Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaký proboha pořád třídění? Pokud někdo o nějaký druh odpadu mermomocí stojí, tak ať si zaplatí pracovní sílu, která mu to vytřídí. Proč bych to měl dělat za něj? To je pořád to bolševické kolektivní myšlení "kdo netřídí s námi, třídí proti nám" :-P

1 0
možnosti

J81a45r68a 19R58a63n81k

26. 6. 2014 20:30

Myslim, ze jste to trochu prehnala s pripominkou, co se udajne zakazuje v Utahu a Arizone, mate dojem, ze Vam nekdo nahlizi do loznice?8-o Zila jsem ve Svycarsku, kdy policie mela pravo zaklepat na dvere a jit zjistit, jestli mate dve loznice, pokud jste zila s nekym "na psi knizku"....presto existovalo spoustu paru zijicich v konkubinatu. Tahle nesmyslna prirovnani maji omlouvat jakykoliv nesvar doma? Nebude to trvat ani 2-3 roky a budete tridit a proc se hloupe branit? Navrhnete misto toho, aby se PET lahve zalohovaly a nebudete muset psat podobne clanky.

0 0
možnosti

J94i42r30i 91C93e86e

26. 6. 2014 15:40

V souvislosti s tříděním odpadů se mi vždycky vybaví kauzy, jak sem z Německa importovali vytříděné petky slisované na paletách. Těmi pak byla po střechu narvána budova nějakého zaniklého zemědělského družstva, která následně vzplála.

Společnost, která tento import prováděla na sebe zpravidla vyhlásila insolvenci, skončila v likvidaci, takže pak nebylo komu nařídit likvidaci, koho pokutovat, popřípadě nárokovat náhradu škody.

Ovšem Němci měli dobrý pocit, jak pomáhají životnímu prostředí...

0 0
možnosti

Ja tridit nechci. Ja platim za popelnici, tak at si to roztridi sami, ne. Me k trideni ale nuti manzelka.

0 1
možnosti

Mnoho různě barevných kontejnerů stojících v cestě, kolem nich nepořádek, tlupy sběračů dopadu hledající poklady. To je běžný obrázek českého sídliště. Sociální inženýři zdražují život obyvatelům EU a uniká jim jeden detail. 5 různých kontejnerů je 5 speciálních sběrných vozů, zatěžujících životní prostředí a zahušťujících dopravu. Myslím, že v USA už na to někde přišli. Vše je v jednom a pak třídit v třídírnách, což by mělo být efektivnější. Technologie existují, ale pečovatelům o blaho lidu připadají drahé.

0 0
možnosti

Nesmyslných a debilních zákonů bude víc a víc, to je prostě plán.  Pak dojdeme do fáze, že už se nad nimi přestaneme rozčilovat a už jen zbývá očipování a s úsměvem všichni půjdeme budovat nové zítřky.

0 0
možnosti

Co máte pořád s tím čipováním? Pokud u sebe máte mobil, či jinou elektroniku, tak jste stále sledován už dnes.

0 0
možnosti
Foto

U nás musíme vždy vymyslet něco jinak, než co se osvědčilo a funguje jinde. Zájemcům doporučuji probádat, jak to s odpadem dělají třeba ve Stockholmu.

0 0
možnosti

Perfektně napsáno, bez zelené propagandy atd. R^

1 0
možnosti

my v obci máme pytle, ke kterým si můžeme vyzvednout čipy a třídit do nich odpad. na základě množství vytříděného odpadu pak město zvýhodňuje slevou ty, co třídí. Je to super, i když upřímně si myslím, že ten, kdo má zájem třídit, třídí (třídil dřív) i bez toho. :-) Osobně mám od rodičů třídění odpadu tak vštípeno, že PETku do normální popelnice vhodit prostě nedokážu :D

5 0
možnosti

U nás se platí roční paušál za hlavu na svoz odpadu. Jak jsem informován, je v něm zahrnut provoz sběrného dvora a popelnice na třídený odpad po městě. Pro mne je motivace třídit, až když mám plnou popelnici nebo vyklízím půdu. Což je málo kdy. Něco je špatně a nařízeními a kontrolami se to nevyřeší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,32
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články