Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Blogu karma... a Nikolka v diskuzi? Tak to já zas raději mizím. Odmítám sdílet společný diskuzní prostor s někým tak natvrdlým.

1 2
možnosti
Foto

Dobrá, ale co teda navrhujete?

4 0
možnosti
TB

NIC. Nešťourat se v něčem, co funguje.

A pokud Bureš nemá peníze, ať nebere 6 miliard dotací ze státní kasy pro své vlastní firmy.

8 4
možnosti

Na Slovensku v Ružomberoku na nádraží WC peron. Šel jsem čurat - po vykonání potřeby jsem dostal od hajzlbáby 3 cm papírový proužek asi 10 cm délky s vytištěnou adresou zařízení i rozúčtování 0,2 EU na daně a cenu za využitou službu. Krásný příklad dokladu pro případnou reklamaci služby. Může tohle v Česku napodobit ???

7 0
možnosti
Foto

A přihlásil jste se s tím do loterie?? ;-D

0 0
možnosti
TB

On je to vlastně takový pokus o likvidaci ekonomiky ČR.

Pokud totiž má být obchodování závislé jen na internetovém připojení, pak je to cesta do pekla. Protože jak známo, při katastrofálních událostech prostě telefonní spojení a datová komunikace vázne. A to nemluvím o bezpečnostním ohrožení země, kdy je komunikace přímo omezena. Takže nikdo nic neprodá ...

Ale možná, že to tak Bureš chtěl.

10 4
možnosti

Registr vozidel, ktery mel fungovat "od patku" (jak pravil jisty ministr junior) nefachci poradne dodnes, zato od 1.1.2016 zacne obratem ruky excelelentne fungovat on-line evidence uctenek s okamzitou odezvou. ;-D;-D;-D Sice mam posledni boty, ale na tohle je klidne vsadim. I v zime.

22 0
možnosti
AV

aneb pohádka o tom jak šmírovat občany . Řádně platím daně a z principu občanské neposlušnosti pojedu na výměnný obchod  Stát neumí vybrat daně u velkých společností , co si budeme říkat všichni víme jak to chodí . Takže stát jede po lidech , na které může.  Takže už principu pojedu na výměnný obchod.

17 1
možnosti
MK

A co když někdo nebude chtít vaše zboží za svoje služby, ale bude chtít peníze?

1 0
možnosti
MK

Vládu si navolili lidi, ať si navolí lidi a strany co jsou proti zrušení hotovosti a maj to, nevim co všichni brečej jako by sem politici snad spadli z marsu.

2 0
možnosti
NO

wocode? At se kazdy mrkne na vypis z uctu a srovna to s tim, co uhradil ci prijal ve forme papirovych ci kovovych devalvovanych kackach. Kolik to bude na procenta, 90:10?

A ze se konecne nasel elegantni bic na ojebavace z rad soli zeme? No ti slusni zivnistnici, dle pruzkumu vic jak 40 procent, to jiste uvitaji.

http://www.amsp.cz/31-pruzkum-amsp-cr-elektronicka-evidence-trzeb

:-)EUR^

1 9
možnosti
Foto

Nějak jsem ten Váš příspěvek nepochopil....A tolik pravopisných chyb..

9 2
možnosti
Foto

Tady stát určuje každému jinak. Někde online připojení není třeba:

Pokutu policajtům kartou nezaplatíte. (teda až na vyjímky). Nemají připojení ani přístroje. Stejně tak nezaplatíte na městském úřady správní poplatky. Zkuste zaplatit něco kartou na katastrálním úřadě. Nelze. Nemají připojení.

A lze zaplatit daně na finančním úřadě kartou......?  Tak jak tam budou online evidovat příjmy?

A my, živnostníci si budeme muset nějakou tu krabičku - pokladničku pořídit. A hlavně zaplatit nějaké online připojení. Kdo je ve městě, je v pohodě. A kdo je mobilní a jezdí po horách a vesnicích, tak bude mít problém.

21 1
možnosti
JJ

A zjistil jste si o tom návrhu taky něco, nebo jen tak plácáte. O online připojení se tam tam také mluví.

0 0
možnosti
Foto

K30a87r80e93l 49R34a89d77a

6. 3. 2015 19:14

Skoro si začínám přát, aby těch hovadných buzerací přibývalo geometrickou řadou. Protože tím dřív přijde den, kdy džbán přeteče. Řekl bych, že už mnoho nechybí. R^

30 1
možnosti
Foto

Bohužel, tam chybí ta protistrana. Jsou to bezejmenní úředníci nebo neznámí poslanci. Když džbán přeteče Vám, ještě neznamená, že přeteče někomu na druhém konci republiky.

A připadá mi, že lidí, kteří tato nařízení schvalují je hodně. Opravdu hodně. Zeptejte se třeba v Karviné...Tam asi džbán nepřeteče.

1 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,59
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články