Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

skoro bych si dovolil tvrdit, že levicový volič nemá koho volit. Ale to bych se po někom opakoval.

0 2
možnosti
JR

J25i51ř82í 71R20o30d

9. 9. 2013 15:14

Ale demagogů nalevo je celá řada, nejnovější SPOZ:-)

1 1
možnosti
Foto

Výborné shrnutí. Akorát Markéta Šichtařová zapomněla na minimální mzdu. To je podle mě nápad, který zcela zlikviduje už tak slabou zaměstnanost v ČR.

20 4
možnosti
Foto

A se zvyšující se nezaměstnaností zkolabuje celý sociální systém - doména ČSSD a celé levice. A s držou v zemi skončíme úplně všichni.

2 2
možnosti
VH

autorka: dočetl jsem až DPH a k nezaměstnanosti, Vy jste ten program nečetla? Protože kdyby ano, tak byste možná zaznamenala: "ČSSD vrátí

sníženou sazbu DPH na původní úroveň u potravin, léků, novin a knih, jakmile to rozpočtová situace dovolí." A nezaměstnanost? Zkuste číst tady: http://www.cssd.cz/program/program-podle-vas/politika-zamestnanosti/ Takže promiňte: jako povrchní ironie dobrý, ale jinak ZNOVU a LÉPE. Hezký den.

7 6
možnosti

Aha, no tak u téhle autorky pozor. Je to už podruhé, co zapojila fantazii.

3 0
možnosti
LH

hezky a imho správně vystiženo, leč se obávám, že voliče čssd toto nikdy nemůže k ničemu přesvědčit. Čte blesk, nadává na politiku a fotbal a dál než za vlastní prospěch nevidí.

10 5
možnosti
OS

Ke státní loterii – nemám na ni jasný názor, nicméně zdroje říkají, že Čínská republika na daních po zavedení zaznamenala zvýšení z NT $29 mio na NT $51 mio. Jistě nelze srovnávat asijskou kulturu s naší středoevropskou postkomunistickou, ale také mi nepřijde úplně fér argumentovat jen slovenskou implementací.

Osobně bych docela rád viděl takový krátký rozbor k volebním programům všech (volitelných) stran.

3 0
možnosti
PG

Problem je, ze pokud to dela politicka strana, budiz. Mnohem horsi ovsem je, ze to stejne dela i "nadstranicky" prezident, brknajici na nejzakladnejsi pudy lidi, rozestvavajici, vsechny proti vsem. To tady totiz 5 let nema kdo korigovat.

4 4
možnosti
LH

ta ozrala loutka myslim nedokaze nadelat tolik marastu jako spojeni cssd a ksc(m) ve snemovne, kteri daji nadpolovic, nedejboze nadustavno. To bude teprve hukot.

2 2
možnosti
JH

Aneb kritika socanů stůj co stůj. I když chtějí zrušit něco, co se nelíbí i Vám, stejně je kritizujete, protože to prý dělají natruc. Pak je ale i Vaše kritika tak nějak natruc. Stačilo napsat: Nemám ráda socany!

PS Já také ne, ale od dámy bych očekával i v kritice více noblesy.

5 11
možnosti
VM

Ono to může dopadnout jako za Paroubka, že sice volby vyhrají, ale vládu nebudou schopni sestavit. Téměř jistě se do sněmovny dostanou některé nové malé strany a bude to zase všechno  licitace co za co. Takže programy neberme vážně, líbivá hesla mají jen za cíl přitáhnout lidi. K systému stabilní ideologické levice-pravice máme ještě hodně daleko.

6 0
možnosti
Foto

Ale oni ji sestaví... ;-)

2 1
možnosti

program ČSSD neni „normalni levicovy“, program ODS a TOP09 neni "normalne pravicovy"

Souhlasim s tim, ze jediny normalne pravicovy program maji Svobodni, bohuzel mi na pravici vadi jejich oslneni majetekem a trhem.

2 3
možnosti

Trh je to kdyz si jdete koupit housku a chleba a mate na vyber od koho si ho koupite. Podsad ok.

Ale je trhem i to, ze si najmete najemneho vraha, ktery tedy ziska majetek - zhodnoceni sluzeb? 

Je trhem i to, ze dostatecne velka firma dokaze zlikvidovat pripadnou vznikajici konkurenci bud tim, ze ji koupi, nebo tim ze vyhlasi cenovou valku?

Je trhem i to, ze kvuli majetku nicime zivotni prostredi?

4 0
možnosti
KC

Socialistický recept na dobrou ekonomickou politiku nemůže nikdy fungovat už proto, že levice se neovládá v plošném utrácení. Pravice si vlastní hloupostí hodně zavařila, takže teď přijde levicová vláda, která nás zadluží natolik, že za čtyři roky budeme rádi, že už ji máme za sebou.

24 2
možnosti

dobra ekonomicka politika - co to je? HDP neni vse.

2 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,62
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články