Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

MMF varuje Tyto čtyři evropské národy jsou "potenciálně destabilizující" 

http://jdem.cz/9jj89

Francouzští poslanci - roste odpor proti dohodě o volném obchodu - http://jdem.cz/9jdk9

Studie: evropské banky potřebují 770 miliard eur - http://jdem.cz/9jdn5

Strach z krachu - od zavedení eura je v oběhu čtyřnásobná v hotovost - http://jdem.cz/9jdp8

Marc Faber: Krach může přijít přes noc - http://jdem.cz/9jdq3 Stiglitz: "euro byl omyl, a politici nemohou najít cestu ven" - http://jdem.cz/9jdr6

0 2
možnosti
JK

Jo, jo... pravdoláskovníci světa pižlají a pižlají tu větev pod naší civilizací ze všech sil.  

I u nás.... husitský komunismus je tady-TOMINOVÁ-KELLER.

Politická korektnost - fenomén dnešní doby - http://jdem.cz/26my4

0 2
možnosti
TH

Rodice malych deti MUSI v Nemecku pracovat na zkraceny uvazek? 

Nebo je to spis tak, ze vetsina zen malych deti na castecky uvazek uz ted pracuje?

8 0
možnosti
FL

Osobně nevím ale pokud rodič má právo nechodit do práce a zaměstnavatel má povinnost ho platit jako kdyby chodil, tak už tím jsou rodiče (nebo potenciální rodiče) na pracovním trhu v nevýhodě, protože zaměstnavatel předem neví jestli svého práva využijí nebo ne

1 1
možnosti

Cíl je jasný. Je to další hřebíček do rakve. Stát se chce namontovat úplně do všeho co lidi budou dělat a tím. 1. Zdůvodní svoji existenci a posilování. 2 Zmuchlá lidi do do tvaru jaký chce mít.  -  Kdy už to ti politici řeknou ? No asi nikdy - mají strach a nevidím se jim. 

Ale vlastně i kdyby to řekli - sluhomédia to nepustí, pustí jen něco podobného ale k věci to nebude.  Rada - Vypněte televizi !

Musíme počkat až se změní paradigma.

2 3
možnosti
MC

Souhlasím s Vámi, ovšem čekat na změnu paradigmatu nelze. Je třeba neustále aktivně pravicové morální hodnoty hájit, neboť ke změně paradigmatu nedošlo ani v listopadu 1989 falešně vydefinovatelnými sametovými symboly.

2 0
možnosti
MC

Karma. R^Tím, že někdo nedokáže být řádným rodičem má zvýšenou potřebu, aby společnost nesmyslnými zákony a nařízeními unifikoval různými falešně altruismem navoněnými myšlenkami spějícími k „dostatečně socializované chásce" vedoucí k "nadosobním svobodám" ve vlastní zakrytí intelektu a zodpovědnosti. Dejme si prosím pozor pravicoví voliči na takto "vykvetlé" většiny z malých fádních kádrů!

1 3
možnosti
JS

J58a77n 98S47l39a84v43í55k

17. 1. 2014 16:40

No jak by to udělal?? Prostě vyhází děti 3-4 leté a nabere 5ti až 6ti leté ne?? Na ten rok než půjdou do školy...

1 0
možnosti
Foto

P24e66t88r 42U15g14r29i49n

17. 1. 2014 16:09

Zákaz, příkaz, sankce, omezení ... tedy je to už v téhle zemi fakt postavené na hlavu. Do školky děti dáváme a ne proto, že bychom chtěli nebo neměli na ně čas. Dáváme je tam proto, že děti chtějí sami ... Když chtít nebudou, nepůjdou. To samé škola. Pokud chtít nebudou, budou moci do jiné a třeba i do ciziny, nebo je budeme učit doma sami ...  Ať si tohle české školství, které ještě nepřerostlo dobu svého založení (Marii Teresii) klidně hukne ... navíc to co tam je dnes v tom školství nalezlé, to by vyděsilo i Chucka Norrise ... Najít dobrého učitele v české škole, tomu já říkám klika nebo zázrak ... dobrá zpráva ale je, že je to s těmi učiteli jak s čísly v matematice .... sice si na ně nemůžete sáhnout, ale existujou.

3 3
možnosti

TO je tím, že přišla nová krev a ti a by si zasloužili plat tak si řekli. Musíme něco změnit. A je úplně jedno jestli to bude lepší nebo horší, především to musíme změnit abychom vykázali činnost za naše ministerské platy. A s tím lepší-horší si nemusíme dělat starosti protože bude to především jiné než za bolševika a to si nikdo nedovolí kritizovat nebo ho nazveme bolševikem.  Musime ale rychle dokud nám to lidi žerou. Naštěstí mediální ...... nám v tom pomáhají.

2 0
možnosti
FV

Říká se že sousedovi děti se nejlíp vychovávají. A madam nám to potvrdila. Strká nos do věcí do kterých jí nic není. Němci si s tím jistě poradí. Tito euroškeptíci si akorát vždy najdou kámenm a terč. Rv

nomika.idnes.cz/nemecko-rozpocet-volby-0ve-/eko-zahranicni.aspx?c=A130825_115443_eko-zahranicni_pul

5 6
možnosti

podle me by mel byt zkraceny tyden pro vsechny, prace je malo, produktivita se zvysuje, tak proc tvrdnout v praci

1 3
možnosti
PK

P16a83v38e70l 83K22u84r13a17l

17. 1. 2014 13:58

problém je v tom že to je prakticky sebevražda vůči konkurenci zbytku planety která takovou pitomost neudělá.

už teď jsme předlužení a slibujeme splácet dnešní životní úroveň zítřejší produkcí... začít míň dělat je sebevražda.

7 0
možnosti
ZB

Není škoda se uchylovat k polopravdám. Takže v Německu nemá jít o povinnost pro mladé manžele, ale pro zaměstnavatele, jím to umožnit pokud o to mají zájem. To je trochu rozdíl a uvidíme jak se na zaměstnanosti projeví. Logicky by se měla zvýšit. 

Povinno školní docházku od 5 let mají třeba Britové, Australané, nekteré státy USA rozdíl v jednom roku, tak moc nevidím. I u nás je od 6 let povinná. A že bude rok ve školce by nebyla taková tragedie. Samozřejmě je problém míst ve školkách, ale menší než se teď jeví.  Víc jak 90 procent dětí do posledního ročníku školky stejně chodí. Populační boom končí a tudíž i kapacit začne přibývat. Přesto je to největší problém daného opatření. Ale navýšit kapacitu školek je třeba, tak jako tak.

8 1
možnosti
JS

chybí vám logika, znalosti nebo máte problém s pochopením psaného textu.

Eventuálně vše dohromady.

1 2
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,53
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články