Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budou-li ekonomiku řídit lidé jako je p.Singer, pak je samozřejmě dobré přijmout euro co nejdříve.

Lepší by bylo ovšem vykopnout tyto darebácké bankéře, kteří jsou schopni ožebračit obyvatelstvo o 100-vky milard jedním škrtem pera a ještě to prodat jako sofistikované opatření pro nakopnutí ekonomiky.

18 4
možnosti
DB

Souhlas, je to jen nová forma vládnutí podle hesla.....chceš-li zvítězit nad nepřítelem, musíš zapálit mnoho ohňů, aby byl zaměstnán jejich hašením a nevšiml si, co děláš proti němu...... ANO souhlas. Všimněte si ii Zemanovi návštěvy v Rusku na oslavy konce války. Zde jen stačilo nepodat národu kus informace...a to, že se prezident NEzúčastní přehlídky. Všichni se apriori domnívali, že tam bude stát a koukat na defilujíc zbraně. Rozpoutala se strašná mediální debata na dané téma...ale byla jen uměle vyvolaná tím, že nebyla poskytnuta všechna fakta.....

Je to jen nový způsob hybridní války proti vlastnímu národu, j to jen nová forma vládnutí, naplňující mota vládců antického Římu. Jen v novém kabátě odpovídajícímu  inteligenčnímu potenciálu dnešní populace.

4 0
možnosti
Foto

"Který český politik by zkoušel čurat proti tak silnému větru?" Podle mého uvažování si nejvíce nohavice potřísní močí prezident. Pokud se již tak nestalo...

3 0
možnosti
OB

"Místo EU, jak vždy říkám, založme OES, organizaci evropských států. Nechme v Bruselu všechny byrokraty, dejme jim věčný důchod a založme novou spolupráci evropských států na bázi přijetí národního státu jako výchozí entity, jak taky Evropa poslední čtyři století byla." V. Klaus

19 2
možnosti
JH

Byrokraty v bruseli nechat, ale proč a za co důchod?

1 0
možnosti
OB

Opsáno z facebooku:

2000: "Euro bude zárukou stability."

2015: "Je potřeba zajistit stabilitu eura."

R^EU;-D

23 2
možnosti
JR

Stabilita eura? Euro je  s dolarem rezervní měna. Tak jakápak stabilita. Ty si myšlíš, že euro není stabilní? To že oslabuje koruna a euro to souvisí s kvantitatiním uvolňováním v eurozoně a  s devalvací  koruny. V době kdy probíhalo kvantitativní uvolňování v USA, tak dolar šel vůči dolaru někam skoro na 1,7 dolaru za euro a na 14 korun za dolar. Euro je superstabilní měna. někdo píše, že není? kdo?

5 0
možnosti

Ach jo, jasná mantra: euro je zlo, euro je zlo, euro je zlo, euro je zlo... když to zopakuji ještě 100x a potvrdím 10 dalšími články, třeba tomu už konečně ti zatvrzelí zastánci eura uvěří. A nejlepší je ještě dodat, že jsme vlastně skoro jako Řekové.

Ne, ne a stokrát ne! Euro Slovensku nijak neuškodilo, naopak a jestli nechceme za pár let být až za Slováky, musíme na jeho přípravách pracovat urychleně také. 

Stejně tak nelze počítat, že by eurozóna měla nějaké námitky proti tomu, aby ČR euro přijala. Naše ekonomika na tom není zase tak zle, i přes četné negativní zásahy všech pravicových i levicových vlád.

9 12
možnosti
OB

Co se Vám nelíbí na KČ ?

1 2
možnosti
PV

P16e64t67r 66V60í28t

24. 4. 2015 9:46

"Tak třeba: Kdybyste si snad mysleli, že stávající mediálně propírané téma o přijímání eura je tématem podstatným, mohu vás s klidným svědomím ubezpečit, že je to téma vycucané z prsu." :)

0 0
možnosti
Foto

R^

,,Buď jsou tyhle pseudokauzy produktem vysoce inteligentního kalkulu, nebo produktem nebetyčné blbosti."

Nejspíše obé. A mnozí tomu slouží, stejně tak jako mnozí jiní z toho dost dobře žijí:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,79
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články