Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

Nejsem zastánce cikánů ani Šabatové..... Myslím si ale že jste to nepochopila, nejde o to, komu pronajmete byt. Nesmíte jen tomu cikánovi říct že mu nepronajmete protože je cikán, stačí říct cokoliv jiného. Přijde mi jako blbé slovíčkaření ale vaše vlastnické právo tím rozhodně omezeno není. S posledním odstavcem vcelku souhlasím ale jinak to co píšete mi přijde trochu mimo.

4 25
možnosti
AH

Myslím, že to MŠ pochopila velmi dobře, pokud nám někdo začne nařizovat, co s majetkem v našem výsostném osobním vlastnictví můžeme a nebo nesmíme dělat, vracíme se před rok 1989......

31 0
možnosti
JV

Máte naprostou pravdu. Ale to není její první přešlap. Vzpomeňte na "šátkovou aféru", kdy se podílela na poškození pověsti zdravotnické školy, její ředitelky a koneckonců i vztahu k jedné náboženské menšině. Paní Šabatová, obávám se, jedná jako obhájkyně "vyšších" pravd, ne člověka. V jejím podání tento úřad ztratil smysl. Nebo se ozačíná obracet ve svůj opak?

27 0
možnosti
TP

Přijde mi, že je to ze strany obhájkyně práv čistý populismus. Je to věc, se kterou reálně nic neudělá a pokud ano, tak je v téhle zemi něco moc špatně.

6 0
možnosti
TM

Krásně napsáno. Myslím, že pan JUDr. Motejl  se hrůzou obrací v hrobě, když k němu dolehnou zprávy  o konání jeho následnice.

43 0
možnosti
  • Počet článků 688
  • Celková karma 43,20
  • Průměrná čtenost 20096x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články