Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento blog podle me vypovida pouze o tom, ze pani Sichtarova se boji o srovnani jeji, mozna lepe lidi, pro ktere pracuje, prijmu s tim kolik priznali.

0 0
možnosti

Jednoducha dan neznamena, ze zmizi lide s nelegalnimi prijmy.

0 0
možnosti
Foto

Že tak baví někoho žvanit o ničem, že Markéto?

0 2
možnosti
Foto

Pro celou společnost, někdo si v jednotném monetárním systému diktuje hodnoty na úkor někoho jiného, tím ho ve skutečnosti znesvobodňuje a svazuje nejen těmi diktovanými hodnotami, ale, už jenom tím, že ho svazuje svojí půdou a nastoluje si svoje vlastní pracovní podmínky.

0 0
možnosti

A vite, co nas kdysi o podnikatelich ucili ? Ze okradaji zamestnance tim, ze jim nezaplati celou mzdu. A to se pak jmenuje zisk.

7 1
možnosti

A to vás učili na VUMLu?

2 0
možnosti

Tyto "daně" či zákazy (kouření) navrhují Babišovci. Drtivá většina těch, co je volili jsou ovšem bývalí voliči ODS. Je velice pravděpodobné, že podobné levicové, populisticko eurohujerské návrhy daní či zákonů spolehlivě vrátí voliče zpět k rekonstruované ODS či k jiným pravicovým stranám nebo hnutím. Babiš to, doufám,  pozná už při podzimních senátních a místních volbách. Uvidíme, jestli bude i potom podobné nesmysly prosazovat...

6 6
možnosti

vy, kdyby nebylo Babiše, musel byste ho vymyslet...

2 3
možnosti

Co kdyby pro změnu občané uvalili na stát daň ze státu, či špatného hospodaření, která by se rozdělila mezi všechny rovným dílem? Že na něco chybí peníze v rozpočtu? Co je nám do toho státe? Vybral si od nás víc než dostatečně, tak se taky jednou starej poctivě!!!

13 0
možnosti

Ono by to skoro dávalo smysl, až na jednu drobnost, která to trochu rozbíjí... Stát jsme my všichni a pravidelně si ty hospodáře vybíráme (či nevybíráme a kašleme na to) při volbách. Jenže jak najít toho, který pochopí, že řešením problémů zadlužení není neustále zvyšování a vymýšlení daní, že... Bohužel jste tu taky zrovna jednu vymyslel. :-)

0 0
možnosti

naivky skočili na špek VV,

znovu pak Babišovi, ten si po aférách dává pozor na PR, ale skutečné úmysly či absence schopnosti vládnou se nedá skrývat dlouho,

dan ze životního stylu je v jakékoliv podobě nesmyls a je míněno jen jako PR pro závistivější naivky, než jen zhrzelé ódéesáky, kteří mu dali hlas.

6 3
možnosti

Ano, je to čirý populismus - a pan Babiš je v něm vskutku mistr.

12 4
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,35
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články