Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před chvílí jsem odpovídal na jeden názor, jaké, že to máme povinnosti my občané.  Svým způsobem se to hodí i k vašemu článku.  Jaké, že to máme povinnosti?

Mámetu nejhlavnější povinnost pro kterou se celé to divadlo, které se jmenuje stát,dělá.  Naší nejhlavnější povinností je postarat se a živit na vysokéúrovni státní parazity.    K tomu si tito parazité vytvářejí instituce,schvalují zákony a skrze média a školství tuto svoji činnost glorifikují.   Za to nám vnucují iluzorní pocit svobody a bezpečí.  V reálném životě je to právě svoboda a bezpečí, které nám postupně berou.

4 1
možnosti
Foto

Jak z toho ven? Zrušit politické strany. Stát řídí tak jako tak ministerstva a politikou dosazení ministři do nich vnášejí zlodějny, které dostávají od mateřských stran coby stranický úkol. Ministry by jmenoval prezident a toho by jsme si volili. Zákony by se rodily na Ministerstvu spravedlnosti, které by mělo za cíl co nejrychleji se přizpůsobit legislativou vyspělým státům Evropy. Podněty k zákonům by také zasílala ministerstva a kraje. Parlament, co by prodloužená zákonodárná ruka lobbistů a mafiánů by byl zrušen rovněž.

1 2
možnosti
Foto

Myslím že přesně naopak, tedy volit podle politických stran. Politika by měla být souboj myšlenek, principů,idejí a většina lidí by si měla vybrat politickou stranu podle těchto kritérií. A reprezentanta těchto idejí by si měl občan zvolit, aby v tom, co má v programu, pokračoval ve zvolené funkci. Aby to tak mohlo být, měla by každá strana fungovat díky členským příspěvkům, bez státních příspěvků, dotací či sponzorských darů. V tom případě by i marketingové kampaně měly odpovídající náklady - odpovídající členské základně a členským příspěvkům - a nebyl by to souboj reklamních agentur.

V současnosti zajišťují volební vítězství peníze a reklama. Ideje, myšlenky a principy jsou zapomenuty. Proto se může stát, že ve volbách uspěje strana s devíti členy či s miliardou na účtě. 

Změňme pravidla a vraťme se od marketingu k politice! K idejím, myšlenkám a principům!

3 0
možnosti
Foto

Muzikanti by se určitě čertili, přečíst si, co soudíte o gážích za muziku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,55
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články