílu ekonoma komparativní analýzy a odvození nejpravděpodobnější hypotézy o tom, pro jsme stále v krteli a klesáme spíše hlouběji i kdybycho volili ODS od rána do večera a modlili se ke Kalouskovi a jeho hladince.

0 0
možnosti

P57a81v15e60l 14N68o87v85á43k

26. 5. 2015 16:57

Puvodni premisa, ze vas vetsina predjizdi, kdyz sami jedete 130, je chybna. Proto je nesmyslne z toho vyvozovat nejake dalsi zavery.

2 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články