Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

sportovala jste někdy? nejen fyzicky cvičila, ale i soutěžila?

5 0
možnosti
AW

A75d21a82m 90W57i87s77e

5. 2. 2014 12:54

ja jsem sportoval, fyzicky cvicil a dokonce soutezil, ale mam uplne stejny nazor na vec jako autorka.

0 1
možnosti
KS

R^ SUPER článek. Snad jen na jedinou výjimku a to je snb, tam pokud se mi podaří, tak se na to kouknu - to jsou prostě borci, kteří snad zatím ví, co slovo sport znamená, tak záleží jak dlouho jim to vydrží...

0 8
možnosti

No a víte proč se snb dostal na olympiádu? Protože na něm začalo jezdit dost lidí na to, aby se na výrobě vybavení daly vydělat pořádný peníze. A když se někde vydělávají pořádný peníze, tak se najde určitě i něco na sponzoring. A protože olympiáda je dnes skutečně hodně o penězích, podařilo se snb v docela krátké době protlačit i na OH. Protože to chtěli sponzoři.

Ale Vám to připadá cool, protože se tito sportovci tváří že jsou v pohodě a že si z toho nic nedělají, takže v tomhle případě jste ochoten nad tlakem peněz přimhouřit očko ....

3 0
možnosti
RS

To, že nemá autorka rád sport, ještě nedává právo to soudit - já taky neříkám, že by se měli zrušit třeba oskary, grammy, lvi a podobně, přestože to považuju za nesmysl...

4 2
možnosti
PM

no protoze jeste nezacale ne?  .... precetl jsem jen ten silene debilni nadpis "proc ne (neco)"

1 0
možnosti
EH

Z toho, jak autorka ťala do živého, jde vidět, že je článek dobrý. ;-D

Každá soutěž (sportovní, pěvecká, literární) je jenom přehlídkou DNA a vzhledem k tomu, že tvrdý trénink by měl být samozřejmost, porovnávají se jenom vrozené dispozice.

Ale dovolím si nesouhlasit s kritikou anomálií. Právě ty nás dělí od opic a kdo ví, kde bychom byli, kdyby některé anomálie nebyly přitažlivé, a naší předci by vybili každého "divného" jedince.

0 5
možnosti
KB

to je ale pekna blbost. Drtiva vetsina sportu je taky vyznamne o psychice, discipline, taktice a dalsich parametrech, ktere jsou DNA vrozeny jen minimalne, nebo dokonce vubec.

2 0
možnosti
JP

Hodně hloupý názor, víte proč masy sledují sport? Kvůli emocím, nejsou to žádné trapné herecké výkony, žádná Ordinace nebo Vékávéčka, ale skutečný výkon, skutečné emoce. "Za každým novým takovým „nadlidským“ rekordem dnes už může stát jen jedna z dvojice věcí: Buď dosud neodhalený doping, anebo lidská anomálie." to je slušná ptákovina. Jestliže nemáte tělesné postižení, měla jste stejnou šanci být na olympiádě jako Soukalová, Samková nebo Sáblíková. Tvrdíte, že tyto dámy dopují, nebo mají nějaké výjimečné fyziologické předpoklady? Ptákovina. "Češi jsou známí tuneláři. Jistě by si bravurně poradili i s odkloněním tří čtvrtin." Na základě čeho tak soudíte? Na základě čeho takhle generalizujete? Tohle je naučená bezmocnost, malost. Jen pitomec se pouští do hodnocení tématu, kterému nerozumí, koukáte na olympijský sport s obrovskými předsudky.

10 5
možnosti
KS

stejně jako já - NEKOUKÁ, o tom byl asi ten článek :D

1 5
možnosti
ML

Zajímalo by mě, jestli autorce úplně uniklo např. Nagano, a zda jí to popřípadě nechalo chladnou...?

0 0
možnosti
AAP

Markéto, nehledejte ve všem ekonomiku :-)

2 1
možnosti
DR

Autorka kritizuje vrcholový sport, jelikož jeho hybnou silou jsou peníze. V tom případě předpokládám, že nesleduje filmy, TV se vzdala a rozhlas poslouchá jen veřejnoprávní. I ten idnes.cz, na kterém zveřejňuje své myšlenky, je soukromý portál, jehož prvořadým cílem je opět a jenom zisk.

¨

V mých očích tak trochu falešná hra na intelektuálno.

11 3
možnosti

Na Olympiádu se obvykle dívám moc ráda, ekonomické otázky mi jsou u toho úplně jedno.

5 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,49
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články