Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...no, ta pani je opravdu krasna, a pise rychle co si mysli, ale...

0 0
možnosti

Film taky nikdy nebaví úplně stejně. A žádná hudba nebaví všechny. Je to tedy fujtajbl převeliký a zvrácená zábava.

Ale mohou, na rozdíl od olympiádu, vydělat, což je pro paní Šichtařovou zřejmě známkou kvality.

0 0
možnosti

Nic proti Šichtařové,ale její článek je úplně mimo, filmy a to ani ty nejhorší propadáky nikdo netočí zadarmo a muziku také nikdo neskládá za hubičku.

A co se týče sportu? Ani amatérský hoby sport se nedá dělat bez peněz.

0 0
možnosti

Taky patrim spis do skupiny pro ktere je olympiada trosku bokem a moc ji nesleduju, ale vcera jsem stravil 15 minut hledanim nejakeho streamu abych mrkl na kousek ceremonialu a ukojil zvedavost :)

A taky byste tady nemuseli porad nekoho kamenovat jen proto ze si dovolil verejne napsat o tom, jak neco nesleduje a proc :) technicky jde vlastne o volani abyste to taky prestali sledovat, protoze pokles sledovanosti by byl nejelpsim trestem pro ty nehezke hry... :)

1 0
možnosti

Větší blbost jsem dlouho nečetl. Pisatelka o sportu neví zhola nic. To zaprvé. Za druhé pisatelka o sportu neví zhola nic. Možné se jeví obě připomínky jako zcela totožné, ale zdálo se mi to tak podtstané že jsem to musel říct dvakrát.

0 2
možnosti

Tak tohle je opravdu drsný blábol. :-/ Dozvěděl jsem se, že již staří Římané měli profesionální sportovce, což je nemravné. Nemravné je prý za peníze bavit lidi. Příště to asi potká cirkusáky, zpěváky, herce, malíře, spisovatele... Alespoň autorka si udržuje úroveň. Baví nás zcela zdarma. Ale možná něčím jiným a jinak, než původně zamýšlela ;-)

1 1
možnosti

Já do dneška, když vidím v památných záběrech finišovat Katku Neumannovou pro olympijské zlato, se neubráním dojetí. V této chvíli mám  n ě k d e  všechny úvahy o ekonomické návratnosti OH.

3 1
možnosti

Markéta Šichtařová, ředitelka společnosti Next Finance s.r.o. je nepochybně hodně chytrá paní. Ale myslí jenom ekonomicky. Viděla někdy kluky na rybníce hrát hokej? Tam si kluci zahrají jenom tak, není na to potřeba nějaké finanční podporování. Na školních závodech je to už trochu jinak, vítězům dáme cenu, nějaké to občrstvení taky něco stojí a najde se rodič, který to zatáhne ze svého, vždyť těch pár tisícovek z firemního tolik nebolí a je to svým způsobem i nějaké reklama. Dětem připravím lepší podmínky než mají ostatní, budou mít lepší vybavení, natrénují si to předem pod dozorem trenéra ..... A nakonec, děti budou mít ve škole mírné, nebo i větší plus. A tady vzniká ta zvrácenost, o které píše Markéta Šichtařová, ředitelka společnosti Next Finance s.r.o.. Jenom se to z rodiny posouvá výš, na stát a jeho prezentaci. Tu zvrácenost nám dělají ve sportu právě finančníci, kteří vidí ve sportu jenom kšeft.

1 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem nebyla sportovcem ani velkým sportovním fanouškem, přesto si myslím, že sport je něco, čemu se stojí zato věnovat. Že vás to pak vynese až na profesionální dráhu... inu, proč ne. Líbí se mi, s jakým nadšením a radostí se sportovci té svojí disciplíně věnují. Nepřipadá mi, že jejich výkony jsou nadlidské. Jsou obdivuhodné, někdy ohromující, ale pořád ještě lidské. Nepůsobí na mě jako stroje nebo tak něco, jsou prostě dobří. Většinou mě zasáhne to dojetí, když někdo stane na stupních vítězů, a přeju to každému.

Sport nesleduju, ale budu fandit například Martině Sáblíkové, která si svou skromností a vystupováním získala i takového nesportovce jako já.

8 0
možnosti

Ach jo.

"za každým novým takovým „nadlidským“ rekordem dnes už může stát jen jedna z dvojice věcí: Buď dosud neodhalený doping, anebo lidská anomálie" : Kdo se aspoň minimálně zajímá o sport ví, že v zimních sportech prakticky neexistují světové rekordy a to proto, že jednoduše nejde zajistit ekvivalentní podmínky všem a vždy. Někdy sněží, někdy ne a věřte tomu, že za rekordy tam opravdu nikdo nejede.

"po dobré soutěži odchází spokojená jen menšina" : Zřejmě neznáte ten úžasný pocit, kdy váš oblíbenec vyhraje o prsa nebo gólem v poslední minutě. Existují fanoušci, kteří umí zatleskat soupeři a krásnému souboji.

"Hry v Soči tak budou ty nejdražší v historii." : Pravdou jest, ovšem je nutné vzít v potaz, že marginální část spokla úprava města samotného (o korupci nemluvím, nemám stejně jako nikdo jiný přesné údaje). Po organizační stránce se finanční náročnost her v Soči nijak nevymyká.

"Jsou snad Thajci jako národ lyžaři?": Toto mě naštavalo nejvíc. Je to možné??? Olympiáda je tu právě proto, že se může zúčastnit kdokoliv. A NEJDE o to vyhrát. No a kdybyste si o tom něco zjistila, tak za Thajsko je na olympiádě mimo jiné Vanesa Mae. Ano, ta houslistka, která se posledních pár let věnovala intenzivně lyžování, nasbírala body, splnila podmínky a jede na hry. Opravdu nechápu, proč by Thajci nemohli lyžovat, když je to baví a jde jim to?!?

Já si hry hodlám užít a vy raději pište o něčem, čemu rozumíte... Díky.

4 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články