Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Mariáne, studujte, jen pilně studujte. Je fakt, že já už mám studia PSY nějakou dobu za sebou (na UK), takže nevím, co se tam teď musí dělat ke zkouškám...přeji hodně úspěchů do budoucích let. Jen nedělejte tu chybu, jako jsem dělala já. Po pár semestrech jsem myslela, že si můžu troufat hodnotit lidi. Vyvarujte se toho, jinak budete vypadat blbě. Jako já tenkrát, když jsem byla přemoudřelé kuře. Nashledanou.

0 0
možnosti
MB

Milá Aneta, viete, na čo si ma najviac najímajú vo firmách? Na AC alebo DC a hodnotenie ľudí. Mám za sebou 17 rokov prax, niekoľko certifikátov práce s ľuďmi, dve knihy napísané. Ste vedľa, jak ta jedľa. ;-)

0 0
možnosti

Znova navrhuju (a zase se to neujme): Kouření evidentně škodí a smrad z cigaret skoro všechny otravuje = zakážeme pěstování tabáku a výrobu a prodej cigaret a bude vymalováno.

Jako druhotný efekt trefí Babiče natenšup šlak a to taky není k zahození.

A když se to osvědčí, můžeme se podobně vypořádat s pivem, kořalkou, bůčkem, autama........

3 0
možnosti
Foto

I80v96o 71C31i36l12i98c19h

25. 7. 2014 18:47

Kořalku a bůček mi prosím nechte :-P

0 0
možnosti
JP

Markéto, to jste mě zklamala. Ani to nečtu, už nadpisem je řečeno vše Rv

1 2
možnosti
JT

J20o26s39e36f 40T90r87n29k51a

25. 7. 2014 16:33

Je to pro vás moc složitý co? :)

2 0
možnosti
VS

No tak nějaké plošné krachy restaurací a hospod očekávat nelze (pokud nějaké), ale nesporné je to, že kuřákovo pohodlí docela klesne, když si např. u popíjení piva nebude moci např. v zimě hezky v teple a sedě uvnitř hospody dát svoji cigaretu, ale bude muset odbíhat ven vždy, když si bude chtít zakouřit. Nějak negativně tohle tržby asi ovlivní. Pokud ano, tak třeba budou restaurace a hospody hledat usilovně způsob, jak ten hloupý zákon obejít, až ho najdou. Pohodlí kuřáka to ovlivní určitě a tak třeba budou vznikat podniky z kategorie "podzemí", kde se na ten hloupý zákon bude kašlat :-).

4 1
možnosti
AS

Když se utahují opasky, vzniká underground. Alespoň se oddělí zrna od plev. ;-)

3 0
možnosti
OK

Jsem nekuřák, žiji v 50 000 městě a nevím o žádné nekuřácké hospodě. Když zde čtu argumenty, že si mohu vybrat, můžete mi poradit jak si mám uspokojit můj požadavek na nekuřáckou hospodu. ( Už se těším na ty legrácky .... )

3 0
možnosti
JC

Možná bude lepší, když to ti militantní nekuřáci prosadí. Ověříme si svou schopnost variabilní sebezáchovy, což se při růstu islamistického tlaku a posilování moci EU může docela hodit.

Naučíme se zase o trochu lépe obcházet zákony, budeme víc držet při sobě proti vládě a jejím úřadům, vypracujeme metody, jak se scházet mimo dohled vrchnosti...

Všechno zlé je k něčemu dobré.

3 1
možnosti
MB

A nezabudol ste ešte na nejakého ďalšieho triedneho nepriateľa okrem EU a muslimov? Čo takí Rómovia?

0 0
možnosti
JT

J21o27s86e62f 23T16r96n35k98a

25. 7. 2014 15:41

To je s prominutím fakt jak u blbejch. Prostě tu máme loby militantních nekuřáků a tečka. S těmi se domluvit nelze! Protože oni jakýkoliv kompromis odmítají. Bud bude po našem a přestane se kouřit všude a nic jinýho. Na to ale kašlu. Pořád argumentují tím že moje svoboda končí tam kde začíná ta jejich. Ale sami jaksi neuznávají že i já mám nějakou svobodu a práva ... Takže debatu končím.

2 1
možnosti
MB

A s prepáčením, aký kompromis ste ponúkli? Niečo som prehliadol?

1 0
možnosti

co kdyby zakon pouze pozadaoval dodrzeni hygienckych norem pro ovzdusi (stejen jako vyzdauje hyginecke normy pro pripravu jidla) a to alespon v jedne casti provozovny. Je to stale prilis fasisticke?

1 0
možnosti
AS

Není. To je naprosto košér.

0 0
možnosti
AS

Daniel Kroner: vaše auto má přínos pro vás, nikoliv pro mě. Když to vezmu kolem a kolem, vaš auto mi může otravovat vzduch a je úplně jedno, jestli jde o exteriér či interiér. prostě výfukové plyny zdravé nejsou. takže, kdybych byla hodně militantní, bojovala bych proti vašemu autu, které mi nepřináší žádný užitek, ale pouze mi otravuje vzduch.

5 0
možnosti
KT

To už jsem zkusila pod blogem Mám právo na čistý vzduch. Je to poměrně dost na začátku, ale možná, že už se to přesunulo. Uklovali mě ti samí zastánci čistého vzduchu pro sebe.

1 0
možnosti
MP

Všichni nekuřáci, kteří mluví, jak jim škodí kouření, by měli na vlastní oči vidět člověka, pardon, už doslova trosku, kterou se stal díky alkoholu. Nebo zničenou rodimu kvůli hráčství. Co je pro společnost víc škodlivé? Trocha kouře, nebo zničená rodina či dokonce život člověka??

1 0
možnosti
OK

A on tím pitím svému okolí v hospodě zničil zdraví nebo život. Jak takový argument vůbec můžete použít. To sem přece vůbec nepatří. Nikdo zde není proti alkoholu ani proti kouření. Jsou zde argumenty proti kouření ve veřejných prostorách, které negativně působní na zdraví ostatních hostů, račte pochopit.

2 1
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 43,05
  • Průměrná čtenost 20066x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články